agalind 07.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Wybaczone;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.12.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No wiesz Aga, obrażać się o pomylenie ze mną Wiem, każdy chce być wyjątkowy:) Z tego co wiem to w realu nie jesteśmy zupełnie podobne;) Pumpaluna z Ikea też skorzystam, bo powinnam wreszcie bliżej poznać ich ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.12.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Coś mi się te inspiracje nie chcą otworzyć:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.12.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 mnie tez sie nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 07.12.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Karola co Ty robisz tutaj o tak nieludzkiej porze??!!?? Młoda się obudziła na żarcie (głodomor z niej straszny) , ale darła się tak, że wszystkich w domu pobudziła, łącznie z śpiącym kamiennym snem (nawet w towarzystwie przy stole podczas jakiejś imprezki potrafi spać) Młodym. Po czym Młody stwierdził, że on już sie wyspał, więc spac nie będzie i się bawił, więc i ja spać nie mogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.12.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A bo to trzeba się najpierw na FB zalogować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No wiesz Aga, obrażać się o pomylenie ze mną Wiem, każdy chce być wyjątkowy:) Z tego co wiem to w realu nie jesteśmy zupełnie podobne;) Pumpaluna z Ikea też skorzystam, bo powinnam wreszcie bliżej poznać ich ofertę Wolałam wyjasnić sprawę na wypadek gdybyś to Ty nie chciała byc ze mną mylona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ty to umiesz odwrócić sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 czyżbyście dzisiaj wszyscy przed tvn'em zalegli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nie... ja właśnie wróciłem z budowy, wiązałem sznurek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Esiak myśl pozytywnie - wspinałeś się, robiąc kolejne węzły;) Mój mąż też już obcykał metodę, bo pomagał bratu. Ja sprzatałam garaż po tynkowaniu, bo jutro brama:) Mieliśmy parę ważnych spotkań w sprawie częściowej użytkowości nieużytkowego stryszku;) Pumpaluna, jak drzwi i brama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Ardea drzwi są zamontowane, brama będzie w sobotę bo monter wyjechał w jakiś mega ważnych sprawach rodzinnych. Niestety mi uda się dotrzeć na budowę dopiero w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 To zrób fotki:) Zauważyłaś, że Nida po wyschnięciu jest bielsza od innych tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.12.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Esiak myśl pozytywnie - wspinałeś się, robiąc kolejne węzły;) Mój mąż też już obcykał metodę, bo pomagał bratu. jak najbardziej myślę pozytywnie, roboty posuwają się do przodu, ale powoli... fajnie było słychać jak deszcz odbija się od dachówki, a koza skwierczała rozpalona do czerwoności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Postaram się Ardeo obfocić i drzwi i bramę i nawet tynki z wylewkami o ile to będzie wizytacja na więcej niż 2 minuty, jestem uzależniona od osób trzecich jeśli idzie o dzieciaki, zwłaszcza że ja nie jestem zmotoryzowana i per pedes muszę skoczyć na budowę. a co do tynków zauważyłam, że faktycznie po wyschnięciu są białawe Esiak no trochę schodzi z tym sznurowaniem, nam odpada ta kwestia bo idzie od razu wełna ale później sznurować będzie trzeba, chociaż to już chyba łatwiejsze będzie, tak myślę (no dobra mam nadzieję). Edytowane 7 Grudnia 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Esiak, skwiercząca koza i deszcz dzwoniący o dachówki - czarujesz aż chce sie przeprowadzić Ja dziś też leżałam w salonie na styro i patrzyłam na księżyc, tylko tam wygląda tak pięknie - uwielbiam to miejsce:) Pumpalunko to czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mi niestety się nie udaje na działce bywać bo albo nie mam opieki do dzieciaków, albo ja czy mąż siedzimy do późna w pracy. Poza akcją z panem z wodociągów to przez ostatnie 3 czy 4 tygodnie byłam tylko raz zobaczyć wylewki. No ale, nadrobię wkrótce jak zaczniemy ocieplanie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7ZWQRaY0Tns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.12.2011 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Ja wczoraj poszłam spać o 21:D Musiałam odespać poprzednią nockę... Obudziłam się o 3 (tzn syn mnie obudził) już chyba wyspana byłam bo nie mogłam zasnąć. I leżałam i sobie marzyłam jakby to fajnie było już spać w nowym domu... ps. Ardea i Esiak ale czarowne wizje roztaczacie... ps2. Esiak przesłucham w domu bo w pracy nie mam głośników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 08.12.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ja tez usnelam o 21 ale dziecko obudzilo mnie o 7:20, nie ma to jak przyzwyczaic sie do długiego spania u nas snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts