Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

Ja myślę, że to świetne rozwiązanie z osobnymi garedrobami, ja mam jak mam ze względu na ograniczenia metrażowe.

Minister mówił że to rozpusta ale go przekonałam twierdzeniem że to bardziej ekonomiczne rozwiązanie niż szafy;)

Oczywiście nie wybudowanie tych dodatkowych metrów tylko w swietle tego:

miała być szafa ale jak mi stolarz za taką jakbym chciała z koszykami i z lacobelu powiedział 8tys

:D

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja w sumie skromnie planowałam, żadnych cud-systemów, tak jak piszesz parę półek, drążki, ewentualnie jakies kosze zamontowane samemu...

Podłogę tam i tak musiałabym zrobić, planowane przeze mnie drzwi należą do najnizszej półki cenowej:D Lustro się niestety w zadnej nie zmieści:(

Zobaczymy jak to wyjdzie...

Na dole w garderobie przy wiatrołapie planuję zrobić najzwyklejszą szafę otwieraną, zabudowana do sufitu - tez sposobem gospodarczym, tzn na półki jakis tani materiał, drzwi zakupione docięte z płyty... w sumie będa tam zaglądac jedynie goście przyjeżdżający autami parkowanymi w garażu więc duzo ich nie przewiduję:) szafa może być nijaka:)

Najgorsze jest to, że nawet planując wersję ekonomiczną i tak po podsumowaniu wychodzi którys tysiąc:/

No powiedz czy tak nie jest??

ach, pewnie nie wspominałem, że syn będzie...? :)

No wiesz co??!!??

I tak mimochodem o nim wspominasz?? I nie syn będzie, ale syn JEST:)

Moje serdeczne gratulacje (chociaz oczywiście córki gratulowałabym tak samo mocno:))

Jakoś dziewczyny mi łatwiej wypytywać o takie rzeczy, ale się przełamię i zapytam: kiedy??