pumpaluna 13.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Muszę uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No proszę - widac , że karola wróciła do formy bardzo funkcjonalna łazienka ! I szafa się zmieściła ...? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ile Ty masz m2 w tej łazience, co? 10,97 po podłodze 9,18 użytkowej ale kabina została wykrojona z szafy więc się łazienka lekko powiększyła:) Aga mam nadzieję że plan jest dobry:) Ardea wizualizacja była robiona pod konkretne płytki przez Karolę Nie wiem czy do etapu realizacji nie znajdę innych ale będe celowała w bardzo podobne zarówno kolorystycznie jak i wymiarowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 No proszę - widac , że karola wróciła do formy bardzo funkcjonalna łazienka ! I szafa się zmieściła ...? Super! Karola zrobiła mi ta wizualizację jak była jeszcze w hmmm dwupaku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Im dłużej się jej przyglądam, tym bardziej mi się podoba - jest taka stonowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k006&m=220 Celowałam w takie płytki za 60-70 zł i te spełniły standardy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Im dłużej się jej przyglądam, tym bardziej mi się podoba - jest taka stonowana:) Dzięki:) Taka własnie miała być: spokojna, stonowana i łatwa do utrzymania w czystosci:) Nie wiem tylko jaka fugą ja potraktuję Zastanawiaąłm się nawet nad płytkami podłogowymi w kolorze mocca ale boję się że mogłyby byc za ciemne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Muszę uciekać Kurcze, przeczytałam i nie pożegnałam sie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Pa pa Pumpaluna. Jeszcze masz czas na dogranie szczegółów, mnie zawsze uspokaja taka wstępna wizja, a potem mogę dogrywac drobiazgi lub ją całkowicie zmieniac, ale muszę miec punkt wyjścia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Tak, muszę to oficjalnie powiedzieć bo chyba jeszcze tego na forum nie pisałam ale wizualizacje Karoli właśnie mnie uspokoiły, dobrze to ujęłaś. Wiem, że wszystko będzie miejsce, że układ pomieszczeń jest dobry, że damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 I to jest super, jak się coś zobaczy, wyobrazi to bardziej się chce budowac i łatwiej znosic przeciwności losu, bo wszystko zbliża nas do naszych pięknych łazienek, sypialni, kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Poprzez kominy, wieńce i pustaki... Jutro murarze maja skończyć. W piątek zalewane były ostatnie nadproża i słupy. Niestety kierownik orzekł, że w związku z warunkami atmosferycznymi cieśla może wejść dopiero po 2 tygodniach od zalania czyli... 23 grudnia:/ Jutro zadzwonię do niego i ustalimy jakiś konkretny termin. ps. nie wiem co z kominami bo klinkier nie wybrany:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ciężka jest droga do wybudowania własnego domu i czasami wiedzie przez pustaki, kominy itp. Do jutra, bo rano jadę z dzieciakami na konkurs i wrócę późnym popołudniem, więc idę się wyspac, aby świeżo wyglądac podczas odbierania nagród;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 dobranoc pumpaluna, Ardea.... Ardea - gratuluję zdolnych uczniów No ale co się dziwić - jaki nauczyciel takie wyniki No to Ci wazelinką na dobranoc pojechałam Lukarna - Ty tez idź spać bo przetrzymałysmy Cie dziś wyjątkowo długo. I snij o górnej łazience !!! Śnij pieknie ! Pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.12.2011 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Spoko, poszłam do kuchni zapełnić zmywarkę i ... zaczytałam się Ale juz idę spać Dobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 10,97 po podłodze 9,18 użytkowej ale kabina została wykrojona z szafy więc się łazienka lekko powiększyła:) Aga mam nadzieję że plan jest dobry:) Ardea wizualizacja była robiona pod konkretne płytki przez Karolę Nie wiem czy do etapu realizacji nie znajdę innych ale będe celowała w bardzo podobne zarówno kolorystycznie jak i wymiarowo:) Pewnie, ze dobry plan, bo dzięki temu masz wszystko co trzeba i łazienka wydaje się duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Spoko, poszłam do kuchni zapełnić zmywarkę i ... zaczytałam się Ale juz idę spać Dobranoc:) Czytałaś opis na pudełku z tabletkami do zmywarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.12.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Czytałaś opis na pudełku z tabletkami do zmywarki? No coś Ty - to już znam na pamięć Czytałam instrukcję obsługi mikrofali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No coś Ty - to już znam na pamięć Czytałam instrukcję obsługi mikrofali:D Lektura do poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.12.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Lektura do poduszki? Ostatnio mało ambitna się zrobiłam:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts