pumpaluna 28.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Pumpaluna for you;) No czuję się pokrzywdzona;) I tak zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ardea przecież każdy już to widział tylko Pumpaluna sklerozę ma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Widziałam dawniej, ale z prawdziwą przyjemnością przypomniałam sobie resztę pomieszczeń, bo sypialnię ciągle pamiętam - to moje ulubione pomieszczenie Twojego domu. Pokój Wiki też fajny, szkoda, ze nie ma pokoiku Werki... Pracowałyście też nad salonem i kuchnią? Ładnie będziesz miała, tzn, wszyscy będziecie mieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Nad salonem i kuchnią nie. To chyba dwa najbardziej problematyczne pomieszczenia:)Ale w swoim czasie Was pomęczę swoimi wątpliwościami... I dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.01.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Górna łazienka wyjdzie o wiele lepiej niż na wizualce, bo takie płytki ciężko ładnie pokazać, ale ja ją sobie wyobrażam i jeszcze jest fantastycznie rozplanowana, mały fan autek też na pewno będzie pod wrażeniem. Na moich wizualka wszystko wygląda o wiele gorzej, kuchnię to nawet skasowałam;) Pocieszam się, ze to tylko poglądówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.01.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 W sumie to najbardziej mi na rozplanowaniu, ustawieniu sprzętów chodziło... Bo o ile łazienki zostaną w tej kolorystyce raczej (dolna jest uzależniona od wyboru frontów kuchennych więc może ulec zmianie), w naszej sypialni będż elementy turkusu na pewno;) - po pokoje dzieci to jedna wielka niewiadoma... Dziś własnie np Weronika powiedział mi że ona marzy o tym aby w jej pokoju były motyle:) Najważniejsze że wiem, że wszystko się zmieści to co powinno byc... Żałuję tylko że w łazience nie ma miejsca na mały fotel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Ja też pamiętam ale przynajmniej można sobie popatrzeć na wszystkie jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 A w ogóle to chciałam napisać, ze ja dzisiaj też mam dylemat schodowy. Decyzja niby z grubsza była już podjęta ale nie możemy się zdecydować czy wziąć ciut ciemniejsze czy dograć jednak kolorem z panelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Witaj! Nie pamiętam, może już się witałam u Ciebie. W każdym razie zaglądałam. Wiesz co na pewno odpadają wszystkie poziome takie te tralki czy coś... az mnie dreszcze przechodzą jak widzę u kogoś na antresoli poziome linki a pod nimi przepaść w dół, brrr Dokładnie tak samo się czuję jak widzę takie "zabezpieczenia". Od razu robi mi się gorąco. Najlepsze jest to, że też mam dwie starsze córki, najmłodszego synka. Syn to Marcinek, a córki - Monika i... Weronika Co za zbieg okoliczności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klesia 28.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cześć, sto lat tu nie zaglądałam, człowiek zabiegany...Twoja sypialnia wywołała uśmiech na mojej twarzy, ja kocham moje turkusy, a jak zobaczyłam fotel, to się stuknęłam w głowę - no właśnie fotela mi brakowało. U nas w pokoju córci miała być tęcza, potem zamek, na szczęście skończyło się na Dzwoneczku (tym od Piotrusia Pana) i... motylkach. Mam pytanie, jakie płytki planujesz do górnej łazienki? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A w ogóle to chciałam napisać, ze ja dzisiaj też mam dylemat schodowy. Decyzja niby z grubsza była już podjęta ale nie możemy się zdecydować czy wziąć ciut ciemniejsze czy dograć jednak kolorem z panelem. A masz mozliwość dobrania IDEALNIE do paneli?? Też się ostatnio nad tym zastanawiałam właśnie i trochę pod tym katem przeglądałam galerię schodową na FM. I powiem Ci ze mało ludzi ma dobrane idealnie... Bardzo podobają mi się ciemne schody ale podobno są straszne w utrzymaniu... Chociaż z naszymi ciemnymi klatkami schodowymi że lepiej pasowałyby jakiś jasniejsze?? A jasniejsze oglądałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witaj Rocia Ja może trochę przesadzam ale sama mam może nie lęk ale wielki respekt przed wysokościami:/ I stąd też moje obawy... A jak widzę Marcina jak wspina się wszędzie to od razu czarne myśli gotowe... Pewnie mój maz tez tak ma że zaproponował mur;) Pozdrowienia dla gromadki;) ps. widzę że Twój Marcin prawie 2 lata starszy od mojego to i pomysły może miec bardziej wyrafinowane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Cześć Klesia No sama powiedz że turkusowy świetny jest, nie?? A fotel planuje i lampkę obok do wieczornego czytania - w łóżku dam radę przeczytać kilka stron i zasypiam:) A co do pokoju Średniej to konkretnie będziemy myslec przed samym wykończeniem bo właścicielka zmienna jest:) A jeszcze marzy o toaletce z lustrem:D Płytki do górnej łazienki na wizualizacji to Opoczno Arenisca http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k006&m=220 ps. ile lat ma Twoja córka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 My będziemy mieli schody dębowe i tak sobie myślę że dobranie kolorem to nie jest jednak dobry pomysł. Oglądałam jaśniejszą wersję, ale to nie moja bajka, także będę chciała wybarwiane 2-3 tony ciemniej niż podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Właśnie się miałam pytać jakie drewno na schody dobre jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dąb, jesion... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.01.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A Twoje jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 z jesionu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Esiak a porównywałeś cenę jesionowych i dębowych czy od razu decyzja z jesionem była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts