Lukarna 01.01.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To tylko wirtualna rzeczywistość zniekształca opisy:) Ale Minister fajny jest. Tylko małomówny trochę - chociaz przy moim chorobliwym gadulstwie to raczej jego zaleta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Idę pod prysznic i spać Jutro 6:00 pobudka:/ Dobrze że nie moja kolej na odwożenie Średniej do przedszkola - mogę pospac 15 min dłużej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Byliśmy chwilę z P na budowie. Ja się napatrzeć nie mogę na ten dom, zakochana jestem:) A wracając na ziemię - leci nam ze stropu:/ Ściany mokre jak cholera:/:/Niech już ten dach będzie w końcu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Podpisaliście umowę z cieślą? Dalej podtrzymuje, ze dach w 10 dni zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Umowę podpisujemy jutro rano...Zobaczymy co powie;) Nie wiem własnie jak zapisać to w umowie, tzn chcę napisac ze np 14 dni roboczych (dam mu margines jakis) ale wypadałoby napisac o niesprzyjających warunkach, że to odliczamy...Zabieram się jak kot do jeża do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 W necie powinnaś znaleźć wzory umów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Termin wykonania prac objętych umową strony ustalają następująco:- termin rozpoczęcia prac: ............................- termin zakończenia prac: ...........................Termin zakończenia wykonania Umowy może ulec zmianie ze względu na warunki atmosferyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 wzór umowy mogę wysłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Termin zakończenia wykonania Umowy może ulec zmianie ze względu na warunki atmosferyczne. Tego zdania właśnie mi brakowało:D:D Dzięki Esiak A wzór umowy podrzuciała mi MSU:) Położę dzieci i przeredaguję ja na nasze warunki a potem zapytam czy tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja też byłam od przeredagowywania umów i poza kierbudem nikt nie zgłaszał uwag, podpisywali bez mrugnięcia okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.01.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No tak jak coś idzie dobrze to coś musi pójść źle:(Zadzwonił kierownik i jak się dowiedział z czego teść robi słupy podtrzymujące daszek na tarasie to ogłosił zdecydowany sprzeciw.Takie nie mogą być bo za słabe będą.I zostaliśmy bez słupków na tarasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 e tam słupy... kupujesz gotowe szalunki kartonowe, wkładasz w to zbrojenie i zalewasz betonem... najprościej!coś takiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Teść chciał sobie podłubać i masz babo placek... Większość robi gotowce (takie jak Esiak pokazal) lub słupy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Teść chciał sobie podłubać . niech se w nosie podłubie a nie kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 U nas słupy były wylewane od razu ze stropem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.01.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mniejsza ze słupami, załatwimy to ale: 1. Umowa z cieśla podpisana:D 2. Więźba w połowie na budowie:D:D Druga połowa bedzie o 13:D 3. Dostałam podwyżkę:D:D:D 4. U nas dziś rewelacyjne słońce:D:D:D A teraz lecę pracować Ale musiałm Wam szybko to napisac pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jaki genialny dzień! Same pozytywy. Najbardziej to chyba tej podwyżki zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.01.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Świetne wiadomości na początek roku!!! Gratuluję!!! Kiedy cieśla wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Łał - piekny dzien się zapowiada - cieszę się, że chociaz u Ciebie Podwyzki zazdroszcze bo nigdy nie doznałam tego zaszczytu A teraz przecież każdy grosz na wagę złota. U nas tez wielkie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.01.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Myszonik więźbę już masz, mieszkasz niedaleko więc szansa na słońce jest więc siłą rzeczy ta podwyżka wybija się na pierwszy plan:D Aga Dzisiaj tylko odebrał drewno a że drugi transport miał być o 13 więc dziś nie robią. Ma wejść jutro (podobno)Co do terminu to oczywiście lekko zweryfikował swoją pierwotną wersję - podobno przy sprzyjających mocno warunkach faktycznie 10 dni ale raczej będzie padać więc najdalej do końca stycznia... Pinacolada ta podwyżka naprawdę była mi baaardzo potrzebna ba zarabiałam małe śmieszne pieniądze:) Może dziś z Ministrem poświętujemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts