1976pinacolada 29.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 łał ale szał Będa kolejne zdjątka pod warunkiem, że cieśla w końcu odbierze telefon. Ps.Ja tez nie lubie takich fachowców a ostatnio niestety nasz przystojny elektryk do nich dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Kurczę, dlaczego wszyscy mają przystojnych elektryków???Mój to taka sierotka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pinacolada temat cieśli załatwiłam (przypadkiem) od kuchni:)Zadzwoniłam do tartaku umówić transport więźby i przy okazji wyraziłam swoje ubolewanie że cieśla niedostępny. A miły pan w tartaku powiedział: ależ niech się pani nie przejmuje ja jestem z Łukaszem (cieślą) umówiony we wtorek u pani na budowie:D Czyli będzie:) Myszonik mój osobisty Minister też jest elektrykiem i hmmm nie narzekam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No widzisz, czyli wszystko panowie mają załatwione więc niepotrzebnie się zamartwiasz. Jak tam rozliczanie idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Tak to już jest z panami od dachu do naszego też tylko cudem udawało sie dodzwonić. Dołączam do grona mającego przystojnych elektryków (chociaż nie tak prywatnych jak Lukarna;)) mój co prawda brunet, ale obiektywnie chyba mógłby się podobać ale i tak najprzystojniejszy jest hydraulik:) Pogoda rewelka, więc więźba jak najbardziej pożądana:) Ostatnio, gdy ja jestem na FM to prawie nikogo nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pumpaluna rozliczenie leży i kwiczy:/ Ale mam poukładane faktury i zrobiona ściągę co mozna a co nie i mam nadzieję że zmęczę to wieczrem.Teraz nawet nie wyciągam bo co chwilę dzieciaki cos chcą... Ardea jak to nikogo nie ma, ja jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Lukarna, jestem online więc możesz działać z vatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 u mnie z przystojniaków to tylko pan koparkowy był, ale on z tych "ciężko" przystojnych, no mówię Wam identyko Kevin Costner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Pumpaluna, my się poznałyśmy rozmawiając o Costnerze, jak jeździłaś na działkę tylko, by go pooglądać Ja jeszcze pamiętam swojego pana od okien MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.12.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Lukarna, jestem online więc możesz działać z vatem... Jeszcze tylko unieszkodliwię jednego wielbiciela dinozaurów i mogę się brać za ta syzyfowa pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Aśka, a Ty wybierasz się na koncert Anathemy do Eskulapa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Wybieram się, wybieram;) Wniosek wypełniony, wydrukowany, teraz jeszcze tylko zanieść do US i czekać czekać czekać Wczoraj byliśmy w tartaku odebrać projekt. Miły pan obiecał ze będą u nas z więźbą we wtorek o 9 rano. Porozmawialiśmy jeszcze trochę o dachówce;) Jako, że jesteśmy lekko spłukani, nie możemy jej wziąć teraz dopóki ceny są jeszcze jakie są. Ale pan Robert twierdzi, że podwyżka w Robenie już ostatnio była to raczej na jakiś czas powinien być spokój. Gdyby się czegoś dowiedział to da nam znać a my wtedy spojrzymy na dno naszej skarpety i policzymy czy wystarczy;) Dodzwoniłam się do cieśli - ufff Powiedział, że planuje nasz dach skończyć w 10 dni roboczych. Zobaczymy jak to wyjdzie bo u koleżanki której robił ciągnęło się to dłuuuugo... Umówiliśmy się, że podjedziemy z mężem we wtorek rano na budowę i podpiszemy z nim umowę. Jak kierownik da radę to też przyjedzie. Błagam, trzymajcie kciuki żeby ten dach przeszedł bezproblemowo bo obawy mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.12.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 kciuki zaciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dzięki, przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Lukarna, oczywiście kciuki mocno zaciśnięte - będzie dobrze z dachem i pewnie martwisz się na zapas. Podwyżek tak zaraz na początku stycznia też chyba nie będzie. Pan w 10 dni zrobi więźbę i deskowanie z papą? A dachówka wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2011 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tak, więźbę i deskowanie. Dachówka pewnie wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 To bardzo ambitnie, bo macie duży dach i wcale nie najprostszy. Zobacz jak szybko idzie, gdy tylko się skończyła babranina demona szybkości;) Wielkanoc to na 100% w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.12.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Tak, więźbę i deskowanie. Dachówka pewnie wiosną no i papa zapewne..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.12.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Kciuki zaciśnięte, tylko jak ja teraz będę pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja tez trzymam mocno (kciuki oczywiście) za więźbę, deskowanie i brak podwyżki Robena (i nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts