pumpaluna 18.08.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Esiak napisałam co jeszcze oprócz układania blachodachówki mamy wyszczególnione, złośliwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Fajnie tu z Esiakiem mamy nie?? ja lubię jak się tak ktoś przyczepia:p ps. i na właściwe tory sprowadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 też lubię łapać za słówka i mam czepialską naturę chociaż moi bliscy twierdzą że bliżej mi do złośnicy-sekutnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja tam ugodowa jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Marcin a podpowiesz mi z tymi emotami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a ty piszesz tam na dole strony gdzie jest szybka odpowiedź?kurcze nie mam firefoxa na tym kompie, pod chrome wszystko śmiga i w szybkiej odpowiedzi i w zaawansowanej edycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 specjalnie dla Ciebie na piechotę wrzucam Ci listę emotikon - nie zostanie Ci nic innego niż pamięciówa jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.08.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Marcin a podpowiesz mi z tymi emotami?? mam firefoxa i wszystko działa, nawet w "szybkiej odpowiedzi" a jak klikniesz "Zaawansowana edycja"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No kliknęłam zaawansowana edycja i mam: Możesz dodać ikonkę do wiadomości z poniższej listy a poniżej puste miejsce:):) Ok, spoko, będę Wam dosadnie pisać co chcę wyrazić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 a ta moja lista emotikon też nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no zobaczymy czy działa:) działa dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Kurcze męża jeszcze nie ma z pracy (musiał zawieźc teściową na pogotowie bo ja jej własny głupkowaty pies ugryzł:/) i nie wiem jak przebiegło spotkanie na szczycie: Wielki Budowniczy Teściunio z Wielkim Kierownikiem Budowy Szwagierkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 jeszcze go telefonem nie nękałaś? ja bym nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Lukarna mnie też te emotiony nie działają ): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie chciałam go męczyć bo był wkurzony i tak:) Więc tak: betonu potrzebujemy 8m3 I zalewamy pod koniec przyszłego tygodnia:) :wiggle::wiggle: ps. Kim pewnie cos gdzieś mamy źle zaznaczone:/ Skopiuj sobie ode mnie te co mi Pumpaluna wrzuciła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 18.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Oj spróbuję ja to trochę niekumata z tych komputerów jestem cieszę się że już idziecie do przodu, zalejecie a potem wio do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no to ja nie jestem taka łaskawa i byłby krzyżowy ogień pytań; a do szwagra sama nie możesz zadzwonić co i jak podpytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Święte słowa;) Ale się cieszę:) Jutro dzwonię do murarza ze w połowie wrzesnia ma stać w blokach startowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 no to ja nie jestem taka łaskawa i byłby krzyżowy ogień pytań; a do szwagra sama nie możesz zadzwonić co i jak podpytać? A widzisz, nie zauważyłam Twojego posta:) Tak właśnie mam zamiar zrobić, zadzwonić jutro jak już czujne ucho Wielkiego Budowniczego będzie poza zasięgiem:) Boze, jakie podchody:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Siedzę i dumam.Dumam nad naszymi oknami, a właściwie drzwiami balkonowymi (z barierkami) w sypialniach.Poteoretyzujmy;)Podobały/podobają mi się bardzo, szczególnie elewacje z nimi wygladają fajnie wg mnie oczywiscie;) Tylko jaki jest z nich pożytek?- dużo światła w pokoju- można "trochę" wyjść na świat- można przewietrzyć pościel- ładnie wygladaja na elewacji;) Jakie maja wady?- burzą "ustawność" pokoju - niebezpieczne dla dzieci (chociaż dzieci w końcu dorosną)- cena - większe więc droższe... Ale (czysto teoretycznie) gdybym z nich zrezygnowała na korzyść okien zwykłych to:- musiałabym je i tak poszerzyć bo okno zwykłe o szerokości 80cm (a to chyba jest wymiar otworu a nie szyby:/) to chyba by kiepsko wygladało?- mogłabym je odsunąc trochę od sciany, bo tak mi dziwnie wygladaja teraz "przyklejone" do sciany... No zobaczcie jak to wygląda: Oryginał, elewacja wschodnia, z prawej nasza sypialnia, z lewej Synkahttp://img703.imageshack.us/img703/442/wschodniaorg.jpg Uploaded with ImageShack.us Zmiana, elewacja wschodnia, okna powiększyłam i rozsunęłam trochęhttp://img823.imageshack.us/img823/522/elewacjawschodnia.jpg Uploaded with ImageShack.us Oryginał, elewacja zachodnia sypialnie córekhttp://img10.imageshack.us/img10/3048/zachodniaorg.jpg Uploaded with ImageShack.us I zmiana, okna zostawiłam jak były balkonowe, trzeba by je było też poszerzyćhttp://img36.imageshack.us/img36/1059/elewacjazachodnia.jpg Uploaded with ImageShack.us Zamieszczę jeszcze rzut żeby było wiadomo o co chodzi jak mówię o poszerzeniu i rozsunięciu okien http://img806.imageshack.us/img806/7282/rzutokna.jpg Cały czas męczę też temat rolet na poddaszu. Gdyby były mniejsze okna = tańsza roleta...Chociaz ja je poszerzę to się moga okazac nie takie znów mniejsze... No i jak?? Uploaded with ImageShack.us I co Wy na to?? ps. o cholera tam sa jakies słupy;(nici z powiększenia okien;(;(a takie wąskie to dupowato będa wygladac nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts