pumpaluna 07.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hehehehe no to nieźle ich to po kieszeni szarpnąć musiało my dla znajomych tylko parapetówę przewidujemy, wiechę dwa razy stawialiśmy majstrom bo byliśmy zadowoleni, panowie od dachu za to że się musieli więcej namotać niż było w umowie (m.in montaż a potem demontaż okna, założenie drabinek antyśniegowych) też po flaszce dostali; kolejni pracownicy już o suchym pysku na odchodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nasi znajomi robili wiele imprez: gruntówka (po kupnie działki), fundamentówka, stropówka, więźba, oknówka i długo mogłabym jeszcze tak wyliczać :D:D Co do murarzy to będe wiedziała dokładniej jutro wieczorem bo jedziemy częściowo rozliczyć majstra. A zdjęcia?? Hmm może jutro:) Czekam na męża żeby przejął Najmłodszego i wtedy pijemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Strop zalany a zdjęć brak pisała dlaczego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 hehehehe no to nieźle ich to po kieszeni szarpnąć musiało my dla znajomych tylko parapetówę przewidujemy, wiechę dwa razy stawialiśmy majstrom bo byliśmy zadowoleni, panowie od dachu za to że się musieli więcej namotać niż było w umowie (m.in montaż a potem demontaż okna, założenie drabinek antyśniegowych) też po flaszce dostali; kolejni pracownicy już o suchym pysku na odchodne Tak naprqawdę goście to takie sprawdzone towarzystwo, które zjawiało się z własnym prowiantem i zapojką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No wiem, wiem że mało czasu ale chociaż malutkie, tycie zdjęcie by mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No wiem, wiem że mało czasu ale chociaż malutkie, tycie zdjęcie by mogło być ale przecież nawet na budowie nie była!! to jak miała je zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Napisałem że fajnie by było jakby było, a nie że ma być i koniec kropka. Na forum bardzo trudno odczytać czyjeś intencje niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Och Ci mężczyźni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Niestety ale czasem piszę bardzo chaotycznie, ciężko mnie zrozumieć i ciężko mi się wysłowić. Ale mam nadzieję, że aż tak bardzo mi za złe tego nie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Och Ci mężczyźni;) dokładnie dzisiaj zamiast śliny mam chyba jad, mam niesamowitą ochotę kogoś ukąsić (czytaj zrobić mu jakąś krzywdę, wyżyć się, albo coś w tym stylu), więc z góry przepraszam za swoją (ewentualną) uszczypliwość i złośliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Karola, specially 4 U: http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290526039_by_chen_500.jpg Lukarna daj znać to usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Karola, specially 4 U: http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290526039_by_chen_500.jpg Dziękuję idealnie oddaje mój dzisiejszy nastrój mąż nawet się mnie boi i nie przyniósł mi kolacji do łóżka, wysłał mojego tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ojej, tutaj impreza sie szykuje , fajnie Lukarna - gratuluję i cieszę się razem z Tobą A propos picia z różnych budowlanych okazji to w takim razie ja za tydzien stawiam panelówkę a za dwa schodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A propos picia z różnych budowlanych okazji to w takim razie ja za tydzien stawiam panelówkę a za dwa schodówkę jak ja się nie mogę doczekać by móc w końcu z wami się napić czegoś więcej niż tylko soczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ojej, tutaj impreza sie szykuje , fajnie Lukarna - gratuluję i cieszę się razem z Tobą A propos picia z różnych budowlanych okazji to w takim razie ja za tydzien stawiam panelówkę a za dwa schodówkę Powód zawsze się znajdzie:) Byle tylko organizm to przeżył Przecież codziennie są czyjeś imieniny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Klaudiszozo - to nie dotyczy tylko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To ja jutro herbatkę z prądem czyli elektrówkę na koniec elektryki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 jak ja się nie mogę doczekać by móc w końcu z wami się napić czegoś więcej niż tylko soczku To może herbatka? Ok, wycofuję to pytanei, bo pewnie za chwilę zginę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To ja jutro herbatkę z prądem czyli elektrówkę na koniec elektryki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To może herbatka? Ok, wycofuję to pytanei, bo pewnie za chwilę zginę gdybyś nie wycofała pytania to bym cię tak potraktowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts