Lukarna 12.11.2011 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 wylewki pójdą na styropian... życzę powodzenia w układaniu styro na takich nierównościach... No teraz nic nam nie pozostało jak zaakceptować:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No teraz nic nam nie pozostało jak zaakceptować:/ Teściu pewnie juz gładzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.11.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Teściu pewnie juz gładzi;) No widac przeciez na fotach ile zaskrobał:D Potem się nie ma co dziwić że belki widac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 trzymam kciuki za pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Zazdroszczę tak pomyślnej prognozy pogody, u nas przymrozki nocą już są a od przyszłej soboty to i w dzień mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 u nas dzisiaj bylo -7, ale to juz tereny górzyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.11.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 szukamy nagrzewnicy, żeby tynki podogrzewać, góra już wyschła ale na dole jeszcze nie przeschło do końca więc trzeba by pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.11.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Lukarna - a ja trzyma kciuki za piekną pogodę żebyście zdążyli wykonać wszystko co założyliście . Bo grunt to prawidłowe i mocne założenia. Wierzę w to, że uda się je zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 szukamy nagrzewnicy, żeby tynki podogrzewać, góra już wyschła ale na dole jeszcze nie przeschło do końca więc trzeba by pomóc kupić czy pożyczyć...? w leroy widziałem nagrzewnice gazowe w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 W jak dobrej cenie? My jedną dostaniemy od szwagra a jedną chcemy kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 300 parę złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.11.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Myślimy, żeby wypożyczyć. Na razie szukamy po znajomych ale bezskutecznie, rano będę obdzwaniała tutejsze firmy. Mówią nam, żeby wziąć nagrzewnicę i osuszacz jednocześnie dla dobra tynków i wylewek Ardea zerknij LEROY MERLIN zakupy online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 mój M. ma pożyczyć olejak na olej opałowy, żeby wylewkom bylo przyjemniej Nie wiem tylko jak będą wyglądały przy jutrzejszej temperaturze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Lukarna - a ja trzyma kciuki za piekną pogodę żebyście zdążyli wykonać wszystko co założyliście . Bo grunt to prawidłowe i mocne założenia. Wierzę w to, że uda się je zrealizować. Trzymaj trzymaj! Minimum do grudnia nie może padać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/coraz-zimniej-na-termometrach-nawet-0-stopni-celsjusza,15422,1,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 byle za dnia było +5 - styro można kleić, a w ogóle to zostały mi może do oklejenia 4-6m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Po dzisiejszym porannym szronie znów wraca dylemat robic czy nie robić:/Ale kurcze temperatura niska nie była jak wstałam - 0 stopni... Stwierdziliśmy ze się z tą decyzją powstrzymamy do czwartku... Tylko co to da?Dziś mam dostać resztę wycen na więźbę, trzeba by podjąć jakieś decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Z każdym dniem temperatura może spadać W tym momencie, jeżeli się zdecydujecie, to najważniejsze zgrać całą ekipę i zacząć pracę od razu po dostawie materiału. Ile czasu potrzebują murarze na zrobienie ścian szczytowych? Ile czasu potrzebuje tartak? Cieśla może wejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Dzisiaj wieczorem jadę do murarza jeszcze, porozmawiam z nim bo nie wiem ile im czasu to zajmie. Najgorsze jest to, że wieniec na scianach kolankowych tez mamy wszędzie wylewany, kierwonik się krzywi na pomysł zastosowania kształtek gotowych co by usprawniło pracę:/Co do więźby tartaki mówią o 2 tygodniach, a z cieślą (jak już w końcu się na jakiegos zdecyduję:/)nie wiem wiem jak mam rozmawiać bo nie wiem kiedy murarz skończy:/I kólko się zamyka... Dzwonił maz i on mówi żebyśmy zakończyli na ten rok.To najtrudniejsza decyzja w tym roku jaka nam przyjdzie podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 możesz zamówić beton z dodatkami, które pozwalają zalewać do temp -5...ja tak zrobiłem jak w marcu zalewaliśmy podłogę na gruncie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts