pumpaluna 16.12.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Przy 3 dzieciaków miejsca musi być adekwatnie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Lukarna, mnie przykro nie jest gdy się śmieją, że lukarny to gołębniki, że budynek przypomina pomieszczenie gospodarcze, a metraż się nadaje na domek dla służby. Trzeba wiedzieć czego się chce! Wnętrze jest o wiele ważniejsze niż zewnętrze (nie tylko u ludzi;)) Dobrze zaczęliście projektować od środka, a bryła przy okazji. Teraz jest trend na prostaczki lub połamane cubiki z tysiącem przeszkleń, ale czy każdy musi być trendy? Budujmy pod prąd;) Komu ma się podobać dom? Przede wszystkim Tobie i nam przy okazji;) a reszta świata... Ciesz się tylko i martw jedynie tym co ważne:) Jakby to powiedziała Pinacolada wiele rzeczy to przez zazdrość masz piękny dom, a sprzątać będą wszyscy tylko ich zmotywujesz odpowiednio. Głowa do góry:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pumpaluna wiesz że Cię lubię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ardea mądrze mówisz...Ja to wszystko wiem. I niby się nie przejmuję. Czasami mnie tylko takie smętki dopadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja Ciebie też A propos dogadywania, to ja na początku to przeżywałam ale teraz mam jedną reakcję " na szczęście to nie ty będziesz w nim mieszkał a jak nie chcesz to wcale i bywać nie musisz". Jak w ten sposób może mało miły potraktowałam pewne osoby z rodziny to od razu zeszli z tonu i znaleźli dobre rzeczy w naszym domu. Ja na serio nie mam ciśnienia, żeby mnie odwiedzano i później tyłek obsmarowywano. To NASZ dom, dla NAS najwspanialszy i NAM ma się podobąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No a mnie to nikt nie lubi i nie przytuli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 ależ Ardea, ja Cię lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No jasne, my się tu wszyscy lubimy:) Dziewczyny tak sobie słodziły to się upomniałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No a mnie to nikt nie lubi i nie przytuli:( No nie rób scen:P No jasne, my się tu wszyscy lubimy:) Dziewczyny tak sobie słodziły to się upomniałam;) No własnie Pumpaluna dobrze piecze to i słodzimy:D A tak w ogóle to nie raz juz mówiłam, że się cieszę że Was mam prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jestem małą kobietką i sceny robić mogę A poważnie to nie znoszę słodkich idiotek i histeryczek. Ja dużo czasu spędzam z samymi facetami, więc bycie słodką odpada, muszę być twarda i kumpelska;) swoją lunetę też sama noszę Ale przy niektórych dowcipach przepraszają mnie i Jacka (Jacek jest księdzem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jakby to powiedziała Pinacolada wiele rzeczy to przez zazdrość a Ty ciagle o tym pisuarze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) masz piękny dom, a sprzątać będą wszyscy tylko ich zmotywujesz odpowiednio. Głowa do góry:):) no cóz, skoro Ardea zadecydowała za wszystkich to przynajmniej zarezerwuję sobie wtorki. Sorry, ale od czwartku do niedzieli nie moge a poniedziałek i środę musze przeznaczyc na dojazd Edytowane 18 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 no cóz, skoro Ardea zadecydowała za wszystkich to przynajmniej zarezerwuję sobie wtorki. Sorry, ale od czwartku do niedzieli nie moge a poniedziałek i środę musze przeznaczyc na dojazd :lo2: Pinacolada umarłam ze śmiechu:D:D:D:D:F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A podobno jest problem ze znalezieniem zaufanej osoby do sprzątania. Tu się sami zgłaszają na ochotnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No jasne, my się tu wszyscy lubimy:) Dziewczyny tak sobie słodziły to się upomniałam;) dziewczyny, dziewczynami, a esiaka nie zauważają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 dziewczyny, dziewczynami, a esiaka nie zauważają.... Musisz bardziej zaznaczać swoją obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 dziewczyny, dziewczynami, a esiaka nie zauważają.... Oj tam przecież tu chodziło konkretnie o Pumpalunę i o mnie bo sobie wyznawałyśmy uczucia:D A Ciebie oczywiście zauważamy i tez lubimy:) Prawda Aga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Musisz bardziej zaznaczać swoją obecność tzn za mało znaczę swój teren...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A Ciebie oczywiście zauważamy i tez lubimy Prawda Aga?? Oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 tzn za mało znaczę swój teren...? Na to wychodzi,skoro się upominasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts