Esiak 29.01.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 no jesionowe są tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A widzisz, nam wyszło 500zł taniej za jesionowe ale za to różnica między wykonawcami kilka tysięcy nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 droga Lukarno byś skrzynkę wyczyściła bo Ci wiadomości żadnej wysłać nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.01.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ale super te wizualki! w czym robiłaś? podoba mi się przede wszystkim górna łazienka ja kurcze jestem takie beztalencie, że mi ciężk okształ nawet w jakimś programie wstawić ehhhh...w jakim programie robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja to sobie za nic nie umiem zwizualizować naszej sypialni. Jakoś ciągle mi czegoś w jej wyobrażeniu brakuje. Pewnie się skończy na tym, że pójdziemy na żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 droga Lukarno byś skrzynkę wyczyściła bo Ci wiadomości żadnej wysłać nie można Wyczyściłam i czekam:D Możesz mi wysłać 9 nowych wiadomości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ale super te wizualki! w czym robiłaś? podoba mi się przede wszystkim górna łazienka Dzięki dzięki:) To nie ja robiłam a nasza forumowa Karola, świetne jej wyszły, nie?? Robiła chyba w PRO100. Górną łazienkę tez lubię: nastawiona byłam że moją ulubioną będzie ta dolna szaro-biała a górna bezowa to na życzenie męża dla świętego spokoju miała być Okazało się że tą górna baaaardzo mi się podoba:) ps. Pumpaluna to wymień wszystkie elementy w ich docelowych kolorach to może sobie jakoś to wyobrazimy:) Bo szczątkowe informacje podajesz:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Teraz to Ci już nie wyślę bo nie pamiętam co już wczoraj chciałam Aaaaa pochwalę się, dzwonili że już nasze agd jest i czekamy tylko na zlewozmywak żeby zapłacić rachunek, juhuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Aaaale fajowo masz...A te łazienkowe kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Łazienkowe będą w tym tygodniu ale na transport na 16 lutego jesteśmy umówieni żeby się mury jeszcze wygrzały. Dzisiaj dzwoniłam domówić metr woodentic'a bo zapomniałam że przy kominku też potrzebne płytki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Aaa zaczepiłam przed chwilą Pana Roberta od okien i pytałam o te drzwi nieszczęsne moje.Powiedział, że on się drzwiami wewnętrznymi nie zajmuje ale problem może być. I wysłał mnie do innego Pana - od drzwi:) Zobaczymy, dziś cieśle nie robią. Może jednak przestawimy troszkę słupy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Lukarna, witaj, co tam z Twoim drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ja tez nic nie słyszałam o "drzwiowych" problemach;) Chyba, ze pamięć mi już szwankuje. Przecież nie młodnieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 (edytowane) chodzi o to że lepiej jest montować drzwi jak nie trzeba futryny przyklejać do płaskiej ściany tylko jest taki wystający "dzyndzel" zerknijcie na plan chociażby termini - chodzi o taką sytuację jak w garderobie (2) czy pokoju (nr8 ). U nas przy ścianie działowej jest dorabiany specjalny krótki kawałek ściany żeby futryny nie były klejone a obejmujące. Tak nam doradził nasz przyjaciel zajmujący się dystrybucją okien i drzwi, ale to było jeszcze na etapie projektu i wtedy nasz architekt wprowadzał zmiany. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Acha, czyli musi być węgarek (tak to u nas nazywają). Mam tak wszędzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Węgarek brzmi lepiej niż mój dzyndzel, muszę zapamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Węgarek brzmi lepiej niż mój dzyndzel, muszę zapamiętać. Swego czasu u Ardei był grotodzyndzel (albo coś w tym rodzaju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Swego czasu u Ardei był grotodzyndzel (albo coś w tym rodzaju) Nie przypominaj mi! Nadal tam jest i wiem, że gdy zniknie to nie będę za nim tęskniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.01.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Tak mi się napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.01.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 A zniknie na etapie elewacji pewnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts