Lukarna 29.11.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tylko co to za godzina na jedzenie!? Oj tam, zwalmy to na czas rekonwalescencji:D ps. szukam książek dla dzieci o tematyce światecznej, mikołajkowej, polecisz coś?? dla: - 2-latka - 3-latka - 5-latki - 7-latka - 8-latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Widzę, że Ty masz problemy z jedzeniem a ja z piciem Nic nie mogę pić ostatnio. Niee, ja nie jadłam i prawie nie piłam:/ Tzn prawie bo 1,5 szkl herbaty na dobę to prawie jak nic. Ale już jest OK muszę chyba iść spac bo się wezmę za ten chleb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Lukarna ja specjalistką od małych dzieci nie jestem, mogę Ci tylko powiedziec co my kupujemy. Świąteczne serie z Franklinem, "Koszmarnny Karolek i świąteczne figle" i coś z klasyki, czyli "Świąteczne opowieści" z utworami E. Szelburg Zarębiny i M. Konopnickiej. A tak do wieku to chyba jakiś pedagog by mógł, ja specjalizuję się obecnie (intensywnie) w literaturze dla baaardzo dorosłych:p No z racji zawodu jeszcze znam coś dla nastolatków, ale o maluchach to pewnie wiesz wiecej ode mnie. Też uciekam do łóżka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ooo dla maluchów kupię Franklina, faktycznie, zapomniałam o nim:) Do Koszmarnego Karolka się kiedyś przymierzałam, może czas do niego wrócić Ale dla nastolatki jak możesz coś polecić to ja owszem chętnie... Bo trochę na przekór ogólnemu szaleństwu zakupowo-prezentowemu ode mnie często prezentem są ksiązki:) I w tym roku sobie wymyśliłam tematykę świateczną - tak oryginalnie:) ps. no dobra, zabawki tez będą ale chciałabym żeby "moje" dzieci kochały książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 To dobrze, że będą zabawki, bo nic na siłę. My już napisałyśmy list do Mikołaja, więc wiem co kupic:D O nastolatce pomyślę, a musi byc świąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Nie, powyżej 10 r.ż robię wyjątek - świątecznie być nie musi:) ps. Weronika ma w tym roku problem z listem, no dobra może nie ona ma problem tylko Gwiazdor miałby problem z realizacją Trzeba by było powiększyć nasze zapotrzebowanie kredytowe;) Co też reklamy nie robią z dziećmi:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2011 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Nie wytrzymałam i pojechałam rano przed pracą, przed 7:) Co prawda było ciemno, byłam prawie spóźniona więc nawet nie wychodziłam z samochodu ale widziałam to co trzeba:D 2 ściany kolankowe już stoją!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.11.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hej Lukarna Witam się oficjalnie jeszcze raz u Ciebie Gratuluję zalanego stropu, to po pierwsze a po drygie widzę,że lecicie dalej ?!?! Ile chcecie zrobić w tym roku? Pogoda ma "nam" ( budującym) sprzyjać jeszcze kilka tygodni więc możena lecieć z budową Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.11.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 u nas tez juz mrozy, teraz -4 Lukarna no no idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2011 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cześć O pogodzie to trzeba cichutko, żeby nie zapeszyć W tym roku więźba, deskowanie i papa i krótki odpoczynek zimowy:) Jak zima będzie łagodna to teść będzie powoli wykańczał piwnicę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.11.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lukarna Gwiazdor to Mikołaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Lukarna Gwiazdor to Mikołaj? Tak:) Bo Mikołaj przychodzi w Wielkopolsce 6 grudnia a Gwiazdor na Gwiazdkę Co do mrozu to wczoraj skrobałam szyby więc coś w nocy musiało być ale w dzień jest ładnie... Za każdym skrobnięciem coraz bardziej marzyłam o garażu własnym... I wieczorem jak czasem szukam bezskutecznie miejsca parkingowego pod blokiem tez marzę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.11.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 aa rozumiem bo u nas Mikołaj i 6 grudnia i pod choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Co do mrozu to wczoraj skrobałam szyby więc coś w nocy musiało być ale w dzień jest ładnie... Za każdym skrobnięciem coraz bardziej marzyłam o garażu własnym... I wieczorem jak czasem szukam bezskutecznie miejsca parkingowego pod blokiem tez marzę:/ Cierpliwości, cierpliwości. Masz już bliżej niż dalej. Bo Mikołaj przychodzi w Wielkopolsce 6 grudnia a Gwiazdor na Gwiazdkę Pamiętam jak sie kiedyś o to kłóciłam z kuzynką z Kalisza. Pogodził nas wujek mówiąc o Dziadku Mrozie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.11.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) U nas na szczęście o 7 rano jak panowie zaczynali pracę było +1, ale szron i tak musiałem skrobać. Do 8.20 świeciło piękne słońce, teraz przyszły chmurki ;( Mówią, że ma nas skropić za 3-4 godzinki. Oby nie, bo moja blacha się dzisiaj nie położy Jest godzina 10:03, a słońce nieśmiało wygląda zza chmurek Edytowane 30 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.11.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witajcie obserwatorzy pogody:) Aga, masz rację, jak rozstemplują garaż to w sumie mogę już wjeżdżać Co prawda mam na budowę 15 min szybkim spacerem ale jaką miałabym kondycję tak 2 razy dziennie i jeszcze z dzieckiem i zakupami:D Klaudiusz trzymam kciuki za dzisiejszy finisz blacharski. Ja mam dziś znowu niespodziewane wolne: wirus przeszedł ze mnie na teściową i musiałam wrócić z pracy. Załatwimy zaległego fryzjera z dzieciakami a jutro dentystę, szczepienie i bilans dwulatka... Nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Szczęście w nieszczęściu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no dziś miało być słonecznie od rana i chciałem zrobić sesję zdjęciową drzwi... a tu dup.. pochmurnie, ale cyknąłem jedną i jest w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.11.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Witajcie obserwatorzy pogody:) Aga, masz rację, jak rozstemplują garaż to w sumie mogę już wjeżdżać Co prawda mam na budowę 15 min szybkim spacerem ale jaką miałabym kondycję tak 2 razy dziennie i jeszcze z dzieckiem i zakupami:D Klaudiusz trzymam kciuki za dzisiejszy finisz blacharski. Ja mam dziś znowu niespodziewane wolne: wirus przeszedł ze mnie na teściową i musiałam wrócić z pracy. Załatwimy zaległego fryzjera z dzieciakami a jutro dentystę, szczepienie i bilans dwulatka... Nie ma tego złego... Chyba za słabo trzymałaś, bo zaczyna kropić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 A ja nie mam w pracy okna wiec nie wiem czy pada. Wolę żyć w nieświadomości niż się cały dzień dołować pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts