pumpaluna 07.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 kurcze Pinacolada, nie strasz mnie! my liczyliśmy że wylewki pójdą teraz a na wiosnę od marca podłogi z czego z piecem chcielibyśmy ruszyć od lutego dopiero. A macie zrobione ocieplenie domu/elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Już leję. Co kto chce do picia? http://www.akademia-zdrowia.pl/files/fck/Image/barman.JPG no mówiłam ,że to Ty !!! nic się nie zmieniłeś. Nic a nic ! oj, jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a pod panele też musi byc tak bardzo wygrzana? Wiem, że parkieciarze to mierzą restrykcyjnie poziom wilgotności, ale czy przy panelach jest tak samo to nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 elewacja się robi od września. W okresie od czerwca do konca sierpnia styro na scianach nie było!Pod wylewką na chudziaku jest folia, potem styro, na styro folia z ekranem, rurki i jastrych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Uwielbiam ustawiać budzik w telefonie. "Do pobudki pozostało Ci 6 godzin i 2 minuty". Zatem spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 a pod panele też musi byc tak bardzo wygrzana? Wiem, że parkieciarze to mierzą restrykcyjnie poziom wilgotności, ale czy przy panelach jest tak samo to nie wiem? kolega panelowiec mi powiedział, że nawet muszę miec podbite przez instalatora ze proces wygrzewania wylewki sie odbył żeby nie stracic gwarancji na panele. I opowiadał ze u jednego klienta kładli panele bez wygrzewania wylewki bo sie gosciowi spieszyło i jako podkład zażyczył sobie tekture falistą...Aaaa i nie dał folii bo stwierdził ze to dodatkowa warstwa izolacyjna. Po tygodniu chyba zadzwonił zareklamowac panele bo mu wybrzuszyło. Z tektury podobno strzepy zostały.... Wiem, że to drastyczny i pewnie odosobniony przypadek ale ja wole zrobic wszystko jak trzeba i spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To niech sprawdzą poziom wilgotności, dla parkietu chyba ok.2%, skoro panel to laminat to pewnie większa tolerancja. Z tego co wiem panele mozna układac szybciej niż drewno, ale oczywiście spytaj fachowców, zeby później nie mówili, że za wilgotno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lukarna - jutro stawiasz DWIE !!! ps. dobrej nocy wszystkim. ja budzika nie musze nastawiać. urodził się 1 stycznia 2010 i działa bez zarzutu do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Faktycznie długo schną, myśleliście o wstawieniu osuszaczy na chwilę? Nie wiem jaki jest koszt tego ustrojstwa ale wiem, że ludzie budujący się od wczesnej wiosny a wprowadzający zimą z tego korzystają. Ja też już uciekam, dobrej nocy Edytowane 7 Listopada 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Miłych snów Wszystkim i Tobie Lukarna przede wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja Was naprawdę bardzo bardzo bardzo przepraszam:( Klaudiusz, dziękuję że (wywołany) stanąłeś na wysokości zadania:) Dzisiaj w ramach rewanżu, śniadanie do łózkahttp://img7.imageshack.us/img7/3313/ba1ki4hgo5b08.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img4.imageshack.us/img4/8977/20090329sniadanie1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 O ja! Zastrzelę Cię P.S. Jak odchudzanie? U mnie w koncu widać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.11.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lukarna, nie lubię cię już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lukarna- zołza jesteś, juz mi ślinka leci na widok takich kanapek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja jestem rozczarowana bo miała być flaszka a nie jajko na miękko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Na śniadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.11.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Na śniadanie? no a czemu nie nick zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale śniadanie! Maliny i jagody z rana pozbierane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 to moze bedzie na deser po obiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aga, ze swojego ogródka:D Karola no zrehabilitować się chciałam;( No lub mnie dalej... Aksamitka a wiesz jakiego ja sobie apetytu narobiłam wybirając te foty spośród tysięcy innych w googlach?? Pinacolada flaszka bedzie jak przeżyję dzisiejsze spotkanie z majstrem:/:/ Klaudiusz gratuluję efektów - ja się na razie nie ważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts