Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przespał się 2 godziny i wstał z gorączką:/

A jakie jest najlepsze miejsce dla chorego dziecka?? Kolana mamy albo taty...

Teraz siedzi z Weronika i oglądają bajkę więc mam przerwę.

ps. ja do tej pory mogłam brać urlop kiedy chciałam... ba, nawet tak 2-3 lata wstecz nie miałam ustalonego wymiaru i miałam wolne kiedy tylko potrzebowałam (oczywiście bez przegięć ale jak wzięłam w roku 35 dni wolnego a nie 26 to mój szef nie miał nic przeciwko). Dodatkowo nie było problemu żebym w trakcie pracy wyszła gdzieś coś załatwić, przyszła później czy wyszła wcześniej - myślę że tym rekompensował mi bardzo niskie zarobki. Wraz z "rozrostem" naszej firmy dużo się zmieniło, mozna powiedzieć ze jest na odwrót: zarobki większe ale o wolne trudniej;)

E tam, oglądałam długoterminową i piszą że dobry tydzień.

Ale cóż, jak mówisz nie ma co się wkurzać jak nie mam na to wpływu. Minister zadzwonił, murarza odwołał (murarz się trochę nastroszył, nie wiem czy przy takim mrozie chciał murować czy co). A ja nie chcę nakłaniać żeby robili żeby potem na mnie wszystko nie było... Już się raz przy nadprożach porządziłam i błysnęłam intelektem:/

Do dziś mi to współkredytobiorca wypomina;)