pumpaluna 26.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mój mąż ma kiszkę z urlopem. Musi w styczniu ustalać np przy długich weekendach ale dłuższego w wakacje nie ma opcji dostać. Ogólnie to u niego więcej niż 3 dni z rzędu to już jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Przespał się 2 godziny i wstał z gorączką:/A jakie jest najlepsze miejsce dla chorego dziecka?? Kolana mamy albo taty...Teraz siedzi z Weronika i oglądają bajkę więc mam przerwę. ps. ja do tej pory mogłam brać urlop kiedy chciałam... ba, nawet tak 2-3 lata wstecz nie miałam ustalonego wymiaru i miałam wolne kiedy tylko potrzebowałam (oczywiście bez przegięć ale jak wzięłam w roku 35 dni wolnego a nie 26 to mój szef nie miał nic przeciwko). Dodatkowo nie było problemu żebym w trakcie pracy wyszła gdzieś coś załatwić, przyszła później czy wyszła wcześniej - myślę że tym rekompensował mi bardzo niskie zarobki. Wraz z "rozrostem" naszej firmy dużo się zmieniło, mozna powiedzieć ze jest na odwrót: zarobki większe ale o wolne trudniej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Mały przeziębiony, czy coś innego? Biedne maleństwo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Lukarna, więc co było, jak Cię nie było, hmm...? gadaj nam tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Nie wiem w sumie co mu jest:( Teściowa mówiła że raz zwymiotował i do tego ta gorączka... Teraz chyba się czuje lepiej bo kazał sobie wyciągnąć "Dzień i Noc" Granny i układa swoje kombinacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Lukarna, więc co było, jak Cię nie było, hmm...? gadaj nam tu! Musiałabym się upić i wszystko jak na spowiedzi wyklepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 To dziś upijamy Lukarnę, bo ciekawie się robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Ardea czy Ty nie wiesz że nieszczęścia chodzą parami?? Ostatnio to nawet upić się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cholera jutro mieli wejść murarze podmurowac szczyty a tu mróz przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 u nas pod wieczór było - 10, w nocy pewnie do jakiś 18 dobije :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 oj tam, oj tam... dopiero jest -2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jak się nie mieszka na syberii to się o pogodę martwić nie trzeba. U nas śniegu sporo i mróz zacny, prawdziwa zima przyszła a nie takie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 oj tam, oj tam... dopiero jest -2 Taa teraz jest -2. Ale jutro ma być -5 w dzień to wiadomo ile może być w nocy:/ Ale jestem zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Lukarna, nie wiem czy Cie to pocieszy, ale podobno mrozy maja byc tylko do konca stycznia - ostatnio czytałam.Wiec jakby co to prawie, ze tylko weekend poslizgu, szkoda zycia na takie nerwy. To pisałam ja co to to juz przerabiałam - dach znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 E tam, oglądałam długoterminową i piszą że dobry tydzień.Ale cóż, jak mówisz nie ma co się wkurzać jak nie mam na to wpływu. Minister zadzwonił, murarza odwołał (murarz się trochę nastroszył, nie wiem czy przy takim mrozie chciał murować czy co). A ja nie chcę nakłaniać żeby robili żeby potem na mnie wszystko nie było... Już się raz przy nadprożach porządziłam i błysnęłam intelektem:/Do dziś mi to współkredytobiorca wypomina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 U nas zima w pełni. Mrozu duzego nie ma (teraz -4st.), za to śniegu sporo. Mam nadzieję, że jutro nam odśnieżą dojazd do działki, bo mają płytki przyjechać i kiepsko by było gdyby się zakopali. Osobowym dojadę, ale ciężarówką nie wykręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No, żeby Ci nie przyszło "tymi ręcami" nosic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 No, żeby Ci nie przyszło "tymi ręcami" nosic:) Obawiam się, że sanki pójdą w ruch;) Tylko ile kółek będę musiała zrobić z toną ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Najgorsze będą pierwsze przejazdy az sobie trasy nie ubijesz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Wzięłam sobie na jutro wolne to będe miała aktywny "wypoczynek";) I żeby nie było, ze tak łatwo dostać wolne - w sobotę odrabiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts