Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

oj nad morzem to ja nie byłam wieki, fakty tygodniowe wakacje to już poważna sumka:(, my zapewne w przyszłym roku nigdzie nie pojedziemy właśnie ze wzgledu na budowę

Lukarna ja z mężem nigdy nie byłam w kinie :p, w restauracji może 2-3 razy ehh

u nas były drobne prezenty, maz dostał słodycze , a Lilka książeczkę a od koleżanki piżamkę :)

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my ze względu na to, że moi rodzic z prezentami zapowiedzieli się na dziś to tez nie dawalismy prezentu lenie wczoraj coby dziecku w głowie nie mieszać ;) na kalendarzu sie jeszcze nie zna, koleżanki w przedszkolu jej nie uśwaidomia więc Miołaj przyjdzie dziś :) Dla Lenusi mam śliczną tunikę z rajstopkami i zestaw klocków Duplo a Julka juz wykorzystała sój prezent Mikołajkowy - dostała wizyte u fryzjera na trwałe prostowanie włosow i była w ostatnią sobotę :) Dziś tylko, dostanie jakiś słodycz a od dziadków książkę, którą sobie zażyczyła ;)

No i dzis korzystając z wizyty rodziców urwiemy się wieczorem i pojedziemy do stolarza zamówić i zadatrkować stół do jadalni :D

Oj nie, moi rodzice aż tyle czasu i cierpliwości do dzieci nie maja ;)

A tak serio to mnie opanował taki szał "budowlany" że nie cieszy mnie nic co z budową nie jest związane. bardziej rajcuje mnie pizza na wynos zjedzona przy kominku na kartonach niż kolacja w restauracji :sick:

Pinacolada nie dziwię Ci sie wcale tez wybrałabym kominek i pizze na wynos ;) :D

Lukarna będziecie mieli bardzo przestronny domek :) Nic dziwnego,ze wydaje ci się duży, tak jak już ktoś pisał ci wcześniej postrzeganie przestrzeni w domu będzie się jeszcze zmieniać ale ostatecznie powstanie piękny dom :)

Pozdrawiam serdecznie!!!

u nas dzieci drobiazgi dostały wcześniej przy okazji dużych zakupów, w niedzielę jeszcze książki w empiku sobie wybrali także limi mikołajkowy zostałwyczerpany. Dzisiaj już tylko słodkości.

Co do wyrywania się gdzieś z mężem to ja uwielbiam. Zawsze jak złapiemy fuchę i jakiś grosz wpadnie to chodziliśmy na kolację ale ostatnio fucha poszła na pokrycie dziury budżetowej więc i kolacja odpadła. Nie umiem się jeydnie oprzeć kupowaniu książek i sobie i dzieciom, ale od pewnego czasu kupujemy czytamy i puszczam w obieg (allegro chociażby), a wtedy jest na nowe :)

Ja inaczej niż Pinacolada, jestem czasami zmęczona gadaniem o budowie, o planach, rozmyślaniem etc i np chętnie wychodzę z przyjaciółką się odstresować i nie gadać o pracy, dzieciach ani budowaniu. Jest przecież tyyyyyle mega przyjemnych tematów a odskocznia jest bardzo potrzebna.

O ja ksiażki tez lubię:)

Ale ja lubię je MIEĆ:D

Ale nie jest to tania przyjemność więc kupuję sobie rzadko, ale cała rodzina wie, ze lubię więc czasem mi się skapnie jakaś w prezencie:)

Jako że dziś Mikołaj to sonda prezentowa:

Dziewczyny co kupujecie swojemu mężowi pod choinkę/ Chłopaki - co chcielibyście dostać pod choinkę

Jako, że ubiegłoroczny prezent okazał się niewypałem, szukam inspiracji u innych:)

Mikołaj odwiedził dziś tylko nasze słoneczko i zostawił w bucikach drobne upominki:) Z mężem mam taką świecką tradycję;) że na każdą Gwiazdkę dostaje ode mnie inne perfumy, chyba nie będzie czytał Twoich komentarzy to napiszę, że teraz kupiłam mu Ermenegildo Zegnę - i teraz już wiecie czym mój mąż będzie pachniał w 2012;)

Mikołaj odwiedził dziś tylko nasze słoneczko i zostawił w bucikach drobne upominki:) Z mężem mam taką świecką tradycję;) że na każdą Gwiazdkę dostaje ode mnie inne perfumy, chyba nie będzie czytał Twoich komentarzy to napiszę, że teraz kupiłam mu Ermenegildo Zegnę - i teraz już wiecie czym mój mąż będzie pachniał w 2012;)

na cały rok mu starczy...? ;)