klaudiuszozo 01.11.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Podałem cenę Falmingo. 2990zł plus koszt dostawy i koszt montażu. Jak kupować to coś porządnego, bo potem ciężko filtry dostać do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ale chodzi o to by nie trzeba była za każdym razem po skorzystaniu tego wycierać i osuszać Dlatego jest buźka na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 01.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 ... Martwia mnie tylko zacieki na samym szkle to właśnie zacieki na szkle przekształcające się w strużki z kamiennym nalotem są moją zmorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jest i na to opcja. Po każdym myciu ściągasz wodę ściągaczką nie no błagam ! nie chcę być niewolnicą własnego prysznica ! A poza tym to już były tu takie co się martwiły jak podłogę za wanną będę wycierać jak mi sie nachlapie... Teraz Ty, że niby po każdej kapieli mam sie bawwić w "mycie okien" Ratunku ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Podałem cenę Falmingo. 2990zł plus koszt dostawy i koszt montażu. Jak kupować to coś porządnego, bo potem ciężko filtry dostać do tego. jakie filtry...? tam nie ma żadnych filtrów... jedyne co kupujesz, to sól to regeneracji złoża... złoże jest żywiczne i to ono filtruje wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Jest i na to opcja. Po każdym myciu ściągasz wodę ściągaczką jest tez inna opcja - po każdym prysznicu przychodzi pani Ula/Ewa i pucuje do czysta albo jeszcze taka, że prysznic pełni funkcję dekoracyjną ! Skoro może być lampa która nie ma świecić i serwis, z którego się nie będzie jadło to może byc i prysznic dla ozdoby, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hej, hej! Na końcu tego zdania jest emotek pokazujący mrugające oczko sygnalizujące żeby tą wiadomość traktować półserio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 nie no błagam ! nie chcę być niewolnicą własnego prysznica ! A poza tym to już były tu takie co się martwiły jak podłogę za wanną będę wycierać jak mi sie nachlapie... Teraz Ty, że niby po każdej kapieli mam sie bawwić w "mycie okien" Ratunku ....... my tylko mówiłyśmy o tym, byś miała świadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 jakie filtry...? tam nie ma żadnych filtrów... jedyne co kupujesz, to sól to regeneracji złoża... złoże jest żywiczne i to ono filtruje wodę... Hmmm... Myślałem, ze to się filtruje przez węgiel aktywowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hej, hej! Na końcu tego zdania jest emotek pokazujący mrugające oczko sygnalizujące żeby tą wiadomość traktować półserio na moim monitorze widac sie zaciął bo nie mruga tylko 1 przymknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 pinacolada, są środki po których woda spływa jak w rzece a nie zostają krople z których potem tworzy się osad z kamienia. Tylko że trzeba je często używać i są jak na te czasy słabo dopracowane. To się nanotechnologia nazywa i jest coraz lepsza "jak na te czasy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 my tylko mówiłyśmy o tym, byś miała świadomość ;D:D:D:D:D No dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Hmmm... Myślałem, ze to się filtruje przez węgiel aktywowany. taaa, to może britta tak robi... jak chcesz sobie wodę do czajnika przefiltrować... tu masz ceny Tapworks, marka która jeszcze się liczy to ecowater systems... akurat współpracuję z firmą, która zajmuje się uzdatnianiem wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.11.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a juz miałam pisac ze Lukarna se drina zrobiła i chyba padła bo Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 01.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a juz miałam pisac ze Lukarna se drina zrobiła i chyba padła bo Cię nie było spokojne nic jej nie jest tylko była zajęta rozmową ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A no właśnie. W całość się nie zagłębiałem, ponieważ byłem przekonany, że to działa na tych samych zasadach co filtr "przyczajnikowy". Czy taki filtr można wstawić od razu w rurę ze studni a potem ją wpiąć do obiegu wody w domu czy będzie to mało wydajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 uzdatnienie wody dzieli się na: zmiękczanie, odżelazianie, odmanganienie... chemicznie czysta woda (co nie znaczy zdrowa) to odwrócona osmoza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 nie no błagam ! nie chcę być niewolnicą własnego prysznica ! A poza tym to już były tu takie co się martwiły jak podłogę za wanną będę wycierać jak mi sie nachlapie... Teraz Ty, że niby po każdej kapieli mam sie bawwić w "mycie okien" Ratunku ....... To chyba do mnie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A no właśnie. W całość się nie zagłębiałem, ponieważ byłem przekonany, że to działa na tych samych zasadach co filtr "przyczajnikowy". Czy taki filtr można wstawić od razu w rurę ze studni a potem ją wpiąć do obiegu wody w domu czy będzie to mało wydajne? można, ale wpierw musisz zbadać wodę aby zobaczyć pod jakim względem ją uzdatnić... w niektórych przypadkach niestety jest to nie opłacalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2011 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 a juz miałam pisac ze Lukarna se drina zrobiła i chyba padła bo Cię nie było No cos ty jeszcze nie zdązyłam butelki z barku wyjąć a gdzie do kuchni po szklanke i sok?? Kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts