agalind 07.02.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Stół tez w dębie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Stół tez w dębie? No blat na pewno w takim mocno surowym i tylko olejowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nigdy nie pisałaś chyba jakie krzesła planujesz. Niech zgadnę: dębowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pudło tym razem:P Krzesła mocno kontrastowe w stylu, lekko biurowe, czarne - na razie tyle wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Coś czułam, że będą inne, ale aż się prosiło napisać "dębowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 żeby mi do granitów i czarnego szkła pasowały to chyba w skórze muszę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 żeby mi do granitów i czarnego szkła pasowały to chyba w skórze muszę szukać Zapowiada sie ciekawie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Zobaczymy na co starczy środków. Już robię listę rzeczy "na później";) Drzwi do wiatrołapu, suszarka kondensacyjna, taras na wiosnę po zimowej przeprowadzce itp. o zagospodarowaniu ogrodu nie wspomnę, chociaż znalazłam osobę, która zajmie się planowaniem ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 "Na późńiej" to bedzie pewnie moja ulubiona kategoria zakupów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.02.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 U nas też dolny taras na za rok zostaje. Ardea a propos tarasu - pytałam u mnie i wychodzi na to że ten modrzew syberyjski to pieruńsko drogo wychodzi i już bardzo niewiele taniej niż niektóre egzotyki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie znam jeszcze dokładnych cen, ale podobno tatajuba czy teak wychodzą sporo drożej niż modrzew syberyjski, a one najlepiej się nadają na taras. Skoro przeprowadzimy się w grudniu (w wersji skrajnie optymistycznej w październiku) to po co nam na zimę taras? Przekładamy to do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Nie znam jeszcze dokładnych cen, ale podobno tatajuba czy teak wychodzą sporo drożej niż modrzew syberyjski, a one najlepiej się nadają na taras. Skoro przeprowadzimy się w grudniu (w wersji skrajnie optymistycznej w październiku) to po co nam na zimę taras? Przekładamy to do wiosny. a ile wychodzi modrzew syberyjski ryflowany za m2...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.02.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Mój kolega z LO ma tartak, powiedział, że syberyjski to chodzi powyżej 100, jeśli tańszy to najwyżej leżał koło syberyjskiego - mnie powiedział, ze się dogadamy, wiec konkretów nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2012 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wczoraj wieczorem leżąc w wannie układałam właśnie w głowie listę "na później";)Na pierwszy ogień poszły drzwi - zastanawiałąm się które mogę w początkowej fazie opdpuścic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.02.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Nie mogłam wcześniej dopisać swej myśli do końca bo klient wszedł ale wyszło mi ze mogę odpuścić tylko drzwi do kuchni i piwniczne - reszta musiałaby byc od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 U nas też drzwi pewnie będą na później zwłaszcza, że na dole to tylko do gabinetu i łazienki a z przeprowadzką hmmmm.... na zimę to byłaby wersja skrajnie optymistyczna i wtedy też taras dopiero na późna wiosnę Ale kusicie tymi drewnianymi cudami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 pewnie ze moga byc na pozniej tylko do lazienki obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cześć U nas dziś biaaaało. Ślicznie jest... Ja powoli budzę się (na przekór;)) ze snu zimowego i powoli zagrzewam się do walki;) Ostatnimi czasy odespałam zaległości i życie staje się piękniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 09.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 oo widze ze dzis humorek dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.02.2012 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Powiem tak: nie jest źle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts