Lukarna 01.11.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 teraz już idę na pewno spać Powiedziała Karola, zasnęła i znowu pisała do Pinacolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Lukarna, dlaczego zostawiłaś miejsce na schody? Planowane murowane w późniejszym terminie czy drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 02.11.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 świetna ta dynia!!! A jeszcze bardziej mi się podoba ten lasek w salonie Kiedy zalewacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lukarna, dlaczego zostawiłaś miejsce na schody? Planowane murowane w późniejszym terminie czy drewniane? Wylewane w późniejszym (nie wiadomo jakim:/) terminie... Szkoda bo myślałam że już niedługo będę mogła wejść na poddasze po schodach a pewnie nie stanie się to w tym roku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 świetna ta dynia!!! A jeszcze bardziej mi się podoba ten lasek w salonie Kiedy zalewacie? Dzięki:) Nie wiem, dzisiaj ma się okazać niby... Mam nadzieję że w tym tygodniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wariatki. wszystkie wariatki:D:D:D O boszzz to chyba dlatego tak się tu dobrze czuję????? dobre pytanie!!!! jak już wiadomo ja zwariowałam - i jest to diagnoza "specjalisty" :rotfl: I wszystko jasne. Sami swoi. Chociaż u mnie diagnoza jeszcze niepostawiona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lukarna, schody będą drewniane, bo szalunku nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 02.11.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wylewane w późniejszym (nie wiadomo jakim:/) terminie... Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lukarna, schody będą drewniane, bo szalunku nie widać? Aga schody będą wylewane ale później, nie wiem kiedy:/ Teść ma zrobić sam schody do piwnicy ale jeszcze nie zrobił bo... bo sama nie wiem - miał pewnie ważniejsze sprawy i nie zdążył:/ Bo najbardziej zależało nam na tym, żeby zalać w końcu tą piwnicę i schody poszły w odstawkę. A murarze powiedzieli, że dopóki nie ma schodów do piwnicy to oni też nie zrobią na poddasze. I kółko się zamyka:( Są zostawione zbrojenia do powiązania, podobno można wylewać schody później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Szkoda, że nie zaleją schodów od razu. Tylko musicie przypilnować teścia, żeby Wam je dobrze zrobił i nie trzeba było potem kombinować z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Da się potem je zrobić, tylko niech Teść sobie dobrze je przemyśli i policzy. Muszą być wygodne żebyście nie pospadali. No i żeby nie trzeba potem ich przerabiać. Dla mnie schody to koronkowa robota;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A to że on je sobie przemyśli to jestem pewna bo on oprócz marudzenia to najbardziej lubi myślenie:)Myśli, przelicza, robi rysunki pomocnicze itd:)Schody są proste, ze spocznikiem więc myślę że najprostsze jakie mogą być...Martwi mnie tylko fakt, że jak on ich w tym roku nie zrobi (a na 99% nie zrobi) to w przyszłym roku będę musiała specjalnie ściagać murarzy do schodów tylko:/ Więc już widzę jak chętnie będą do mnie lecieć na skrzydłach:/No i nie zaprowadzę po drabinie dzieci na górę żeby im pokazać:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 02.11.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Lukarna a nie uda Wam się wstawić tymczasowych schodów jakimś sposobem?U nas są z piwnicy na parter a potem idą na poddasze takie zbite z desek, może od piwnicy też by się tak dało.Albo jakieś schody metalowe tymczasowe?Tylko nie wiem czy robią aż takiej wysokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 A to że on je sobie przemyśli to jestem pewna bo on oprócz marudzenia to najbardziej lubi myślenie:) Myśli, przelicza, robi rysunki pomocnicze itd:) Schody są proste, ze spocznikiem więc myślę że najprostsze jakie mogą być... Martwi mnie tylko fakt, że jak on ich w tym roku nie zrobi (a na 99% nie zrobi) to w przyszłym roku będę musiała specjalnie ściagać murarzy do schodów tylko:/ Więc już widzę jak chętnie będą do mnie lecieć na skrzydłach:/ No i nie zaprowadzę po drabinie dzieci na górę żeby im pokazać:/ Będą jeszcze ściany szczytowe, kolankowa no i wieniec trzeba zalać, więc murarze się pojawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 02.11.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No tak, tylko żeby nie było tak jak u MusiSięUdać, że krzykną sobie 3000zł za same schody. Każdy stopień to cena około 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Princesa Twoje tymczasowe schody to mistrzostwo świata, jakby u nas takie zrobili to pewnie Minister by zadecydował że zostają na stałe:D AgaJa wiem że oni się pojawią ale to jak tylko strop wyschnie czyli w miarę szybko. A teść do tego czasu nie zdąży zrobić tych z piwnicy na bank:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.11.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No tak, tylko żeby nie było tak jak u MusiSięUdać, że krzykną sobie 3000zł za same schody. Każdy stopień to cena około 50zł. Nie, mamy umówioną kwotę za całość ze schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.11.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 U nas schody zabiegowe i nasz Majster ściągnął do nich swojego ojca, który z zamkniętymi oczami robi takie rzeczy;) Poszerzyliśmy je i wydłużyliśmy w stosunku do projektowych i wyszły super. Nawet wygodne jak na zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Nie, mamy umówioną kwotę za całość ze schodami. a masz dokładnie wyszczególnione ile i za co? czy tylko całościową kwotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 02.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No tak, tylko żeby nie było tak jak u MusiSięUdać, że krzykną sobie 3000zł za same schody. Każdy stopień to cena około 50zł. u mnie za schodek chcą 70 zł no ale ogólnie ta wycena SSO jest jakaś kosmiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts