Lukarna 06.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ok, jest więźba w dzienniku:) Bo tak mało tam zaglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Już byłam, widziałam - już nie mogę się doczekac, kiedy będzie we właściwym miejscu:) I rzeczywiscie szkoda, ze ciesli nie widac, zwłaszcza jeśli przystojni to mogliby się na fotkę załapac;) (wiem o co Ci chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ach bo widzisz tak napisałam skrótem myślowym:) A cieśla jak cieśla wyglądam nie zabija:) ale za to nazywa się jak my:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ach bo widzisz tak napisałam skrótem myślowym:) A cieśla jak cieśla wyglądam nie zabija:) ale za to nazywa się jak my:) To już powinien dac zniżkę, za hipotetyczne bycie rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.01.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Chwalił się że najtańszy na rynku a oczywiście wyszło jak wyszło...Kij z tą zniżką ale żeby zrobił dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 My mieliśmy dachowców niedrogich, szybkich i dobrych, ale komin raz nam zaciekł, więcej się to nie powtórzyło, jednak jest to do sprawdzenia... dobrze, że się nie spieszymy z budowaniem to można wszystko wyłapac i w porę poprawic. Generalnie nie mamy najdroższych ekip, ale gdy czytam ceny innych to trochę mnie to frustruje np. Esiak, Pumpaluna to szczęsciarze, którym często się udaje miec najniższe ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.01.2012 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ardea o ile ceny Pumpaluny jestem w stanie przełknąć bo to daleko ode mnie jednak:D to Esiak jako mój bliski sąsiad podnosi poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.01.2012 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ja już dzisiaj:goodnight: I do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Moje ceny to tylko zasługa wykonawcy. Sami byśmy guzik ugrali. Zresztą u mnie nie mogą być pewne rzeczy takie drogie jak u was bo ja mieszkam w takiej pipidówie że tu nie mieliby pola do popisu gdyby byli drożsi (chociaż za tynki 25zł/m2 czy dach u nas 55zł/m2 chcieli co uważam za wybitnie drogo) Lukarna to ja czekam na te dziennikowe dechy na sztorc, pogoń ich do roboty bo ja niecierpliwiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Nie ma sie co zastanawiać tylko trzeba korzystać z kontaktów Esiaka:) Ja tych specy od elewacji jego nie mogę przeżyć, u nas takie ceny to 2 lata temu były... W łodzkim nie jest jakoś specjalnie drogo, ale nasi budowlańcy i tak z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.01.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ardea, coś w El-Bau załatwiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Esiak, dom wariatów;) Nie dzwonię, nie zawracam głowy czekam na bieg wydarzeń do 10.01. Mąż powiedział naszemu dostawcy, że rezygnujemy z zmówienia, bo opłaca nam sie razem z transportem wziąć z Poznania - na co on odpowiedział, że zadzwoni za godzinę... i zadzwonił obniżając cenę nawet w stosunku do El-bau:cool: Ja jeszcze się nie podniecam, bo nie wiadomo jak wyjdzie dopóki nie przyjdzie do konkretnego wystawienia rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 acha... ważne abyś kupiła w dobrej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 acha... ważne abyś kupiła w dobrej cenie... No ważne, mam nadzieję, ze mnie nie wyrolują, dlatego we wtorek wpłacamy zaliczkę z pisemną gwarancją ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć Ale wczoraj cisza na FM panowała:) My dostaliśmy wychodne: Najstarsza została z dziećmi:) I tak się zastanawiałam: czy kiedyś wrócę te czasy że mozna było siedzieć u kogoś do rana... A nie tak jak teraz: max 2 i do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ty i tak odważna jesteś dzieciaki z 15latką zostawić. Z drugiej strony jak już stonkę ululałaś to ryzyka nie ma że zrobi powstań. Ja się chyba starzeję bo już nie lubię chodzić po kominkach do rana. Do domu o 2ej wracamy jak nawet dziećmi jest się komu zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Lukarna - własnie niedalej jak w czwartek zadzwonił do nas kuzyn męża i zaprosił na imprezę karaoke - to mu powiedziałam, żeby zadzwonił za 10 lat Z jednej strony brakuje mi bardzo tych wyjść - zanim Lenka się urodziła, Julka była juz na tyle duża, ze zostawała sama w domu (pod telefonem oczywiście;) ) a my mogliśmy sie wyrwać tu i tam. No ale zachciało się dziecka to i zmiana priorytetów nastapiła. Co z tego, że może gdybym poprosiła rodziców, to zostaliby z dziewczynkami ale ja chrzanię taka imprezę, na której zamiast się dobrze bawić będę się zadręczać i siedzieć z tel przy uchu Na pocieszenie były wczoraj niewielkie zakupy a dziś Lenkę zabralismy pierwszy raz na basen. szaleństwo i jeszcze raz szaleństwo Nie sądzę, żeby gorsze od karaoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pinacolada a w jakim wieku są dziewczynki? u mnie rocznikowo zaraz będzie córa 10 a synio 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pinacolada a w jakim wieku są dziewczynki? u mnie rocznikowo zaraz będzie córa 10 a synio 5. rocznikowo: 13 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.01.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ty i tak odważna jesteś dzieciaki z 15latką zostawić. Z drugiej strony jak już stonkę ululałaś to ryzyka nie ma że zrobi powstań. Zostają z nią jedynie jak idziemy bardzo blisko tak jak wczoraj i wychodzimy dopiero jak śpia. A opiekunka siedzi wtedy przy kompie i nie idzie spac:) Mojej mamie tylko nie mogę się przyznawać bo marudzi że to niebezpieczne... Ale dla mnie to tez mało komfortowe bo jak nadchodzi godzina że Marcin się lubi obudzić to ja zaczynam się denerwować i dlatego wracamy... Chociaż i tak myślę że bardziej będę się denerwować jak będę zastawiać w domu nastolatki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts