Lukarna 06.01.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A co myślicie o rolecie, takiej jak zewnętrzna na okno, tylko jako drzwi do spiżarni, bo ja tak planuję? Hmm nigdy o tym nie myslałam ale nie wiadomo czy Esiak nie ma racji... Znowu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 I teraz hit: komunikuję koledze małżonkowi, że mamy taki problem, na co kolega małżonek ze stoickim spokojem mówi mi, że o tym wiedział i kazał podcięcia zrobić i one są zrobione!!! Chyba jestem kompletnie nienormalna Tłumaczy mnie tylko permanentne przemęczenie łobuzerskim dziecięciem swoją droga bidne te nasze dzieci - ciagle się nimi tłumaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ten profil nie ma możliwości zamontowania pakietu 3-szybowego... okucia MAKO, OK, ale jakie mają możliwości? Powiedziano mi że to wersja standard. Inny profil to dopłata rzędu 3% Pakiet trzyszybowy to około 60 zł za m2 szyby... O okucia nie zapytałam bo: a) nie czułam się na poczatku na siłach;) b) jak się rozkręciłam to zapomniałam:) Aaa jeden zaczep (czy cos tam) antywyważeniowy. Rama okna taka kanciasta - jak to drzewiej bywało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A co myślicie o rolecie, takiej jak zewnętrzna na okno, tylko jako drzwi do spiżarni, bo ja tak planuję? Może drzwi łamane będą wygodniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 mówiąc szczerze u nikogo takich nie widziałam ale białe mogą wyglądać fajnie, my wzięliśmy taką jednolitą płytę też z polskone, coś ok 230zł cena katalogowa plus futryna i klamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A co myślicie o rolecie, takiej jak zewnętrzna na okno, tylko jako drzwi do spiżarni, bo ja tak planuję? i za każdym razem bedziesz sie schylac do podłogi żeby chwycic za "klamkę" i ciagnąć do góry, czy będziesz ciągnąć za sznurek? A może se "elektryczne" sprawisz? Jakby nie było to chyba dość głośne jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 mówiąc szczerze u nikogo takich nie widziałam ale białe mogą wyglądać fajnie, my wzięliśmy taką jednolitą płytę też z polskone, coś ok 230zł cena katalogowa plus futryna i klamka Ja właśnie zobaczyłam je u kogoś na forum:) A jak mi je Karola zwizualizowała w sypialniach to spodobały mi się jeszcze bardziej:) Orzechowe: http://img820.imageshack.us/img820/8233/17381391.jpg Uploaded with ImageShack.us Białe: http://img210.imageshack.us/img210/9026/30642676.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Drzwi mam otwór przygotowany na drzwi 70, może macie rację, że będzie ciężko i mało wygodnie. Łamane bedą w garderobie to tu chciałam inaczej.Lukarna, my bez rolet, ale za trzy szyby zapłaciliśmy niewiele mniej niż Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Powiedziano mi że to wersja standard. Inny profil to dopłata rzędu 3% Pakiet trzyszybowy to około 60 zł za m2 szyby... O okucia nie zapytałam bo: a) nie czułam się na poczatku na siłach;) b) jak się rozkręciłam to zapomniałam:) Aaa jeden zaczep (czy cos tam) antywyważeniowy. Rama okna taka kanciasta - jak to drzewiej bywało... Ile komór ma ten profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ta opcja schylania by mnie do końca przekonała, Ardeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Drzwi mam otwór przygotowany na drzwi 70, może macie rację, że będzie ciężko i mało wygodnie. Łamane bedą w garderobie to tu chciałam inaczej. Lukarna, my bez rolet, ale za trzy szyby zapłaciliśmy niewiele mniej niż Ty. No tak ale to trzeba by porównać chyba ilość i wielkość okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 No tak ale to trzeba by porównać chyba ilość i wielkość okien... a na ile masz wycenę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.01.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 No tak ale to trzeba by porównać chyba ilość i wielkość okien... masz podsumowanie powierzchni i obwodu okien...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 masz podsumowanie powierzchni i obwodu okien...? Nieee;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 No tak ale to trzeba by porównać chyba ilość i wielkość okien... Okien mam mniej, bo 11,ale już nie pamiętam powierzchni, a był czas, ze mogłam z pamieci recytowac i jeszcze przeliczac parametry dla okna standard;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Okien mam mniej, bo 11,ale już nie pamiętam powierzchni, a był czas, ze mogłam z pamieci recytowac i jeszcze przeliczac parametry dla okna standard;) Prozą◘ czy wierszem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie o sprawach budowlanych to prozą, prozą życia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Lukarna, sprawdź skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Oj tak...Samo zycie... Ciekawe czy pogoda pozwoli moim cieślom wejść w poniedziałek... Bo ta więźba sobie tam smętnie lezy i moknie...Aaa nie pokazałam Wam ile tego jest!!!Lecę po aparat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts