Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

:) Dziękuję za miłe przyjęcie Asiu :).

Ceny baterii słone wiem :(.

Zbuduj taką styropianową ściankę i pochwal się czy będzie ok :). Jeśli stwierdzisz, że tak, to realizuj śmiało plany spiżarniowe :).

Ja chyba nie rezygnowałabym z tego wąskiego słupka - blatu masz co prawda więcej, ale naprawdę potrzebujesz tam aż blisko 2 m? :).

Taki słupek przyda się na podręczne zapasy, bez konieczności tuptania do wymarzonej spiżarni :). Jeśli jednak wybierzesz taką opcję, to pomyśl o zmianie strony ociekacza w zlewie :).

W programie można postawić ukośną ściankę - wystarczy ją "okręcić". Nawet próbowałam ten układ, ale niestety nie chciało wyjść jak u Karolikr25 :(. Stawiając dwa słupki na kominie zostaje niewiele miejsca :(. Może Tobie się uda? :)

Rozwiązanie u Rasi super :D

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja jeszcze zamieszam ze spiżarką :oops:

Mnie osobiście zachwyca rozwiązanie u Rasi http://img686.imageshack.us/img686/4383/asiixxii2009480.png

to te drzwi po lewej.

Jest mega wygodne, na zywca wyglada jeszcze lepiej.

Wiem , wiem pospieszyłam się, ale za 27 dni mogę zapomnieć ;)

jak dla mnie, strasznie mdła ta kuchnia...

Julianna nie próbowałam jeszcze w ikeowskim programie ale od jutra mam urlop więc...;)

Malka początkowo odrzuciłam zupełnie to rozwiązanie (jak u Rasi) mysląc że u mnie nie przejdzie ale... Muszę to przemysleć, u mnie piekarnik i lodówka musiałyby być "schowane" w spiżarnię... Sprawdzę, dzięki

ps. lepiej pisz od razu jak o czyms pomyslisz bo już chyba kiedyś ustaliłyśmy że mamy trochę wspólnego ze sobą nie?? a ja pamięc mam baaaardzo krótką;)

MSU :)

Murarze się sami wyrwali z propozycją, majster dzis zadzwonił do Ministra, że "jutro się zwiozą a pojutrze zrobia;)" Ciesla się nie odezwał więc się jutro odezwiemy do niego.

I ktokolwiek wie:

Czy dawać murarzom murować z klinkieru teraz????????

ps. Wyszło mi 900m2 tynków wewnętrznych :jawdrop: Czy to normalne??