Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam jak juz będę mieszkała w nowym domu to będę caaaały wolny czas przeznaczała na sprzątanie (mysie nowego kibelka sama radość), gotowanie (gotowanie na nowej kuchence lepsze od wszytskiego) i pranie (wymarzona pralnia to ósmy cud swiata).

Jak już wszystko posprzątam, ugotuję, pozmywam i upiorę to wtedy w podskokach będę biegła do ogrodu żeby kosić, podlewać, plewić...

to pisałam ja Lukarna -Pinokio:D:D:D

laughing2.giflaughing2.giflaughing2.giflaughing2.giflaughing2.gifchciałabym to zobaczyć laughing2.giflaughing2.giflaughing2.giflaughing2.giflaughing2.gif

Jestem jestem.

Dziękuję wszystkim za troskę

Trochę zawirowań miałam i wszystko poszło w odstawkę. Pracowałam i spałam. Ale już wraca do normy więc dajcie mi chwilkę;)

ps. ale brakowało mi Was

ps2. cieśla skończył więźbę i zaczyna deskowanie. Nie byłam, nie widziałam więc nie skomentuję.

No i teraz to mi się łezka w oku zakręciła:)

Muszę chyba częściej znikać jak takie przyjęcie mnie potem czeka:)

Zrobię zdjęcia ale chyba w niedzielę dopiero. Jedyne co udało mi się zobaczyć to daszek nad tarasem - chyba mi się podoba:)

ps. a karą za znikanie jest to że nie nadrobię juz pewnie zaległości:)

Dobrze, że jesteś i masz dach:) Fotki muszą być, po prostu muszą - najpóźniej w niedzielę;) Z dachem dopiero widać właściwy kształt budynku, nam położyli dach, gdy byliśmy nad morzem, po powrocie prosto pojechaliśmy go zobaczyć w promieniach zachodzącego słońca i prawie sie popłakałam ze wzruszenia:)

Zaległości powinnaś nadrobić, bo zostało tu na pewno poruszonych wiele odkrywczych spraw;);) przecież tu nie ma pierdu pierdu;)

Dobrze, że jesteś i masz dach:) Fotki muszą być, po prostu muszą - najpóźniej w niedzielę;) Z dachem dopiero widać właściwy kształt budynku, nam położyli dach, gdy byliśmy nad morzem, po powrocie prosto pojechaliśmy go zobaczyć w promieniach zachodzącego słońca i prawie sie popłakałam ze wzruszenia:)

Zaległości powinnaś nadrobić, bo zostało tu na pewno poruszonych wiele odkrywczych spraw;);) przecież tu nie ma pierdu pierdu;)

Staram się po kawałku:)

U nas dziś pogoda rewelacyjna, mam nadzieję że pociągną dziś trochę... Co prawda cieśli głównego nie ma bo wyjechał gdzies ale liczę na małolatów:)

Ciesla zajrzał do mnie do pracy i mówił że boazerię maja nabijać.

A odkrywcze sprawy - cały czas liczę na to:)