Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widziałam dawniej, ale z prawdziwą przyjemnością przypomniałam sobie resztę pomieszczeń, bo sypialnię ciągle pamiętam - to moje ulubione pomieszczenie Twojego domu. Pokój Wiki też fajny, szkoda, ze nie ma pokoiku Werki... Pracowałyście też nad salonem i kuchnią? Ładnie będziesz miała, tzn, wszyscy będziecie mieli:)

Górna łazienka wyjdzie o wiele lepiej niż na wizualce, bo takie płytki ciężko ładnie pokazać, ale ja ją sobie wyobrażam i jeszcze jest fantastycznie rozplanowana, mały fan autek też na pewno będzie pod wrażeniem.

Na moich wizualka wszystko wygląda o wiele gorzej, kuchnię to nawet skasowałam;) Pocieszam się, ze to tylko poglądówki;)

W sumie to najbardziej mi na rozplanowaniu, ustawieniu sprzętów chodziło... Bo o ile łazienki zostaną w tej kolorystyce raczej (dolna jest uzależniona od wyboru frontów kuchennych więc może ulec zmianie), w naszej sypialni będż elementy turkusu na pewno;) - po pokoje dzieci to jedna wielka niewiadoma...:)

Dziś własnie np Weronika powiedział mi że ona marzy o tym aby w jej pokoju były motyle:)

Najważniejsze że wiem, że wszystko się zmieści to co powinno byc...

Żałuję tylko że w łazience nie ma miejsca na mały fotel;)

Witaj!

Nie pamiętam, może już się witałam u Ciebie. W każdym razie zaglądałam.

Wiesz co na pewno odpadają wszystkie poziome takie te tralki czy coś... az mnie dreszcze przechodzą jak widzę u kogoś na antresoli poziome linki a pod nimi przepaść w dół, brrr

Dokładnie tak samo się czuję jak widzę takie "zabezpieczenia". Od razu robi mi się gorąco.

Najlepsze jest to, że też mam dwie starsze córki, najmłodszego synka. Syn to Marcinek, a córki - Monika i... Weronika :) Co za zbieg okoliczności...

Cześć, sto lat tu nie zaglądałam, człowiek zabiegany...

Twoja sypialnia wywołała uśmiech na mojej twarzy, ja kocham moje turkusy, a jak zobaczyłam fotel, to się stuknęłam w głowę - no właśnie fotela mi brakowało.

U nas w pokoju córci miała być tęcza, potem zamek, na szczęście skończyło się na Dzwoneczku (tym od Piotrusia Pana) i... motylkach.

Mam pytanie, jakie płytki planujesz do górnej łazienki?

Pozdrowienia

A w ogóle to chciałam napisać, ze ja dzisiaj też mam dylemat schodowy. Decyzja niby z grubsza była już podjęta ale nie możemy się zdecydować czy wziąć ciut ciemniejsze czy dograć jednak kolorem z panelem.

A masz mozliwość dobrania IDEALNIE do paneli??

Też się ostatnio nad tym zastanawiałam właśnie i trochę pod tym katem przeglądałam galerię schodową na FM. I powiem Ci ze mało ludzi ma dobrane idealnie... Bardzo podobają mi się ciemne schody ale podobno są straszne w utrzymaniu... Chociaż z naszymi ciemnymi klatkami schodowymi że lepiej pasowałyby jakiś jasniejsze?? A jasniejsze oglądałaś??

Witaj Rocia:)

Ja może trochę przesadzam ale sama mam może nie lęk ale wielki respekt przed wysokościami:/ I stąd też moje obawy... A jak widzę Marcina jak wspina się wszędzie to od razu czarne myśli gotowe... Pewnie mój maz tez tak ma że zaproponował mur;)

Pozdrowienia dla gromadki;)

ps. widzę że Twój Marcin prawie 2 lata starszy od mojego to i pomysły może miec bardziej wyrafinowane:D

Cześć Klesia:)

No sama powiedz że turkusowy świetny jest, nie??:) A fotel planuje i lampkę obok do wieczornego czytania - w łóżku dam radę przeczytać kilka stron i zasypiam:)

A co do pokoju Średniej to konkretnie będziemy myslec przed samym wykończeniem bo właścicielka zmienna jest:) A jeszcze marzy o toaletce z lustrem:D

Płytki do górnej łazienki na wizualizacji to Opoczno Arenisca

http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k006&m=220

ps. ile lat ma Twoja córka?