Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będziecie szkołę zmieniać??

Kurcze na to nie wpadłam...Ale fakt na budowę blisko nie masz, prawda? Mogłam się domyślać.

Znalazłam jedną z "wizualizacji" naszego PANA ARCHITEKTA. Powinnam go chyba na szkolenie do Karoli wysłac nie??:)

Górny korytarz w wersji hmmm no nie wiem co to za styl w sumie:D

http://img685.imageshack.us/img685/198/b0907dom39.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ten wasz architekt to bardzo.... ekhm.... ORYGINALNY :D

A szkołę mała musi zmienić. Ta jej w prawdzie najlepsza w mieście ale niestety nawet starsze klasy chodzą na zmiany i byłby problem z odbieraniem jej bo mąż pracuje poza miejscem zamieszkania a ja nie jeżdżę autem. Poza tym do tej obecnej miałabym nie dość że kawałek na przystanek najpierw na autobus potem od autobusu to jeszcze kilkanaście minut dojazdu. Do tej nowej będzie może 7min spacerkiem bo jest na naszym osiedlu - żadnego dużego ani ruchliwego przejścia nie ma, same osiedlowe uliczki

Konstruktor wrysował drzwi otwierane za kanapą - geniusz;) Nasza architektka też nie jest projektantką wnętrz, ale zadawała niewygodne pytanie w stylu - A jak wy te drzwi otworzycie?;)

No coś Ty, od był lepiej wychowany niż Wasza - nie chciał inwestorów (w tym inwestorki w zaawansowanej ciąży) denerwować.

Nic nie mówił, cicho siedział i myślał pewnie: nie zgodzili się na otwartą kuchnię to teraz niech mają za swoje - i pewnie jeszcze szatańsko chichotał w duchu...

No coś Ty, od był lepiej wychowany niż Wasza - nie chciał inwestorów (w tym inwestorki w zaawansowanej ciąży) denerwować.

Nic nie mówił, cicho siedział i myślał pewnie: nie zgodzili się na otwartą kuchnię to teraz niech mają za swoje - i pewnie jeszcze szatańsko chichotał w duchu...

Wrażliwiec;) My często byliśmy gaszeni tekstami, ze z łóżka na czworakach będziemy wchodzić albo do garderoby z pokłonem - wszystko wychwyciła i każdyk kwiatek skorygowała (z płaczącym dzieckiem na kolonach)

Aga te projekty - perełki architektury wnętrz trzymam na specjalnym serwerze, dziennik nie jest godnym ich miejscem;)

Przyszła zima i w sen zimowy zapadłam - nie szukam nic, zupełnie mnie wena opuściła niestety:/

Ale zbieram się w sobie to ciężkie wybory przede mna;)