agalind 14.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ostatnio mało ambitna się zrobiłam:D:D Albo wprost przeciwnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.12.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No tak, w sumie tam mogą wypisywać różne baaaardzo trudne rzeczy... Cholera musęe jeszcze pare rzeczy na allegro zamówić i trochę się boję że nie dojdą:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.12.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja bym na allegro nie kupowała, poszukaj na ceneo dobrej ceny w sklepie internetowym i zamów przez kuriera, to pewniejsze będzie. chociaż niektóre sklepy zastrzegają sobie że nie ma gwarancji że zamówienia złożone po 15tym grudnia zostaną zrealizowane przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.12.2011 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ale ja na allegro też zawsze przesyłkę kurierem wybieram... Mówisz że jest różnica czy w sklepie czy na all?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 proszę nie straszyć - wczoraj i dzis kupiłam świąteczne prezenty dla Lenki . I MUSZĄ dojść !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.12.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 proszę nie straszyć - wczoraj i dzis kupiłam świąteczne prezenty dla Lenki . I MUSZĄ dojść !!! mnie też!!! ja też tak zrobiłam połowę zakupów światecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dzisiaj kupiłam jeszcze jeden prezent i został juz wysłany kurierem. Jutro powinnam dostać paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Lukarna, właśnie przejechał do mnie kurier z paczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.12.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Świetnie:) Ja jeszcze nie zamówiłam:/ Ale właśnie szukam. Byłam w końcu na budowie:D:D:D Zrobiłam zdjęcia, po południu pokażę Zdjęli większość stempli, pomieszczenia wydają się bez nich jakieś przestronniejsze:) Nie byłam na górze bo nie miałam kluczy do drabiny ale koniecznie się muszę w weekend wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie czekaj dłużej i zamawiaj. Byłam w końcu na budowie Zrobiłam zdjęcia, po południu pokażę Zajmij mi dobre miejsce na pokaz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Świetnie:) Ja jeszcze nie zamówiłam:/ Ale właśnie szukam. Byłam w końcu na budowie:D:D:D Zrobiłam zdjęcia, po południu pokażę Zdjęli większość stempli, pomieszczenia wydają się bez nich jakieś przestronniejsze:) Nie byłam na górze bo nie miałam kluczy do drabiny ale koniecznie się muszę w weekend wybrać o jakaś nowość, drabina na klucz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.12.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 o jakaś nowość, drabina na klucz..? Tak tak:) Drabina zamykana jest bo ostatnio wszystkie przedłużacze podłączone i nie chowane nam "wyszły":/:/ Aga, mam tylko parę zdjęć z dołu;) ale mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dołączyłaś do szacownego grona ludzi z dziwnymi sprzętami;) Serwis, na którym się nie je, lampa, która nie świeci i drabina na klucz:D Chętnie zobaczymy zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ... i pisuar na wymiar:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wszyscy montujecie pisuary? bo aż mi wstyd, że o mężu ie pomyślałam a on jakoś mi nie wspomniał, że chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mój coś wspominał, ale ostatecznie nie będzie go w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.12.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 męża czy pisuaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zapomniałeś dodać: *niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.12.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ardea nasza drabina na klucz to w sumie pierwszy zakup do nowego domu więc ma wysoką rangę Ale dzięki niej trafiłam do elitarnego kluby ludzi z dziwnymi przedmiotami;) Pisuaru nie montuję, zapytałam nawet męża czy chce(w sumie dla żartu) ale postukał mi się w czoło:D Aga Pinacolady pisuar na wymiar mnie też rozwalił ps. kupiłam, zapłaciłam i czekam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Aga Pinacolady pisuar na wymiar mnie też rozwalił Jeszcze ktoś pomyśli, że z tego pisuaru Pinacolada będzie korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts