Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Karola co Ty robisz tutaj o tak nieludzkiej porze??!!??

:D

Młoda się obudziła na żarcie (głodomor z niej straszny) , ale darła się tak, że wszystkich w domu pobudziła, łącznie z śpiącym kamiennym snem (nawet w towarzystwie przy stole podczas jakiejś imprezki potrafi spać) Młodym. Po czym Młody stwierdził, że on już sie wyspał, więc spac nie będzie i się bawił, więc i ja spać nie mogłam.

No wiesz Aga, obrażać się o pomylenie ze mną ;) Wiem, każdy chce być wyjątkowy:) Z tego co wiem to w realu nie jesteśmy zupełnie podobne;) Pumpaluna z Ikea też skorzystam, bo powinnam wreszcie bliżej poznać ich ofertę:)

Wolałam wyjasnić sprawę na wypadek gdybyś to Ty nie chciała byc ze mną mylona;)

Esiak myśl pozytywnie - wspinałeś się, robiąc kolejne węzły;) Mój mąż też już obcykał metodę, bo pomagał bratu.

Ja sprzatałam garaż po tynkowaniu, bo jutro brama:) Mieliśmy parę ważnych spotkań w sprawie częściowej użytkowości nieużytkowego stryszku;)

Pumpaluna, jak drzwi i brama?

Esiak myśl pozytywnie - wspinałeś się, robiąc kolejne węzły;) Mój mąż też już obcykał metodę, bo pomagał bratu.

jak najbardziej myślę pozytywnie, roboty posuwają się do przodu, ale powoli...

fajnie było słychać jak deszcz odbija się od dachówki, a koza skwierczała rozpalona do czerwoności... :)

Postaram się Ardeo obfocić i drzwi i bramę i nawet tynki z wylewkami o ile to będzie wizytacja na więcej niż 2 minuty, jestem uzależniona od osób trzecich jeśli idzie o dzieciaki, zwłaszcza że ja nie jestem zmotoryzowana i per pedes muszę skoczyć na budowę.

a co do tynków zauważyłam, że faktycznie po wyschnięciu są białawe

Esiak no trochę schodzi z tym sznurowaniem, nam odpada ta kwestia bo idzie od razu wełna ale później sznurować będzie trzeba, chociaż to już chyba łatwiejsze będzie, tak myślę (no dobra mam nadzieję).

Edytowane przez pumpaluna

Ja wczoraj poszłam spać o 21:D

Musiałam odespać poprzednią nockę...

Obudziłam się o 3 (tzn syn mnie obudził) już chyba wyspana byłam bo nie mogłam zasnąć. I leżałam i sobie marzyłam jakby to fajnie było już spać w nowym domu...:)

ps. Ardea i Esiak ale czarowne wizje roztaczacie...:)

ps2. Esiak przesłucham w domu bo w pracy nie mam głośników:)