Ardea 20.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Na forach trudno się dyskutuje, bo nie każdy potrafi napisać dokładnie to, co myśli, inni odczytują między wierszami to, czego tam nie ma... Dlatego trzeba mieć dużo luzu i dystansu. O demonach, które się w ludziach budzą, gdy są anonimowi nie wspomnę. Ja nikogo nie określam na pdodstawie tego, co i jak pisze, bo nie każdy dokładnie potrafi przelewać myśli... Na pewno forum jest dobre dla sprawdzenia pewności siebie. Ja Cię lubię i bardzo, by mi brakowało gdybyś przestała pisać. A z krową to takie powiedzonko, które nie jest bardzo obraźliwe;) Głowa do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 na innych forach tego nie ma, na pytanie dostajesz odp i bez tych wszelakich kąśliwości jak tutaj, możesz pytać do bólu a tu od razu wyjeżdżają z jednym i właściwym rozwiązaniem a kto tego nie uznaje ten już ignorant :/ nie znoszę chamstwa i w realnym życiu stronię od takich ludzi więc niby czemu w inecie miałabym to tolerować. No i w sumie nie wiedziałam żeby być userem FM to trzeba mieć dziennik budowy/remontu, jeszcze trochę a będzie trzeba dać wgląd w konto bankowe i książeczkę zdrowia przedstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Zawsze można wcisnąć ignoruj;) Ja nie wchodzę w żadne dyskusje na forach, no chyba, że na przyrodniczym i mimo że się tan znamy to są czasem emocje, ale zawsze kulturalnie i zyczliwie. Można się różnić, ale trzeba się pięknie różnić - skończę aforystycznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.08.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Anonimowość w niektórych wzbudza dziwne emocje. Ja z kolei jestem introwertyczna i nawet anonimowo nie czuję się swobodnie. Z drugiej strony nigdy nie oceniam ludzi na podstawie pierwszego wrażenia nawet w realu. Raczej jestem powściagliwa w osadzie innych osób. Inna sprawa, ze tu każdy przekonany jest o swojej racji. Nie przejmuj się i czekamy na dalsze wpisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 zauważyłam że tu funkcjonuje coś na zasadzie moja racja mojsza ale ja już za stara na takie wpływy jestem i do tego nauczyłam się asertywności więc to nie przejdzie swoją drogą dziewczyny, to z naszym zamiłowaniem do bieli, czerni i szarości to już w ogóle fanów kolorów powinnyśmy zjeść na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.08.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Tylko, że ja u innych kolory mi się podobają, ja u siebie ich nie widzę Ale masz rację, przy takim podejściu, że moje zawsze na wierzchu to powinnyśmy mieć kolorowe śniadanko;) Tylko po co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 no więc właśnie, każdy ma to co lubi, każdy robi tak jak lubi, w końcu każdy sobie zasłuży na to co sam wypracuje. Wychodzę z założenia, że daję żyć innym i po prostu chcę sama żyć tak jak ja chcę i jak to sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) pumpaluna, tym kolesiem się nie przejmuj, jemu się wydaje, że zjadł wszystkie rozumy, i jeśli "buduje" dom pasywny, to ma pojęcie o najlepszych technologiach i oczywiście jego założenia też są najlepsze...mi odpisał, że okna mam super tylko straciły całą wartość, że zastosowałem zwykły montaż, nie w warstwie ocieplenia... dla mnie to jest przerost formy na treścią, nie buduje domu pasywnego, staram się budować z najlepszych produktów na jakie mnie stać, ale też nie przesadzam, aby koszty pokrywały tylko moje oczekiwania, nic na wyrost... Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Weź Pumapluna olej temat jak Ci Esiak radzi;) Ja bardzo lubię jak piszesz i ani mi się waż rezygnować Ja na kilku róznych forach się udzielałam i wszędzie tam gdzie byłam można było trafić na mądrali i wszytskowiedzacych:) Kurcze chciałam Wam coś napisac i zapomniałam - ta moja skleroza:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 hehe, starość nie radość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.08.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 a rybkę to dzisiaj koleżanka jadła czy samo mięcho? w razie czego poratuj sięginko biloba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Jezu skąd w Was tyle jadu????????/ :):) Przypomniało mi się. Zakupiłam wczoraj piękny notes w ślicznej brązowo-czekoladowej okładce z filiżanką kawy. Kupiłam notes i będę w nim zapisywać wszystkie sprawy związane z budową. Żeby nie zapomniec:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 a rybkę to dzisiaj koleżanka jadła czy samo mięcho? w razie czego poratuj sięginko biloba pumpaluna, jako adwokat diabła, coś odpisałem Twojemu adwersarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 W sumie to chciałam o czymś innym. Wczoraj jak rozmawiałam z naszym kierbudem to wspominał o jakiejs drgawce do betonu, to pisałam nie? I wieczorem zadzwoniłam do murarza czy nie ma czegoś takiego wypożyczyć. I on powiedział ze oczywiście że ma listwę wibrującą (czy jakoś tak) i nie tylko wypożyczy a nawet przyśle z tym ludzia, zeby nam pomógł (i nadzorował trochę) nasze wylewanie stropu:) Tak się cieszę że ktoś fachowym okiem w końcu spojrzy na nasze domiszcze:) I jeszcze wymyśliłam, że zapytam Zdzisia czy nie ma czasem tego ustrojstwa co się ubija piasek w przypadku podłóg na gruncie, zeby tez ładnie i dobrze to zrobić. Tylko nie chcę mu weekendu zakłócac, niech chłopina odpoczywa. Zdolna jestem, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 pumpaluna, jako adwokat diabła, coś odpisałem Twojemu adwersarzowi Wiecie co, jak ja Was lubię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 zagęszczarka...ale co najmniej 160 kg niech ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Wiecie co, jak ja Was lubię:) źle mu odpisałem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Odpisałes mu bardzo dobrze. Bardzo bardzo. Proponuję wieczorem wirtualna imprezkę za Twoje zdrowie:)- każdy przed swoim monitorem pije to co lubi:)Obecnośc obowiązkowa - stroje wieczorowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 zagęszczarka... ale co najmniej 160 kg niech ma... Zagęszczarka. A nie tak napisałam:P?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 20.08.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 I jeszcze wymyśliłam, że zapytam Zdzisia czy nie ma czasem tego ustrojstwa co się ubija piasek w przypadku podłóg na gruncie, zeby tez ładnie i dobrze to zrobić. gdzie tu widać słowo "zagęszczarka"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts