aksamitka 06.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 oj nad morzem to ja nie byłam wieki, fakty tygodniowe wakacje to już poważna sumka:(, my zapewne w przyszłym roku nigdzie nie pojedziemy właśnie ze wzgledu na budowę Lukarna ja z mężem nigdy nie byłam w kinie , w restauracji może 2-3 razy ehh u nas były drobne prezenty, maz dostał słodycze , a Lilka książeczkę a od koleżanki piżamkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 My do kina zawsze ze znajomymi:)Sami chyba tez nie byliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A my ze względu na to, że moi rodzic z prezentami zapowiedzieli się na dziś to tez nie dawalismy prezentu lenie wczoraj coby dziecku w głowie nie mieszać na kalendarzu sie jeszcze nie zna, koleżanki w przedszkolu jej nie uśwaidomia więc Miołaj przyjdzie dziś Dla Lenusi mam śliczną tunikę z rajstopkami i zestaw klocków Duplo a Julka juz wykorzystała sój prezent Mikołajkowy - dostała wizyte u fryzjera na trwałe prostowanie włosow i była w ostatnią sobotę Dziś tylko, dostanie jakiś słodycz a od dziadków książkę, którą sobie zażyczyła No i dzis korzystając z wizyty rodziców urwiemy się wieczorem i pojedziemy do stolarza zamówić i zadatrkować stół do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No i dzis korzystając z wizyty rodziców urwiemy się wieczorem i pojedziemy do stolarza zamówić i zadatrkować stół do jadalni Już myślałam że napiszesz: a my korzystając z wizyty rodziców urwiemy się wieczorem i pójdziemy do kina i na kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Oj nie, moi rodzice aż tyle czasu i cierpliwości do dzieci nie maja A tak serio to mnie opanował taki szał "budowlany" że nie cieszy mnie nic co z budową nie jest związane. bardziej rajcuje mnie pizza na wynos zjedzona przy kominku na kartonach niż kolacja w restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja też och, jakie Wy jednomyslne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 och, jakie Wy jednomyslne Toć tu sekta jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 I głodnemu chleb na myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pinacolada nie dziwię Ci sie wcale tez wybrałabym kominek i pizze na wynos Lukarna będziecie mieli bardzo przestronny domek Nic dziwnego,ze wydaje ci się duży, tak jak już ktoś pisał ci wcześniej postrzeganie przestrzeni w domu będzie się jeszcze zmieniać ale ostatecznie powstanie piękny dom Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 u nas dzieci drobiazgi dostały wcześniej przy okazji dużych zakupów, w niedzielę jeszcze książki w empiku sobie wybrali także limi mikołajkowy zostałwyczerpany. Dzisiaj już tylko słodkości. Co do wyrywania się gdzieś z mężem to ja uwielbiam. Zawsze jak złapiemy fuchę i jakiś grosz wpadnie to chodziliśmy na kolację ale ostatnio fucha poszła na pokrycie dziury budżetowej więc i kolacja odpadła. Nie umiem się jeydnie oprzeć kupowaniu książek i sobie i dzieciom, ale od pewnego czasu kupujemy czytamy i puszczam w obieg (allegro chociażby), a wtedy jest na nowe Ja inaczej niż Pinacolada, jestem czasami zmęczona gadaniem o budowie, o planach, rozmyślaniem etc i np chętnie wychodzę z przyjaciółką się odstresować i nie gadać o pracy, dzieciach ani budowaniu. Jest przecież tyyyyyle mega przyjemnych tematów a odskocznia jest bardzo potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O ja ksiażki tez lubię Ale ja lubię je MIEĆ Ale nie jest to tania przyjemność więc kupuję sobie rzadko, ale cała rodzina wie, ze lubię więc czasem mi się skapnie jakaś w prezencie:) Jako że dziś Mikołaj to sonda prezentowa: Dziewczyny co kupujecie swojemu mężowi pod choinkę/ Chłopaki - co chcielibyście dostać pod choinkę Jako, że ubiegłoroczny prezent okazał się niewypałem, szukam inspiracji u innych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 u mnie będą słodycze, nawet próbowałam podpytac ale powiedział ze nic nie chce tylko cos slodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.12.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mikołaj odwiedził dziś tylko nasze słoneczko i zostawił w bucikach drobne upominki:) Z mężem mam taką świecką tradycję że na każdą Gwiazdkę dostaje ode mnie inne perfumy, chyba nie będzie czytał Twoich komentarzy to napiszę, że teraz kupiłam mu Ermenegildo Zegnę - i teraz już wiecie czym mój mąż będzie pachniał w 2012;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mikołaj odwiedził dziś tylko nasze słoneczko i zostawił w bucikach drobne upominki:) Z mężem mam taką świecką tradycję że na każdą Gwiazdkę dostaje ode mnie inne perfumy, chyba nie będzie czytał Twoich komentarzy to napiszę, że teraz kupiłam mu Ermenegildo Zegnę - i teraz już wiecie czym mój mąż będzie pachniał w 2012;) na cały rok mu starczy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 50ml to chyba nie bardzo, bo Wy, mężczyźni to chyba pijecie te perfumy:P mój mąż nie będzie ich już miał w lutym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.12.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 moze to 100ml? mojemu 150ml wystarcza na 2 lata codziennego uzytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Jako że dziś Mikołaj to sonda prezentowa: Dziewczyny co kupujecie swojemu mężowi pod choinkę/ Chłopaki - co chcielibyście dostać pod choinkę Mój mąż napisał list do Św. Mikołaja i zażyczył sobie piłę mechaniczną Cóż zrobić, grzeczny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mój mąż napisał list do Św. Mikołaja i zażyczył sobie piłę mechaniczną Cóż zrobić, grzeczny był będzie masakra...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts