ewanz 06.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 no nie - brawo za krowę!! uśmiałam się Esiak - ja nie należę do tego grona ankietowanych - po prostu wiem jak ONI to robia ps. od dłuższego czasu próbuję ogarnąć tematy u Lukarny, ale udało mi się zaledwie dojść od wczorajszego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Też się ubawiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 U Lukarny zwykle dużo i szybko sie dzieje:) Problem tylko w tym, ze Gospodyni nie ma;) Nie ma komu polać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kobieto! Chcesz, żeby twój mąż szybko wrócił z pijanki z kolegami? Wyślij mu SMS-a o treści ''Bierz wino i przyjeżdżaj, mój idiota wróci jutro'' - a potem wyłącz telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Chyba to wypróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mój by wrócił z pozwem rozwodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 06.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 a ja raczej wypróbować się nie odważę, bo mogło by dojść do działań wojennych gospodyni nie ma, co wcale nie przeszkadza gościom bawić się w najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 - Mamusiu, jeśli na ziemi leży 100 dolarów a obok 10 dolarów, to co weźmiesz? - Oczywiście, że 100 dolarów, głuptasku. - Mam matkę idiotkę, kurfa. Dlaczego nie oba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Poszła baba do lekarza. - Panie doktorze, zdecydowałam w końcu, że wizyta u okulisty jest mi jednak niezbędna... - I słusznie, bo to piekarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 - Zosiu, co tak długo robisz w kuchni? - Wpadła mi kostka lodu do wrzątku i nie mogę jej znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Kilka dni przed ślubem narzeczony przychodzi do księdza, wręcza mu 200 złotych i mówi:- Proszę księdza, mam prośbę. Proszę podczas dyktowania mi przysięgi małżeńskiej opuścić słowa: Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwość małżeńska oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci. Dziękuję z góry...Przyszedł dzień ślubu. Pan młody pewny siebie staniał przed ołtarzem i wszystko szło dobrze do momentu składania przysięgi małżeńskiej. Ksiądz zapytał bowiem:- Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobec każdego jej rozkazu, przynoszenie jej śniadania do łóżka do końca życia? Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inna kobietę i nawet nie przyjdzie ci do głowy, że inne kobiety żyją na świecie?Pan młody, ciężko przestraszony i zaszokowany, wybąkał:- Ta... ta... tak...Po ceremonii wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć. Ksiądz oddaje mu 200 złotych i odpowiada spokojnie:- Po prostu przebiła twoja ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Mąż do żony:- Kochanie, a słyszałaś, że pierwszą wypłatę należy w całości przepić?- Słyszałam, ale czy mógłbyś się, ku*wa, przestać zachowywać jakbyś zmieniał robotę co miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ale tu się budowlanie zrobiło;) Fajnie jest razem budowac i nie tylko z racji porad budowlanych:yes: Karola miałaś prawo nie zrozumiec dowcipu Esiaka, wiem co mówię Bóbr jest extra i jeszcze ta kostka lodu - muszę zapamiętac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Widzę że wesoło się tu zrobiło:) Ide nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Karola miałaś prawo nie zrozumiec dowcipu Esiaka, wiem co mówię a to niby dlaczego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 a to niby dlaczego...? Na pewno nie chcesz wiedziec jak to jest z dopełnieniami i podmiotami w zdaniach;):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Moi ulubieńcy z cyklu "Dowcipy z brodą": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Na pewno nie chcesz wiedziec jak to jest z dopełnieniami i podmiotami w zdaniach;):P Otóż to !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts