Lukarna 02.02.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wiesz co w szkole pracuje moja ciotka, której ufam i bardzo ja lubię więc wiem od podszewki jak tam to faktycznie wygląda... W sumie największy problem to żeby się Miś do przedszkola dostał a szkoła pomartwię się później;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No to jak masz tam swojego człowieka to tym bardziej sytuacja wybadana. Ja w przedszkolu mam "swoich", w obecnej szkole małej też ale i tak od września przenosiny planujemy a tam już nikogusieńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja w sumie jestem za zimnym chowem poza etapem przedszkolnym. Niestety to małe miasto i tak, pewnie moje dziecko będzie dzieckiem swoich rodziców;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Będziecie szkołę zmieniać?? Kurcze na to nie wpadłam...Ale fakt na budowę blisko nie masz, prawda? Mogłam się domyślać. Znalazłam jedną z "wizualizacji" naszego PANA ARCHITEKTA. Powinnam go chyba na szkolenie do Karoli wysłac nie?? Górny korytarz w wersji hmmm no nie wiem co to za styl w sumie:D http://img685.imageshack.us/img685/198/b0907dom39.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 ten wasz architekt to bardzo.... ekhm.... ORYGINALNY A szkołę mała musi zmienić. Ta jej w prawdzie najlepsza w mieście ale niestety nawet starsze klasy chodzą na zmiany i byłby problem z odbieraniem jej bo mąż pracuje poza miejscem zamieszkania a ja nie jeżdżę autem. Poza tym do tej obecnej miałabym nie dość że kawałek na przystanek najpierw na autobus potem od autobusu to jeszcze kilkanaście minut dojazdu. Do tej nowej będzie może 7min spacerkiem bo jest na naszym osiedlu - żadnego dużego ani ruchliwego przejścia nie ma, same osiedlowe uliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie ma sie co czepiać, wizualki pewnie zrobił tylko poglądowe, bezstylowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Nie no, nie ma sensu żeby przez pół miasta jechała jak ma szkołę pod nosem. Ardea poczekaj to ci bezstylowy salon pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Rozkosz sama w sobie;) http://img838.imageshack.us/img838/4329/b0907dom06.jpg Uploaded with ImageShack.us Ale nie ma co sie czepiać gość jest KONSTRUKTOREM a nie architektem, czego dowiedziałam się po odebraniu wydrukowanego projektu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Salonu bardzom była ciekawa rozumiem że to ty pomykasz przez to okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Konstruktor wrysował drzwi otwierane za kanapą - geniusz;) Nasza architektka też nie jest projektantką wnętrz, ale zadawała niewygodne pytanie w stylu - A jak wy te drzwi otworzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No ja specjalnie kazał mi się tyłem ustawic i mi fotę trzasnął Tylko mnie w fotoszopie chyba z letka odchudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Konstruktor wrysował drzwi otwierane za kanapą - geniusz;) Nasza architektka też nie jest projektantką wnętrz, ale zadawała niewygodne pytanie w stylu - A jak wy te drzwi otworzycie? No coś Ty, od był lepiej wychowany niż Wasza - nie chciał inwestorów (w tym inwestorki w zaawansowanej ciąży) denerwować. Nic nie mówił, cicho siedział i myślał pewnie: nie zgodzili się na otwartą kuchnię to teraz niech mają za swoje - i pewnie jeszcze szatańsko chichotał w duchu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 I ta cud szachownica na podłodze...Myślę że faceci to jednak projektów tego typu robić nie powinni, zwłaszcza Ci hetero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Pumpaluna, seksistko;) Ja znam paru architektów i architektów wnętrz - genialni, przystojni i absolutnie hetero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Genialnie przystojni czy genialni w swoich produkcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 No coś Ty, od był lepiej wychowany niż Wasza - nie chciał inwestorów (w tym inwestorki w zaawansowanej ciąży) denerwować. Nic nie mówił, cicho siedział i myślał pewnie: nie zgodzili się na otwartą kuchnię to teraz niech mają za swoje - i pewnie jeszcze szatańsko chichotał w duchu... Wrażliwiec;) My często byliśmy gaszeni tekstami, ze z łóżka na czworakach będziemy wchodzić albo do garderoby z pokłonem - wszystko wychwyciła i każdyk kwiatek skorygowała (z płaczącym dzieckiem na kolonach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Genialnie przystojni czy genialni w swoich produkcjach? Jeden to taki trzy w jednym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.02.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Lukarna, dlaczego nie wrzuciłaś tych wizualek do dziennika? Czyżby koncepcja się zmieniła? To dopiero artysta był a nie projektant;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Skoro jest przerwa zimowa na budowie to wybrałaś już okna? Masz swojego faworyta? Swoje zobaczyłam i już wiedziałam, ze będą moje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.02.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Aga te projekty - perełki architektury wnętrz trzymam na specjalnym serwerze, dziennik nie jest godnym ich miejscem;) Przyszła zima i w sen zimowy zapadłam - nie szukam nic, zupełnie mnie wena opuściła niestety:/Ale zbieram się w sobie to ciężkie wybory przede mna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts