Esiak 28.11.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Na wybrzeżu trochę spokojnie, choć jeszcze wieje. Aga, wrzuciłem dla Ciebie fotkę kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oczywiście wczoraj Panowie się nie pojawili... Nie ze względu na wiatr tylko podobno coś tam gdzieś musieli skończyć:/ O dziwo majster zadzwonił do mnie z ta informacją co samo w sobie jest nowością bo nie ma w zwyczaju informować o takich błachostkach. Ja się wczoraj bardzo źle czułam (co tez jest nowością bo ja nie choruję) i trochę miałam murarzy w nosie po prostu. Spałam cały dzień i całą noc - dzisiaj jest już trochę lepiej. I o pamięci - zapomniałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zadzwoniłam i podobno są. I robią Podobno robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zadzwoniłam i podobno są. I robią Podobno robią I fotki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Będą będą ale nie dziś Ja nie dojechałam bo nie miałam jak. Piotr był, widział, murują:) Prosiłam o zdjęcie chociaż komórką ale twierdził, że już za ciemno było:( Ale ważne że są i robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Parzcie chcieliśmy późną zimę i mamy:) Koniec listopada - u Ciebie murują, a u mnie tynkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a u mnie drzwi montują ale, ale, montaż zaczął się o 15 i wtedy było jeszcze 10o a zakończył się koło 17 i temp spadła do 0o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 U nas nadal +3:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a u nas już poniżej 0...na szczęście ościeżnica była piankowana w dodatniej temp, poza tym była to pianka "zimowa"...fotki wrzucę jutro, bo jak drzwi w końcu stanęły na swoim miejscu było już ciemnawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tak właśnie pomyślałam, dlatego nie nalegałam na fotę Ładnie wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A właśnie miałam pisać że idę do Was oglądać i podziwiać postępy:) Esiak, wejściowe Ci montowali tak?? Sprawdziłam, u nas na 3 piętrze jest +1,8:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 U nas montaż za pare tygodni, ciekawe jak to wyjdzie, bo na plusową temperaturę nie mam raczej szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 drzwi od razu wstawili do domu i tam je obrabiali (okucia, zamki), więc w pełnym słońcu ich nie widziałem, ale są ładne i były w idealnym stanie... za to od razu wstawiali ościeżnice jak jeszcze słonko świeciło, a ponieważ ona jest z litego drewna i w tym samym kolorze, więc porównywałem ją do okien... i ten dąb malowany na orzech jest tylko troszeczkę ciemniejszy od okleiny okien, więc jest prawie idealnie ale jutro z ranka (a ma być ładnie) jedziemy z Żonką zobaczyć efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A u nas dzisiaj wylewki zrobili, montaż drzwi i bramy będzie w przyszłą środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A właśnie miałam pisać że idę do Was oglądać i podziwiać postępy:) Esiak, wejściowe Ci montowali tak?? Sprawdziłam, u nas na 3 piętrze jest +1,8:) ano wejściowe... fachowcy twierdzą, że bezpieczniej się montuje gdy jest zimno drzwi drewniane niż metalowe (a szczególnie aluminiowe)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nam montowało dwóch ludzi 3 pary drzwi przez cały dzień. Esiak, w ogóle drzwi drewniane są fajniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No i jak w obliczu Waszych postępów wygladaja moje zaczątki ścian kolankowych???? Wyglądają super:):) A przynajmniej mnie tak cieszą bardzo:) ps. Zobaczcie jak pogoda ułatwia nam postępy... Trzymam kciuki nadal nic a nic nie chwalę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nam montowało dwóch ludzi 3 pary drzwi przez cały dzień. Esiak, w ogóle drzwi drewniane są fajniejsze:) zobaczymy jak wyjdą w praniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Kazdy pustak cieszy. Potem tempo zwalnia i już nie ma tekiej euforii każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Oby nie wyszły jak moja pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts