julianna16 16.02.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dziękuję za miłe przyjęcie Asiu . Ceny baterii słone wiem . Zbuduj taką styropianową ściankę i pochwal się czy będzie ok . Jeśli stwierdzisz, że tak, to realizuj śmiało plany spiżarniowe . Ja chyba nie rezygnowałabym z tego wąskiego słupka - blatu masz co prawda więcej, ale naprawdę potrzebujesz tam aż blisko 2 m? . Taki słupek przyda się na podręczne zapasy, bez konieczności tuptania do wymarzonej spiżarni . Jeśli jednak wybierzesz taką opcję, to pomyśl o zmianie strony ociekacza w zlewie . W programie można postawić ukośną ściankę - wystarczy ją "okręcić". Nawet próbowałam ten układ, ale niestety nie chciało wyjść jak u Karolikr25 . Stawiając dwa słupki na kominie zostaje niewiele miejsca . Może Tobie się uda? Rozwiązanie u Rasi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 To ja jeszcze zamieszam ze spiżarką Mnie osobiście zachwyca rozwiązanie u Rasi http://img686.imageshack.us/img686/4383/asiixxii2009480.png to te drzwi po lewej. Jest mega wygodne, na zywca wyglada jeszcze lepiej. Wiem , wiem pospieszyłam się, ale za 27 dni mogę zapomnieć jak dla mnie, strasznie mdła ta kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 jak dla mnie, strasznie mdła ta kuchnia... jak każda kuchnia w dniu montażu i nie estetyce, a o rozwiązaniach w związku ze spiżarnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 17.02.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 jak dla mnie, strasznie mdła ta kuchnia... kwestia gustu, mnie ta kuchnia bardzo się podoba, uwielbiam połączenie szarości z drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Czesc Lukarna, idzie odwilż goń murarzy na szczyty a cieśli na dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Julianna nie próbowałam jeszcze w ikeowskim programie ale od jutra mam urlop więc... Malka początkowo odrzuciłam zupełnie to rozwiązanie (jak u Rasi) mysląc że u mnie nie przejdzie ale... Muszę to przemysleć, u mnie piekarnik i lodówka musiałyby być "schowane" w spiżarnię... Sprawdzę, dzięki ps. lepiej pisz od razu jak o czyms pomyslisz bo już chyba kiedyś ustaliłyśmy że mamy trochę wspólnego ze sobą nie?? a ja pamięc mam baaaardzo krótką MSU Murarze się sami wyrwali z propozycją, majster dzis zadzwonił do Ministra, że "jutro się zwiozą a pojutrze zrobia;)" Ciesla się nie odezwał więc się jutro odezwiemy do niego. I ktokolwiek wie: Czy dawać murarzom murować z klinkieru teraz???????? ps. Wyszło mi 900m2 tynków wewnętrznych Czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Lukarna, fajnie, że znów się zacznie. Tynków dużo Ci wyszło, u mnie ok. 600m, ale nasz domek mniejszy. Z kuchnią trzeba już teraz powalczyc, żeby było wiadomo jak instalacje zrobic. Z klinkierem nie pomogę, bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja te tynki trochę z zapasem liczyłam (na poddaszu liczyłam pełne wysokości ścian) ale wychodzi na to że faktycznie może tyle być:/ Metry robia też dodatkowe ścianki: garderoby itd. Ale kosmos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kosmos, ale o ten kosmos nam chodziło, nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Hmm Ardea ja naprawdę momentami muszę się uszczypnąc bo nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ja zawsze chciałam miec domek z ogrodem. babcia sie dziwiła skąd to u mnie, bo my miastowi od zawsze i raczej kamienice i bloki, a ja chciałam za miasto. Teraz realizuję kolejne ze swoich wielkich marzeń - dom. Już teraz wierzę że sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ardea ale to JUŻ się udało!!Teraz "tylko" wykończyc:) ps. ale jesteśmy szczęściarami nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Aż się boję potwierdzic, żeby nie zapeszyc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No i zawsze jak sobie tak miło z kims rozmawiam to mój mąz psuje atmosferę pytając co chwilę: no idziesz spać?? Więc idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.02.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Ciesz się, że mąż Cię potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.02.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Myślę, że spokojnie może Ci wyjść taka ilość tynków wewn. Nasz dom o tyle mniejsz (no i mniej pomieszczeń), poodejmowane duże okna i brama garażowa, a wyszło ponad 500m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 U nas też było ok. 650m2 tynków, więc u Ciebie może się zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 20.02.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 .....ps. Wyszło mi 900m2 tynków wewnętrznych Czy to normalne?? U nas wyszło 515 m2. Ja chodziłam i mierzyłam. Na początku mierzyłam "na sucho" czyli z projektu, a potem w realu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.02.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 U mnie było ponad 700 m2 tynków, także możesz mieć 900:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.02.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Przy takiej ilości to chociaż jest nadzieja, że teść ich robił własnoręcznie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts