Esiak 19.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Chwila, ja wiem że jest późno i słabo kontaktuję ale mówiłes że wiesz co 2 dzieci robi w brzuchu... Czyżbyście oczekiwali bliźniaków? teraz nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My przeszliśmy wszystkie etapy:jawdrop: Teraz śpi sama, ale zasypia z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 teraz nie... Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.01.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dealer mnie wczoraj wywalił bezczelnie z internetu... Marcin przekaż Asi pozytywne fluidy od forumowych przyszłych ciotek No dobra i dla Ciebie też trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.01.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzięki Wam znalazłam w końcu zaletę podbitki z pcv u nas tez bedzie z pcv ach, pewnie nie wspominałem, że syn będzie...? gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mnie też wczoraj Murator wyrzucał i nie powiedziałam Wam dobranoc:) Jak tam prace dachowe się posuwają? u nas dziś odwilż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 U nas rano padał śnieg i na minusie było, potem chlapa i na noc znowu mrozek złapał. Pocieszam się, że naszemu wagonikowi mróz niestraszny, ale w weekend wybieramy się daleko na rekonesans płytkowy więc wolałabym dobrą pogodę a nie kiepską trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jak ja bym chciała byc na etapie układania płytek, malowania, zamawiania mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My jesteśmy już prawie na tym etapie, ale nie wiem czy ja jestem szczęśliwa, za dużo dylematów W każdym bądź razie chyba nie napisałam, że wybierałam sama parapety bo mąż nie miał czasu, nic mi się nie podobało, nic mi nie pasowało i wybrawszy mniejsze zło jestem wściekła jak diabli, płaciliśmy po dobrej cenie po 250zł za parapet a wygląd pozostawia więcej niż wiele do życzenia. Jednak w salonie na małym oknie wyglądał przyzwoicie a przy dużej powierzchni tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jakaś foteczka poglądowa? Co to za parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kuźwa, a ja siedzę nad lampami wpuszczanymi w sufit do górnej łazienki i już mnie oczy bolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 My jesteśmy już prawie na tym etapie, ale nie wiem czy ja jestem szczęśliwa, za dużo dylematów W każdym bądź razie chyba nie napisałam, że wybierałam sama parapety bo mąż nie miał czasu, nic mi się nie podobało, nic mi nie pasowało i wybrawszy mniejsze zło jestem wściekła jak diabli, płaciliśmy po dobrej cenie po 250zł za parapet a wygląd pozostawia więcej niż wiele do życzenia. Jednak w salonie na małym oknie wyglądał przyzwoicie a przy dużej powierzchni tragedia ale wewnętrzne..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No wewnętrzne, w kolorze jakby hmmm piaskowca? W sumie to ja twierdzę, że są idealne bo przed mężem do porażki się nie przyznam. Mąż twierdził, że szarości nie chce i nie pasują do okien, a te mu się nie widzą bo wg niego są żółtawe. Wykonawca twierdzi że sądził że wybiorę coś bardziej pod złoty dąb a ja... ja myślałam w sklepie że będą mniej beżowe niż są. Nie pamiętam nazwy bo na to nie zwracałam uwagi więc nie mam jak pokazać a fot nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Z czego są te Twoje parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Szczerze mówiąc.... nie wiem zdaje mi się że to konglomerat, bo kamień ani syntetyk na bank to nie jest. Brałam je tam gdzie okna i miałam do wyboru konkretne typy na zasadzie "tylko te bierzemy do was pod uwagę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jesteś pewna, że taki szaro-beżowy konglomerat nie pasuje do złotego debu? Może się do nich przekonasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Szary zdecydowanie nie pasował, ten jest bardziej beżowy i nie ma nic wspólnego z szarością. Ze złotym dębem wygląda w miarę ale mi się nie podoba i to wystarczy. Chociaż z drugiej strony to tylko ładne okno jest bo podłoga beton, ściany ni to biały ni to szary i ogólnie w koło bajzel mega się zrobił więc liczę na to że jeśli pójdzie wykończenie (tzn panele na podłogi, kolor na ściany, jakieś zasłony) to i koniec końców te parapety jakoś się zgrają z całością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.01.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ja widzę pisakowy parapet do złotego dębu, ale ja nawet szary widzę U siebie robię pod kolor okna (dąb lub fornir) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 U nas parapety mają być oknopodobne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.01.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Oficjalny komunikat.W dniu dzisiejszym zapisanym w umowie jako koniec robót zrobiona jest cała więźba, wczoraj kończyli największą lukarnę z portfenetrami.Dzisiaj mają robić daszek nad tarasem.A gdzie jeszcze wejściowy i nad pomieszczeniem gospodarczym? A gdzie deskowanie i papa? Się panowie mocno przeliczyli niestety...Co prawda pogoda im prac nie ułatwia więc czepliwa nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts