Lukarna 18.01.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja myślę, że to świetne rozwiązanie z osobnymi garedrobami, ja mam jak mam ze względu na ograniczenia metrażowe. Minister mówił że to rozpusta ale go przekonałam twierdzeniem że to bardziej ekonomiczne rozwiązanie niż szafy;) Oczywiście nie wybudowanie tych dodatkowych metrów tylko w swietle tego: miała być szafa ale jak mi stolarz za taką jakbym chciała z koszykami i z lacobelu powiedział 8tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jak jest miejsce to dlaczego go nie wykorzystac;) moje szafy przesuwki z lakierowanego mdf mam nadzieję że będą tańsze niż 8tys. a koszt wyposaznia garderoby to też ponad 5tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jeszcze w sumie nad wyposażeniem garderoby nie myślałam i nie kalkulowałam, mówisz że to może być 5 tys??łomatko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Moja ok.5m i pod skosem, wiec całkowicie w Ikea nie da się zrobic... Na początek może byc skromniej, drążki, wieszaki, kosze+zrobienie podłogi, drzwi, oświetlenie, lustro i robi się suma przewyższająca koszt szafy. Jednak, gdybym miała wybór to bym wolała garderoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 my czekamy teraz na wycenę kuchni od gościa co robił u ka_em... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Coż to za tajemny skrót? Esiak, kiedyś pisałeś, że masz wycenę na 10tys.? Liczysz na mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ogólnie kasa się skurczyła i będziemy pewnie mieli kuchnie, super podłogę dębową, łazienki, biurko w gabinecie, materac do spania i tyle... a od garażu będę wjeżdżał pewnie za kilka la, ja uzbieramy na podjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Coż to za tajemny skrót? Esiak, kiedyś pisałeś, że masz wycenę na 10tys.? Liczysz na mniej? wycena była, ale coś gościu nie za bardzo radził sobie w kuchniach klasycznych i zamilkł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 My w wersji pesymistycznej też zakładamy kuchnię, łazienkę i pokoik dziecka, który finansuje babcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no młody nie wiem gdzie będzie spał... pewnie w kotłowni bo najcieplej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No ja w sumie skromnie planowałam, żadnych cud-systemów, tak jak piszesz parę półek, drążki, ewentualnie jakies kosze zamontowane samemu... Podłogę tam i tak musiałabym zrobić, planowane przeze mnie drzwi należą do najnizszej półki cenowej:D Lustro się niestety w zadnej nie zmieści:( Zobaczymy jak to wyjdzie... Na dole w garderobie przy wiatrołapie planuję zrobić najzwyklejszą szafę otwieraną, zabudowana do sufitu - tez sposobem gospodarczym, tzn na półki jakis tani materiał, drzwi zakupione docięte z płyty... w sumie będa tam zaglądac jedynie goście przyjeżdżający autami parkowanymi w garażu więc duzo ich nie przewiduję szafa może być nijaka:) Najgorsze jest to, że nawet planując wersję ekonomiczną i tak po podsumowaniu wychodzi którys tysiąc:/ No powiedz czy tak nie jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ach, pewnie nie wspominałem, że syn będzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Coż to za tajemny skrót? Ka_em to nich jednej z forumek wielkopolskich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 A więc - MŁODY:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ach, pewnie nie wspominałem, że syn będzie...? No wiesz co??!!?? I tak mimochodem o nim wspominasz?? I nie syn będzie, ale syn JEST:) Moje serdeczne gratulacje (chociaz oczywiście córki gratulowałabym tak samo mocno:)) Jakoś dziewczyny mi łatwiej wypytywać o takie rzeczy, ale się przełamię i zapytam: kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Lukarna, nawet mi się myślec nie chce o finansach, tylko jak mam robic prowizorkę to wolę ciuchy na razie w kartonach trzymac i pewnie tak będzie;) Na wszystko już mam wyznaczona górną granicę, której nie wolno mi przekroczyc, jeśli mamy się zmieścic w kredycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.01.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No wiesz co??!!?? I tak mimochodem o nim wspominasz?? I nie syn będzie, ale syn JEST:) nie zawsze tak jest... Jakoś dziewczyny mi łatwiej wypytywać o takie rzeczy, ale się przełamię i zapytam: kiedy?? koniec czerwca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Lukarna, nawet mi się myślec nie chce o finansach, tylko jak mam robic prowizorkę Ale nie prowizorkę ja tak planuję garderoby na stałe - bez szaleństw. Niestety ale wszystkich-stopująca-kasa:) Ale co tam - będzie nasze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Esiak - serdeczne gratulacje i bądź dobrej myśli:) Lukarna - kasa stopuje, a marzenia uskrzydlają, co tam ciuchy w pudłach czy gołe żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.01.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 nie zawsze tak jest... koniec czerwca... To czekamy i trzymamy kciuki mocno:) I dużo siły i wytrwałości dla przyszłej mamy... Bo Ty sobie jakos poradzisz, duzy chłopak jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts