Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ale 137 a 122 to jednak różnica 1go pokoju ;) Ale nic to, i tak nasz wagonik będzie rewelacyjny bo będzie nasz :) Ubolewam nad tym, że nie mamy gabinetu ani pralnio-suszarni, ale cóż - nie można mieć wszystkiego. Nie lubię i nie polubię naszych schodów ale to było wiadome od początku i musieliśmy takową decyzję podjąć żeby kuchnia klitką nie była. Wiele kompromisów ten nasz dom nas kosztował ale jak szerokość domu nie może przekroczyć 7m to projektowanie go jest prawdziwym wyzwaniem.

Ja mam optymistyczny plan Wielkanoc 2012

co ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pomyliłam się:D

Oczywiście wiosna 2013:D

noooo, to brzmi juz lepiej. Pomyslałam, ze nieźle się slimaczymy skoro Wy dopiero dach a chcecie szybciej mieszkać ;)

pumpaluna - my juz nic nie planujemy :( Kasa się skonczyła i teraz bedzie takie łatanie z bieżących zarobków. Tylko nie bardzo widzę jak mozna odłożyc na kuchnię ok 25tys z bieżących zarobków, zwłaszcza ze pracuje tylko mąż :( jedynym ratunkiem dla nas jest sprzedaz obecnego mieszkania - wtedy jesteśmy w stanie wprowadzić sie nawet w miesiąc. Ale wystawione jest do sprzedazy juz drugi miesiąc i ZERO zainteresowania :(

Zimą ciężko się mieszkania sprzedają, najlepszy okres to ponoć druga połowa lutego. Mało kto planuje remonty zimą i wszyscy żyją już świętami. Wiosną więcej małżeństw zawierają i nowego lokum szukają. Tak przynajmniej wynika z moich obserwacji.

My będziemy robili resztę od lutego jak weźmiemy kolejną transzę kredytu. Z gotówki własnej to zrobiliśmy tylko wstęp do budowy (formalności, projekt etc)