Lukarna 30.12.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 To bardzo ambitnie, bo macie duży dach i wcale nie najprostszy. Zobacz jak szybko idzie, gdy tylko się skończyła babranina demona szybkości;) Wielkanoc to na 100% w nowym domku:) Nasz dach ma 300m2:/ Ale cieśla twierdzi że jak pogoda dopisze to w 10 dni zrobi. W umowie mu wpiszę 14 żeby miał zapas:/ A demon nie skończył, no cos Ty... Dłubał coś przy schodach bo cos tam mu się nierówno wylało. A wczoraj dostał nowe zadanie: wymurować słupy na tarasie. jednak przeforsowałam swoje zdanie i słupy będą murowane i otynkowane takim tynkiem jak dom. Teść wymyślił że postawi te słupy z cegły takiej z dziurą do murowania kominów wentylacyjnych chyba. W środek da odpowiednie zbrojenie (4x12) i zaleje wszytsko betonem. Mam nadzieję że będzie OK. Skończy słupy to sobie będzie dalej grzebał - tego nie przeskoczę. A drugiej strony nie mam co się denerwować bo jednak powoooooli ale robi rózne rzeczy za które musielibysmy zapałacic. Teść chce sam wykończyć piwnicę. I jeżeli jego chęci się ulokują jedynie w piwnicy to jest szansa że sobie tam powoli będzie robił a reszta robót będzie szła swoim rytmem. Oby:) A na tą Wielkanoc mocno liczę Esiak, papa oczywiście;) Aga trzymaj tylko w pracy a domu mozesz puścić bo co się będziesz męczyć Pinacolada podwyżkom mówimy stanowcze NIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 30.12.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Dawno nie zaglądałam, więc i życzeń świątecznych nie złożyłam Za to nadrabiam i już dzisiaj się wyrywam z noworocznymi Rychłego zakończenia zmagań budowlanych. Spełnienia marzeń związanych z budującym się własnym kątem i nie tylko. Samych wspaniałości na calutki nadchodzący rok Pozdrawiamy Marta&Konrad http://i.pinger.pl/pgr165/a20d3138000da2624b3b8ae9/happy_new_year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Już sylwestrowo u Ciebie, szampany strzelają Teść jak ma pomysł, to niech go sobie wolno realizuje, a słupy wyjdą i ładnie i taniej;) Ciekawe czy nasz sprzeciw wobec podwyżek coś da, ale warto powiedzieć stanowcze NIE! (chociaż ja bez przekonania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.12.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 patrząc po różnych branżach podwyżki przewidywane są w pierwszej turze 10-15 stycznia a druga tura od marca Nas znajomi namawiali, żeby skorzystać z tzw wietrzenia magazynów ale nie mam przekonania że faktycznie jest taniej a na wariata kupować nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Lukarna w Nowym Roku życzę wszystkiego anj, naj, naj!!!!!!!! http://img35.imageshack.us/img35/5056/szczsliwego.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 31.12.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img651.imageshack.us/img651/46/wallpaper377839.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 specjalnie dla najleszej "logiczki" jaką znam http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201012/1325177890_by_takeeiteasy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 31.12.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 31.12.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=92388&d=1325348813 Serdeczne życzenia szczęścia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku 2012, bezproblemowego ukończenia prac budowlano - wykończeniowych oraz szybkiego zamieszkania w wymarzonym Domu życzą przyszli mieszkańcy Chaberka Oby nam się gładko i tanio wykańczało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.01.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 podwyżkom mówimy stanowcze NIE!! nie tylko podwyzkom, ale ja zimie mowie zdecydowane NIE!!!! chce juz wiosne i ruszyc z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Bardzo Wam dziękuję za życzenia:) I od siebie życzę Wam i sobie aby postanowienia noworoczne się spełniły;) A my wczoraj całkiem przypadkiem gościliśmy sąsiadów z piętra niżej czyli naszego dealera internetowego z rodziną I niespodziewanie o 2 w nocy dostaliśmy telefon że w bliskie okolice naszej budowy na sygnale mkną 3 jednostki straży pożarnej:/ Niestety nikt z nas nie był w stanie tam podjechać z wiadomych względów. Minister obdzwonił blisko mieszkającego kolegę i okazało się że pali się 2 działki od nas... Miałam tam dzisiaj podjechać ale szczerze mówiąc zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To niezłe przeżycie mieliscie. Fajne są takie spontaniczne imprezy. A wiadomo jaka była przyczyna pożaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Niestety nikt z nas nie był w stanie tam podjechać z wiadomych względów. . przepraszam ale ja nie rozumiem i bardzo prosze o rozwinięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To niezłe przeżycie mieliscie. Fajne są takie spontaniczne imprezy. A wiadomo jaka była przyczyna pożaru? Podobno od petardy się zapaliło. Ale szczegółów nie znam, jutro P. pojedzie tam to może się czegos dowie. Bardzo się przestraszyłam jak o tym usłyszałam już widziałam nasze osmalone mury:/ A o 20 jak zawoziłam Wikę na imprezę to podjechałam tam jeszcze żeby sobie popatrzeć na dom i złożyć mu Noworoczne życzenia... Tak tam cicho było i spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 przepraszam ale ja nie rozumiem i bardzo prosze o rozwinięcie tematu No tak, jakbym zasnęła o 22 jak jedna moja koleżanka to tematu by nie było w ogóle:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 no tak, jakbym zasnęła o 22 jak jedna moja koleżanka to tematu by nie było w ogóle:p :p :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Kurcze Minister mi każe iść spać. A tak mi się nie chce stąd ruszac... Jeszcze chwilę pościemniam nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nam czy jemu? Pisałaś, że przystojny to idź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spoko przez tyle lat juz się przyzwyczaiłam więc jego facjata na mnie nie działa na tyle żeby sobie jeszcze chwilę nie pogadać;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nie znam Go, ale z tego jak o Nim piszesz to lubię Twojego Ministra:) Musicie byc świetną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts