Esiak 21.12.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 możesz wziąć od środka białe np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 możesz wziąć od środka białe np Najlepsze, bo zawsze pasują. Swoich białych blokowych mam tak dość, ze nawet zielone bym wzięła byle już nie białe;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Orzech na zewnątrz a od środka biel? Mnie ten efekt surprise nie kręci;) i do tego białe klamki widoczne przy niektórych ustawieniach z zewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.12.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Orzech na zewnątrz a od środka biel? Mnie ten efekt surprise nie kręci;) i do tego białe klamki widoczne przy niektórych ustawieniach z zewnątrz... Oj, nie! Nie doczytałam, że Esiak napisał "od środka białe ". Dwukolorowe wogle mi się nie podobają, bo zawsze widać, ze są 2-kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja też szczerą nienawiścią pałam do swoich blokowych białych okien. To co że myte były pod koniec sierpnia jak teraz ten biały plastik i od wewn i zewn trzeba się było nieźle namachać żeby domyć (napisała Pumpaluna z bolącym barkiem od mycia okien!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Czyli już pomyte? Biel podoba mi się tylko obustronna i w drewnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.12.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Swoich białych blokowych mam tak dość, ze nawet zielone bym wzięła byle już nie białe;). Nic dodać nic ująć Nienawidzę białych okien:D:D Okna w kolorze to największy atut domu zaraz po: - garażu (miejsce parkingowe czekające na mnie 24h/dobę i nie zamarznięty samochód) - duuuużej ilości szaf i schowków(spizarnia, garderoby itd) - tarasie i ogródku - braku kolejki do łazienki rano... No dobra w sumie nie wiem na którym miejscu ustawiłabym kolorowe okna ale sa dla mnie błogosławieństwem i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Lukarna, to już wiadomo dlaczego się przeprowadzasz;) Ja samochodu nie odśnieżam (garaż przed blokiem), jeszcze nigdy nie było bitwy o łazienkę (wstaję dużo wcześniej niż reszta) Ja chcę tarasu, potrzebuję tarasu, widoku na łąkę i ognia żywego w salonie:) Schowki, spiżarnie, garderoby i pralnie to też niezłe wynalazki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.12.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 U nas znalezienie miejsca parkingowego po 17 to nie lada wyczyn a po 22 już graniczy z cudem:/ A problem z łazienką mamy co 2 tydzień jak P. chodzi na popołudniówki:)Dobrze że chodzę na 7 a Wika na 8 bo byłoby jeszcze gorzej:) Ciekawe jakie będziemy widzieli wady mieszkaniu w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie myślmy o wadach, zachwycajmy się perspektywą przeprowadzki;) Tak sobie patrzę na śnieg i podziwiam widok z okna na wieżę kościoła i choinkę na placu miejskim (cała w niebieskich światełkach) i myślę, że to ostatni raz, bo za rok Wigilia w Bławim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.12.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myslę że to będzie dłuuugi rok:)Chociaż pewnie ani się nie obejrzymy jak znów będziemy Gwiazdki wyglądac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 U nas ten rok zleciał szybko, im wiecej się dzieje, tym szybciej płynie czas. Myślę, że byście spokojnie zdążyli do przyszłej Gwiazdki, ale Wielkanoc 2013 też dobry termin:) Na bank Ci nie pozwolimy dyskretnie wykończyć wnętrza, będziesz musiała się spowiadać z wszystkich płytek, farb itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.12.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ciekawe czy jeszcze zmienisz zdanie czy zostaniesz przy aranżacjach Karoli Ja wiele rzeczy już pozmieniałam od momentu jak zaczynaliśmy budowę. Chociażby dzisiaj jak dzwoniłam do tego kolegi od drzwi to stwierdził, że jak tylko zobaczył mój numer to wiedział że mi się odmieniło ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.12.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ardea no liczę na to że się będę Wam spowiadać a Wy będziecie mi podpowiadać Pumpaluna na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że pozostanę przy wizualizacjach Karoli. Łazienki bardzo mi się podobają, użyte płytki są tanie czyli wszystko gra:) Co do sypialni... Naszą jestem zachwycona, nie jestem tak zupełnie do końca przekonana do tapety, myślę że będę szukała w takich kolorach (turkus, brąz, ecru) ale spokojniejszej jakiejś. Marcina sypialnia podoba mi się taka jak jest ale zanim zaczniemy ja wykańczać moze Młody nauczy się mówić i poprosi o cos innego:) A Wiki? Na tą chwilę powiedziała że jej pokój jest idealny. Ale nastolatki zmienne są więc coś może się zmienic:) Ale to raczej kolor i niż układ mebli... Weroniki pokoju nie pokazywałam bo nie był "dopracowany" a Karola nie chciała pokazywać takiego:) Ale też układ mebli pozostanie (raczej) bez zmian... Nie wiem czy za 1,5 roku Wera nadal będzie chciała miec łózko z baldachimem:D ale samo łózko będzie miec musiała:) Ogólnie wszystko zależy od kasy. Boję się po prostu że nam nie wystarczy żeby konkretnie wykończyć wnętrza. Jak na razie zbieram w skarbonkę Nie są to zawrotne sumy ale zawsze coś się uzbiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img825.imageshack.us/img825/4656/swietanowyrok2008.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.12.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://i39.tinypic.com/juy7w0.jpg Z okazji Świat Bożego Narodzenia, życzę Ci na stole dużo jedzenia. By ryba świetnie smakowała i kapusta pięknie się prezentowała. Choinka ślicznie świeciła i każda bombka się mieniła. Byś znalazła pod choinką prezentów moc, w tę świąteczną noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.kartki.pl/kartki/wp-content/uploads/2011/12/swiatecznie_radosnie_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.12.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img696.imageshack.us/img696/5148/abyprzyswiatecznymstole.gif życzą Marta, Bartek, Janek i Antosia ze Stańczykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 23.12.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img40.imageshack.us/img40/5793/witap.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts