Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale super te wizualki! w czym robiłaś? podoba mi się przede wszystkim górna łazienka :D

Dzięki dzięki:)

To nie ja robiłam a nasza forumowa Karola, świetne jej wyszły, nie??:) Robiła chyba w PRO100.

Górną łazienkę tez lubię: nastawiona byłam że moją ulubioną będzie ta dolna szaro-biała a górna bezowa to na życzenie męża dla świętego spokoju miała być:) Okazało się że tą górna baaaardzo mi się podoba:)

ps. Pumpaluna to wymień wszystkie elementy w ich docelowych kolorach to może sobie jakoś to wyobrazimy:) Bo szczątkowe informacje podajesz:p

Aaa zaczepiłam przed chwilą Pana Roberta od okien i pytałam o te drzwi nieszczęsne moje.

Powiedział, że on się drzwiami wewnętrznymi nie zajmuje ale problem może być. I wysłał mnie do innego Pana - od drzwi:)

Zobaczymy, dziś cieśle nie robią. Może jednak przestawimy troszkę słupy:/

chodzi o to że lepiej jest montować drzwi jak nie trzeba futryny przyklejać do płaskiej ściany tylko jest taki wystający "dzyndzel"

zerknijcie na plan chociażby termini - chodzi o taką sytuację jak w garderobie (2) czy pokoju (nr8 ). U nas przy ścianie działowej jest dorabiany specjalny krótki kawałek ściany żeby futryny nie były klejone a obejmujące. Tak nam doradził nasz przyjaciel zajmujący się dystrybucją okien i drzwi, ale to było jeszcze na etapie projektu i wtedy nasz architekt wprowadzał zmiany.

Edytowane przez pumpaluna