Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hello

mnie wczoraj nie było bo.... juz zresztą wiecie. O 20 dostalismy tel z Krakowa. Ale wracając do rzeczywistości to drugie ustawienie sypialni jak dla mnie duzo fajniejsze. I tak jak agalind (chyba) zasugerowała bez komódki między fotelem a drzwiami :)

Dzis nawet nie pytam czy pijecie czy nie tylko sobie sama poleję, Powody sa dwa - jeden oczywisty a drugi opisany u mnie w dzienniku :bash:

Hello

mnie wczoraj nie było bo.... juz zresztą wiecie. O 20 dostalismy tel z Krakowa. Ale wracając do rzeczywistości to drugie ustawienie sypialni jak dla mnie duzo fajniejsze. I tak jak agalind (chyba) zasugerowała bez komódki między fotelem a drzwiami :)

Dzis nawet nie pytam czy pijecie czy nie tylko sobie sama poleję, Powody sa dwa - jeden oczywisty a drugi opisany u mnie w dzienniku :bash:

Pij, należy Ci się dzisiaj:hug:

Esiak, nie nie zadzwoniłam.

Trochę się motałam z tym wszytskim. Po podliczeniu naszych dotychczasowych wydatków i tych które mamy jeszcze ponieść i w odniesieniu tego do oszczędności które nam jeszcze zostały będziemy musieli naprawdę uważać na kasę, żeby nam wystarczyło:/

Na dzień dzisiejszy różnica pomiędzy obydwoma fachowcami wynosi +/- 5 000zł:/

Dałam do wyceny więźbę jeszcze jednemu cieśli, o którym dowiedzieliśmy się ostatnio. Jak otrzymam od niego wycenę wtedy zadecyduję...

Pinacolada no cos Ty nie wzięłam od Was urlopu:):):) Po prostu większość dnia przełaziłam z Marcinem, po południu nie miałam internetu a wieczorem padłam:):) Chyba za dużo świeżego powietrza:):):)

Ale widzisz że dzisiaj bladym świtem już jestem:)

Fotel do czytania fajny, ale z podnóżkiem albo najlepiej szezlong;)

Musze sobie jakiś fajny fotel do sypialni znaleźć, bo na szezlong za mało miejsca będzie.

Tak, po zobaczeniu sypialni Karoli zachorowałam na szezlong ale niestety to chyba w innym domu:)

A co do czytania to zdecydowanie wolę czytać w fotelu bo w łóżku za szybko zasypiam...

Już sobie siebie wyobrażam taką sytuację:

Jesień, pada monotonnie deszcz, (dzieci zajmują się sobą bo są starsze;)) a ja sobie siedzę w swoim fotelu w ciepłym dresie, piję gorącą herbatę z cytryną i czytam...

Esiak, nie nie zadzwoniłam.

Trochę się motałam z tym wszytskim. Po podliczeniu naszych dotychczasowych wydatków i tych które mamy jeszcze ponieść i w odniesieniu tego do oszczędności które nam jeszcze zostały będziemy musieli naprawdę uważać na kasę, żeby nam wystarczyło:/

Na dzień dzisiejszy różnica pomiędzy obydwoma fachowcami wynosi +/- 5 000zł:/

niemożliwa taka różnica, ja za zrobienie więźby (205m2) zapłaciłem 6 tys brutto...