Lukarna 15.08.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 no to ruchy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Nosz mówiłam kopnij mnie w odwłok:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Zdecydowany kopniak na rozpęd się przyda - zacznij kupować bo 3tygodnie to nie tak dużo przecież, a jak zacznie się szkoła/przedszkole to zajmie Cię co innego i czasu mało będzie. Ja to się cieszę, że nie musieliśmy za żadnymi materiałami jeździć - nie dość, że wykonawca wszystko załatwiał to wyszło sporo taniej niż nam składy budowlane proponowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Bo to wszystko jest tak, że ja najwięcej czasu to mam późnym wieczorem i w nocy. I ja sobie nawet czasem pięknie coś zaplanuję - potem przychodzi ranek i w ferworze walki jakos mi to umyka, aż nastaje kolejny wieczór i pluję sobie w brodę, że nie zrobiłam tego co zaplanowałam. I tak w kółko. teraz mi będzie głupio przed Wami, że na ślimaka wychodzę więc może bez kopa się jakoś pozbieram:):) ps. wpuszczam na chwilę Najstarsza na kompa bo jej Tatuś lapka zarekwirował, ale jak wrócę to Wam pokażę dzisiejsze zdjęcie z budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.08.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ustaw sobie przypomnienie w komórce, tylko nie wyłączaj a drzemkę dawaj to za którymś razem tak cię wkurzy, że w trymiga wszystko załatwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 :) niezły patent:) dobra, to szukam kabla;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Słuchajcie a można sobie w jakiś sposób zrobić wizualizację elewacji wstawiając samemu kolor okien itd?? ps. nasz strop juz praaawie ułożony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 15.08.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Gratuluję stropu:) teraz to już ruszycie z kopyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.08.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Oby:)Jeszcze pewnie z 2 tyg zanim to zaleja ale dobre i to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.08.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 wizualizacje jakieś są na stronach producentów tynków...ale to nie to samo, każdy monitor inaczej wyświetla kolory, więc to tylko bardzo duże przybliżenie tego co może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no to ruchy! Ok, no to tak: - podjęłam decyzję że budujemy z Robena (musiałam to klepnąc bo mój mąż by się zastanawiał kolejny rok) - zadzwoniłam do 2 dodatkowych hurtowni polecanych jako tanie w celu sprawdzenia ceny Robena, okazało się że jednak najlepszą cenę daje hurtownia mojego murarza, w związku z tym - zadzwoniłam do murarza, że ma negocjować jeszcze żeby zejść poniżej 4 zł (od Esiaka mam namiar na 3,8 w Poznaniu), murarz gdzieś na wyjeździe, jutro od rana ma podjechać do hurtowni, pogadać i zadzwoni mi jaka ostatecznie cena - zadzwoniłam do koleżanki która pracuje w betoniarni żeby ustalić cenę za beton (pewnie się jutro dopiero dowiem) - ustaliłam numer do jeszcze jednego cieśli, zleciłam mężowi rozmowę z nim bo on go zna lepiej, ja go kiedyś widziałam tylko - zleciłam mężowi ustalenie magicznej daty kiedy to mój teść ma zamiar zalewać strop i ile betonu potrzebuje zaraz jadę do klienta, w drodze chcę zadzwonić do cieśli których namiary dostałam wczoraj, dzięki Marcin:) w pracy mam dziś meksyk, jem śniadanie dopiero, ale jestem bardzo zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Smacznego:) Plan świetny, fajnie, że ruszyło z kopyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A, dziękuję Właśnie mi mąż zadzwonił, ze już gadał z tym kumplem:) Mam mu wysłać rzuty i w ciągu tygodnia zrobi wycenę. Szkoda że aż tydzień muszę czekać bo jak się już za to wzięłam to chciałabym JUŻ Jednak moim Ministrem dobrze pokierować to załatwi wszystko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ... bo dobre kierowanie jest najważniejsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dobra szef gada i gada przez tel, muszę czekać z dalszą pracą za nim więc mam chwilkę Wczoraj byliśmy na budowie z dzieciakami, było tak fajnie... Dzieci zachwycone bo miały do zabawy mnóstwo dziwnych rzeczy: styropian, kamienie, beczkę z wodą:) Mąż zrobił mi kawkę budowlaną i siedziałam w moje własnej kuchni... co prawda siedziałam poniżej poziomu posadzki na gruncie ale zawsze coś:) Taki tam spokój jest... taka cisza... Mogłabym stamtąd nie wychodzić... Więc do pracy Rodacy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no to nieźle z tymi ustaleniami z samego rana ruszyłaś, to się nazywa pęd do postępu chyba jestem ciekawa po ile Wam wyjdzie beton. u nas to normalnie pogłupieli za B20 chcieli po 350zł/m3 :/ oby wam udało się jak najtaniej poznajdować dobre materiały ps. myślałam że roben to tylko dachówki, u nas się z tym nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.08.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 350/m3......??? ale to brutto czy netto...?ja płaciłem po 220zł/m3 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Marcin a Ty skąd beton brałeś bo nie pamiętam? Pumpaluna, to ta kawa w kuchni tak mnie natchnęła i niema dezaprobata w Waszych postach... dla wszystkich ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.08.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Berger Beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts