Ardea 03.02.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Dajcie spokój chłopakowi, architekt wcale nie ma obowiązku robić wizualek. Przynajmniej nie oszukiwał, jak jedno z biur projektowych, które przeskalowywało wnętrza, żeby wydawały się większe - prawie procesem się to skończyło, bo klient budował jak w projekcie, a potem nic mu się nie mieściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Jedne wybory będą cięższe drugie łatwiejsze ale pomyśl że jeszcze trochę przyjemnych decyzji przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Dajcie spokój chłopakowi, architekt wcale nie ma obowiązku robić wizualek. Przynajmniej nie oszukiwał, jak jedno z biur projektowych, które przeskalowywało wnętrza, żeby wydawały się większe - prawie procesem się to skończyło, bo klient budował jak w projekcie, a potem nic mu się nie mieściło. To akurat jest chyba częsta praktyka. W gotowych projektach meble narysowane są przeważnie w mniejszej skali, żeby było wrażenie przestronności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.02.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Przyszła zima i w sen zimowy zapadłam - nie szukam nic, zupełnie mnie wena opuściła niestety:/ Ale zbieram się w sobie to ciężkie wybory przede mna;) Zima szybko minie i się nie obejrzysz jak będziesz szukać, wybierać, kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 05.02.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 ja juz wypatruje wiosya, zeszłoroczny tulipan wypuścił kiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Noo muszę się zebrać w sobie i ruszyć bo jak ja nie zacznę "popychać" budowy do przodu to Minister na pewno tego nie zrobi;) Aksamitka ja też wiosny wypatruję, jak każdy pewnie z budujących:) Chociaż rozumiem Cię doskonale, Ty czekasz szczególnie niecierpliwie bo ZACZYNASZ:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 05.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 ja też wyczekuje wiosny, bo też zaczynam, a prognozy nie są zbyt obiecujące na marzec ma być wtedy jeszcze mroźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Gdzie Ty prognozy na marzec widziałas??Nie załamuj mnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Nie no, w marcu nie może być mrozów bo ja muszę mieć wtedy panele położone i malowanie zaczynać, mrozów nie będzie, nie i już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.02.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Tak tylko że wiesz ja blisko Karoli mieszkam to mnie te mrozy mogą dotyczyć - do Ciebie może nie dolecą Byłam dzis u teściowej, tzn w naszym starym mieszkaniu. I się łazience przyjrzałam pod katem bieli i tak: kibelek, umywalka i wanna idealnie takie same białe ale STRASZNIE zżółkła biała szafka pod umywalkę!! Normalnie żółta jest bardzo:/ I to musiał♠a zżółknąć akurat teraz jak ja juz prawie byłam gotowa Ministra na biała kuchnię namawiać:/ Szafka ma 8 lat - nie wiem kiedy zżółkła bo wczesniej jakos tego nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 06.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Tego też się zawsze obawiałam w białych meblach, w kuchni możę nie byłoby tego widać, ale przy umywalce już tak. Ja też chcę w marcu już ciepełko a przynajmniej temp. na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Lukarna, a z czego jest ta szafka pod umywalkę? Moje prawie białe meble (taka biel złamana szarością) od ponad 6 lat nie zmieniły koloru. W pracy mam szafkę własnie pod umywalkę z dolomitu mocno żółta, szczególnie przy białej ceramicznej umywalce to widac. Dołączam do grona oczekujących szybkiego nastania wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.02.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Ardea to szafka kupiona razem z umywalką. Mniej więcej coś takiego KLIK Drzwiczki ma z takim połyskiem, jakby lakierowana była. I żółta jest bardzo - tym bardziej że w maleńkiej łazience wszytsko jest "na sobie" prawie i odcina się ta żółć:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.02.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 O żadnym żółknięciu słyszeć ani czytać nie chcę! Już kiedyś chyba pisałam o swojej BIAŁEJ kuchni?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.02.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Aga, teraz są lepsze materiały:) Moja blokowa, nie jest ani zółta ani porysowana, wiec spoko. Lukarna, ta moja w pracy wygląda identycznie, tylko, że jest właśnie z czegoś co nazywa się dolomit i to strasznie żółknie, a umywalka ceramiczna, która była w komplecie nadal bielusieńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Agalind całą kuchnię będziesz miała białą bo już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.02.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Sorry Aga ale ja się bardzo tym zmartwiłam bo coraz bardziej przekonywałam się do białej kuchni...Kiedyś byłam w zaprzyjaźnionym studiu kuchennym i tam stoi ładna biała kuchnia - ale zżółknieta właśnie i znajomy (właściciel) coś tam mi tłumaczył, że kiedyś trochę inne materiały były i to kuchnia sprzed 7 lat a teraz te co robia to juz nie żółkną.Tylko wolałabym tego za kilka lat na własnej skórze nie sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.02.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 A tam przynajmiej jakas odmiana po latach bedzie, zamiast bialej - bezowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Aga, teraz są lepsze materiały:) Moja blokowa, nie jest ani zółta ani porysowana, wiec spoko. Lukarna, ta moja w pracy wygląda identycznie, tylko, że jest właśnie z czegoś co nazywa się dolomit i to strasznie żółknie, a umywalka ceramiczna, która była w komplecie nadal bielusieńka. Mam nadzieję, że materiały są lepsze, bo nie uśmiecha mi się kremowa kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Agalind całą kuchnię będziesz miała białą bo już nie pamiętam. Taki plan;) Przez chwilę myślałam jeszcze o zrobieniu dolnych szafek w kolorze dębu a tylko wysokiej zabudowy białej, ale nie wiem czy nie będzie tego drewna za dużo, bo kuchnia otwarta na jadalnię/salon a tam przecież i podłoga i meble drewniane. Musiałabym trafić z kolorem. Pumpaluna, Twoje kuchnia otwarta czy zamknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts