Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pinacolada temat cieśli załatwiłam (przypadkiem) od kuchni:)

Zadzwoniłam do tartaku umówić transport więźby i przy okazji wyraziłam swoje ubolewanie że cieśla niedostępny. A miły pan w tartaku powiedział: ależ niech się pani nie przejmuje ja jestem z Łukaszem (cieślą) umówiony we wtorek u pani na budowie:D

Czyli będzie:)

Myszonik mój osobisty Minister też jest elektrykiem i hmmm nie narzekam:D

Tak to już jest z panami od dachu do naszego też tylko cudem udawało sie dodzwonić. Dołączam do grona mającego przystojnych elektryków (chociaż nie tak prywatnych jak Lukarna;)) mój co prawda brunet, ale obiektywnie chyba mógłby się podobać;) ale i tak najprzystojniejszy jest hydraulik:)

Pogoda rewelka, więc więźba jak najbardziej pożądana:) Ostatnio, gdy ja jestem na FM to prawie nikogo nie ma:(

Wybieram się, wybieram;)

Wniosek wypełniony, wydrukowany, teraz jeszcze tylko zanieść do US i czekać czekać czekać:)

Wczoraj byliśmy w tartaku odebrać projekt. Miły pan obiecał ze będą u nas z więźbą we wtorek o 9 rano. Porozmawialiśmy jeszcze trochę o dachówce;) Jako, że jesteśmy lekko spłukani, nie możemy jej wziąć teraz dopóki ceny są jeszcze jakie są. Ale pan Robert twierdzi, że podwyżka w Robenie już ostatnio była to raczej na jakiś czas powinien być spokój. Gdyby się czegoś dowiedział to da nam znać a my wtedy spojrzymy na dno naszej skarpety i policzymy czy wystarczy;)

Dodzwoniłam się do cieśli - ufff

Powiedział, że planuje nasz dach skończyć w 10 dni roboczych. Zobaczymy jak to wyjdzie bo u koleżanki której robił ciągnęło się to dłuuuugo... Umówiliśmy się, że podjedziemy z mężem we wtorek rano na budowę i podpiszemy z nim umowę. Jak kierownik da radę to też przyjedzie.

Błagam, trzymajcie kciuki żeby ten dach przeszedł bezproblemowo bo obawy mam:(