Ardea 03.12.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja drzwi Pinacolady kojarzę, bo ładne jak wszystko u niej:yes: A pytanie było do Agi;) Wróciłam z córką z cudownego spaceru po lesie, zrobiłam późny obiad, na lenia dziś nie narzekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A czy Ty nam pokazałaś które drzwi planujesz? Nie pokazałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 03.12.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ech, Lukarna Ty się leniuchujesz a ja zasuwam od 7 rano i wstawiałem z teściem, tatą moim i kolegą teścia okna. Skończyłem równo 23 minuty temu Po robocie byłem tak zmęczony, że nie miałem siły wyciągnąć telefonu i pstryknąć żadnych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.12.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nie pokazałam;) No bardzo śmieszne;) Czas nadrobić to niedopatrzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No bardzo śmieszne;) Czas nadrobić to niedopatrzenie:) Niewykonalne, bo w katalogu nie ich nie ma w złotym dębie i z szybą reflex. Musiecie poczekać aż je wstawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.12.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jeszcze w tym roku będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.12.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 To jak już sama pojedziesz to koniecznie zrób fotorelację, żebyśmy i my tutaj oko mogli pocieszyć a nie samolubie sama się radowała będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tak zrobię oczywiście:D Chociaż nie wiem dlaczego imageshack nie chce mi zamieszczać zdjęć i nie wiem jak je na FM pokazać:/ ps. juz prawie skończyłam i bez gościa:D jeszcze mi pranie zostało do powieszenia i jestem wolna:D:D ps2. Klaudiusz jak mogłes zdjęć nie zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja nie kolarzę Pinacoladowych drzwi... http://img23.imageshack.us/img23/9990/dsc0016mu.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img828.imageshack.us/img828/3199/dsc0018jmn.jpg Uploaded with ImageShack.us Ps. potem usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ja drzwi Pinacolady kojarzę, bo ładne jak wszystko u niej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.12.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Te boczne przeszklenia to nie moja bajka, ale skrzydło mi się bardzo podoba! Lukarna a jakiś obiad zrobiłaś? Bo my zajadaliśmy się dzisiaj pizzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pinacolada podobaja mi się, takie mieliśmy w projekcie i na takie jest miejsce zostawione (tzn 140 cm, a ile Ty masz??) ale pewnie ze względów ekonomicznych otwór zmniejszymy i wstawimy sobie jakies zwykłe setki:( Pocieszam się że dzieki temu zmiesci mi sie w wiatrołapie ława i wieszak;) Pumpaluna jak len to leń Wika w mieście wojewódzkim to z głodu nie umrze, maluchy zjadły pyzy drożdzowe z serem na słodko, mąż dostał do pracy burgery rybne (bułka z rybą z wczorajszego obiadu:D) i surówkę a ja sobie chodzę i jem co popadnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.12.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pamiętam też jakie miałaś przejścia z firmą... Efekt jest świetny, a powiedz czy zapomina się o partactwie i nierzetelności firm z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 http://img23.imageshack.us/img23/9990/dsc0016mu.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img828.imageshack.us/img828/3199/dsc0018jmn.jpg Uploaded with ImageShack.us Ps. potem usunę Nie usuwaj, pokażę męzowi i chociaz się napatrzymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 jak robiłam drzwi na zmówienie to pytałam i nie mieli takiej opcji Szkoda, ze wtedy się nie uparłam bo z tego co widze to kwestia dopłaty 100zł i pewnie by mi to ściagnęli i od razu zamontowali. Teraz drzwi są już wprawione i musieliby przyjechac na miejsce.... Póki co odpuszcze i sprawdzę po zamieszkaniu czy rzeczywiści mi tego bardzo brakuje.... Może okaże się że wcale... pinacolada a jak Ci się podobają moje świeżo zamontowane drzwi? fotka w komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.12.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Esiak kolor swoich drzwi udało Ci się chyba dobrać idealnie do okien, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.12.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Esiak kolor swoich drzwi udało Ci się chyba dobrać idealnie do okien, nie?? no prawie jest idealnie, wiesz okna to okleina orzech, a drzwi to naturalny dąb lakierowany na orzech... ale wyszło całkiem przyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pinacolada podobaja mi się, takie mieliśmy w projekcie i na takie jest miejsce zostawione (tzn 140 cm, a ile Ty masz??) ale pewnie ze względów ekonomicznych otwór zmniejszymy i wstawimy sobie jakies zwykłe setki:( Pocieszam się że dzieki temu zmiesci mi sie w wiatrołapie ława i wieszak;) U nas w projekcie były dwa naświetla po obu stronach drzwi. Ale.... wiadomo Cięcia Jak dobrze przypatrzysz się to na zdjęciu widać rząd pustaków domurowanych od strony zawiasów drzwi. Po zamurowaniu został otwór 160cm. Cała ościeżnica (razem z naświetlem) ma 156 przy czym samo skrzydło drzwiowe ma 100cm. Jestem zadowolna z tego rozwiązania bo dzięki temu zrobił mi się kąt w wiatrołapie po lewej str i stanie tam donica z kwiatkiem i ławeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Pamiętam też jakie miałaś przejścia z firmą... Efekt jest świetny, a powiedz czy zapomina się o partactwie i nierzetelności firm z czasem jeszcze nie. może kiedyś...? Za każdym razem kiedy wchodzę do domu to mi sie przypomina. No i ten kolor.... Nie taki do końca miał być ... Teraz będę chciała do nich dopasować kolor drewna na elewacji a to nie bedzie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.12.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 pinacolada a jak Ci się podobają moje świeżo zamontowane drzwi? fotka w komentarzach... Esiak - powiem tak. Podoba mi sie kolor Nawet Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts