Lukarna 16.08.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Skórzewo??bo jak wrzucam w google to po niemiecku do mnie gada:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no oni mają kilka oddziałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.08.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ale fakt skórzewo: Jacek Kwiatkowski 605 732 420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Esiak ta cena byla netto, ale ostatecznie bralismy z innego miasteczka gdzie nasz wykonawca zalatwil po 250zl i nawet za b30 na strop nam tyle samo policzyli a i pompe w cenie dali (u nas placic dodatkowo za kazda godz pracy trzeba) ale tutaj wlasciciel to znajomy wykonawcy byl i stad taki rabat. Przy ponad 60m3 ktore nam poszly roznica nie w kij dmuchal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ech jak się ogarnę pracowo to się biorę za dzwonienie.Tylko cholera nie wiem czy nie lepiej poczekać co tez teściunio mi powie ile nam bedzie m3 potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 z rzeczy/wygodnych to my wszedzie bylismy umowieni na faktury po zakonczeniu prac, znaczy nasz wykonawca bardziej niz my, ale polegalo to na tym ze za beton placilismy dopiero jak grucha ostatni raz przyjechala, za tartak tez po calosci a w hurtowni budowlanej jedna ogolna za bloczki, kleje i kominy. Bedzie latwiej przynajmniej vat rozliczac. A moze sie orientujecie czy jak w tym roku w grudniu vat rozlicze to latem/jesienia znowu bede mogla? Bo ktos mi ze znajomych mowil ze jak teraz zima rozlicze to pozniej dopiero w 2013 kolejna tura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.08.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Z tego co wyczytałam w Gazecie Prawnej kiedyś to można rozliczać raz w roku, niezależnie kiedy, tzn w jakim miesiącu. Ale nie wiem na ile to aktualne informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.08.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 O rany, ale się dzieje gratuluję postępów wybieg był pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.08.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jasne, modelka zachwycona;) Ostatnio jak byliśmy w niedzielę to się zainteresowała co w tym miejscu będzie. Jak powiedziałam że warsztat taty to się zaczęło: - A może zaprojektujemy tatusiowi ten warsztat mamo? - Dobrze Weronika, jak chcesz:) - To może sufit i ściany będzie miał kremowy i ściany kremowe... - Kremowe?? Ale tata tu będzie trzymał swoje narzędzia do naprawiania samochodów i one są brudne, kremowe ściany nie mogą być... - Jak to nie?? To ja mu tutaj zaprojektuję taka umywalkę specjalną do mycia narzędzi, umyje je i czyściutkie poukłada w szafie... O bo tutaj będzie stała taka duuuuża szafa na narzędzia...tutaj stolik i krzesło gdyby tata chciał się napić kawy... o! a tutaj będzie stał telewizor! - Wera ale po co tacie telewizor w warsztacie??????? - No jak to?? A jak mu się odechce pracować to co?? Zrobi sobie kawę, usiądzie na krzesle i sobie poogląda! :) Komentarz starszej córki - To może tacie tam łóżko jeszcze wstawmy, po co ma w ogóle do domu wracać?? Ciekawe jak przy takim stylu pracy kredyt spłacimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzieci są słodkie:) W jakim wieku są Twoje skarby? A Weronika to przepiękne imię Dziś z bliska przyglądałam się kasztanowemu Robenowi na czterospadówce i jest fajny, nawet w słońcu (a nie wszystkie brązy dają radę w ostrym świetle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Ardea mów mi tak jeszcze mam nadzieję że dachówka kasztanowa będzie pięknie na moim dachu wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.08.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Wy tu pierdu, pierdu, a ja pytam: jak roboty postępują Asiu? co załatwiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Widzisz Esiak podchodzi do spraw zadaniowo i zostaniesz rozliczona z planów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 typowy facet, żadne pierdu pierdu tylko raporty mu w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 17.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 a my te perdu pierdu tak lubimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Stereotypom mówimy NIE! Zadaniowo też potrafimy myśleć, my - kobiety wszystko potrafimy, gdy chcemy,a pierdu pierdu - swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.08.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 taaa... i teraz wiem czemu u mnie tak mało komentarzy w dzienniku bo jak kobitka prowadzi dziennik, to połowa komentarzy składa się pierdu, pierdu a mnie jak już się o coś pyta, to tylko o szczegóły techniczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Esiak, nie daj się wciągnąć w pierdu pierdu;) Co mamy Ci napisać, że wanna, którą wybrałeś jest cudna:) No jest, ale Ty to wiesz;) I zgasisz nas za pierdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.08.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 wanna może i cudna, ale ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts