Ardea 09.11.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 O to mi właśnie chodzi, każda pora roku ma swoje budowlane uroki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Jak to delikatnie określiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aśka dzwoniłaś do cieśli..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.11.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Hello mnie wczoraj nie było bo.... juz zresztą wiecie. O 20 dostalismy tel z Krakowa. Ale wracając do rzeczywistości to drugie ustawienie sypialni jak dla mnie duzo fajniejsze. I tak jak agalind (chyba) zasugerowała bez komódki między fotelem a drzwiami Dzis nawet nie pytam czy pijecie czy nie tylko sobie sama poleję, Powody sa dwa - jeden oczywisty a drugi opisany u mnie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Hello mnie wczoraj nie było bo.... juz zresztą wiecie. O 20 dostalismy tel z Krakowa. Ale wracając do rzeczywistości to drugie ustawienie sypialni jak dla mnie duzo fajniejsze. I tak jak agalind (chyba) zasugerowała bez komódki między fotelem a drzwiami Dzis nawet nie pytam czy pijecie czy nie tylko sobie sama poleję, Powody sa dwa - jeden oczywisty a drugi opisany u mnie w dzienniku Pij, należy Ci się dzisiaj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aga, bywasz czasami w swoich komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.11.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aga, bywasz czasami w swoich komentarzach? Ostatnio rzadko, ale zajrzałam przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a co tu takie pustki ??!! Lukarna - urlop to sobie wziełaś od pracy a nie od nas Wracaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak, nie nie zadzwoniłam. Trochę się motałam z tym wszytskim. Po podliczeniu naszych dotychczasowych wydatków i tych które mamy jeszcze ponieść i w odniesieniu tego do oszczędności które nam jeszcze zostały będziemy musieli naprawdę uważać na kasę, żeby nam wystarczyło:/ Na dzień dzisiejszy różnica pomiędzy obydwoma fachowcami wynosi +/- 5 000zł:/ Dałam do wyceny więźbę jeszcze jednemu cieśli, o którym dowiedzieliśmy się ostatnio. Jak otrzymam od niego wycenę wtedy zadecyduję... Pinacolada no cos Ty nie wzięłam od Was urlopu:):) Po prostu większość dnia przełaziłam z Marcinem, po południu nie miałam internetu a wieczorem padłam:) Chyba za dużo świeżego powietrza:):) Ale widzisz że dzisiaj bladym świtem już jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Fotel do czytania fajny, ale z podnóżkiem albo najlepiej szezlong;) Musze sobie jakiś fajny fotel do sypialni znaleźć, bo na szezlong za mało miejsca będzie. Tak, po zobaczeniu sypialni Karoli zachorowałam na szezlong ale niestety to chyba w innym domu:) A co do czytania to zdecydowanie wolę czytać w fotelu bo w łóżku za szybko zasypiam... Już sobie siebie wyobrażam taką sytuację: Jesień, pada monotonnie deszcz, (dzieci zajmują się sobą bo są starsze;)) a ja sobie siedzę w swoim fotelu w ciepłym dresie, piję gorącą herbatę z cytryną i czytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 11.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Teraz to myślę jak ci wstawić szezlong do sypialni ale myślę że podnóżek jest dobrym pomysłem a w ostateczności zawsze możesz troszkę przesunąć fotel i oprzeć nogi o łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Nie no cos ty na szezlong tam nie ma miejsca:) A podnóżek to jest swietna myśl - zawsze mogę go chowac do garderoby jak mi będzie przeszkadzał, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 oj tam w piżamę, w sexy koszulkę przykryta puszystym mięciutkim kocem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak, nie nie zadzwoniłam. Trochę się motałam z tym wszytskim. Po podliczeniu naszych dotychczasowych wydatków i tych które mamy jeszcze ponieść i w odniesieniu tego do oszczędności które nam jeszcze zostały będziemy musieli naprawdę uważać na kasę, żeby nam wystarczyło:/ Na dzień dzisiejszy różnica pomiędzy obydwoma fachowcami wynosi +/- 5 000zł:/ niemożliwa taka różnica, ja za zrobienie więźby (205m2) zapłaciłem 6 tys brutto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Czekaj faktycznie trochę źle policzyłam. Za deskowanie i papę jest różnica 2700.Mój za nadbitkę chce 1800 nie wiem ile Twój...Czyli róznica pewnie około 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 nadbitka to nic innego jak deskowanie...tylko że tam gdzie dach wystaje poza ściany (okapy) daje się zamiast zwykłej dechy boazerie świerkową, robota jest ta sama, więc nie wiem niby za co chcą więcej kasy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lukarna w dzienniku zawarłem kilka spostrzeżeń na temat wentylacji dachu przy deskowaniu, jak chcesz to zajrzyj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 właśnie, gdzie fotki stropu...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 W dzienniku:p Są AŻ DWIE - mąż robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 No przecież dwie wystarczą mój też się dziwi, że tyle fotek cykam;) Wiem, że sie powtarzam, ale okolica prześliczna:) I teraz głupie pytanie - nie wiesz jaki tynk ma Twój sąsiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts