Lukarna 23.02.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jak to jest że po wizycie u fryzjera świat staje się od razu piękniejszy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 a wiesz jaki byłby cudowny jakbyś dorzuciła do tego defraudację gotówki w odzieżowym lub obuwniczym? no dobra albo w perfumerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.02.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 W obuwniczym. Najprzyjemniej się defrauduje gotówkę w obuwniczym Jak macie fundusze na zbyciu to na przykład butyk.pl się świetnie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Pumpaluna nie kuś, wypłata DOPIERO za tydzień Zresztą przedwczoraj kupiłam sobie twarzową bluzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Myszonik ja nie cierpię obuwniczych i nie znoszę kupowac butów:( A to wszystko przez to, że mam kłopoty z krążeniem i prawa stopa mi non stop puchnie przez co mam ogromny problem z zakupem butów;( I znielubiłam to strasznie... A kiedyś tak lubiłam sandałki na obcasie... Gdzie te czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 23.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Aksamitka to jak nie napada od nowa to jest szansa że topnieć zacznie;) Na plusie macie? niestety nie, dziś -1 ale wieje i jakimś dziadostwem pada, chyba snieg z deszczem http://i41.tinypic.com/mwvbeh.jpg jak patrze ze w cenralnej Polsce nie ma śniegu to ja nier lubie kupowac butów bo mam amla noge ale dosc gruba i rzadko cos na siebie znajde, na dodatek szybko niszczę , zwlaszcza czubki Edytowane 23 Lutego 2012 przez aksamitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 u nas dziś +8 i teraz świeci słoneczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Aksamitka no faktycznie na szybka odwilż to nie wygląda:/ ale fotka śliczna Esiak słonko daje tak po oczach że nie idzie autem jechać Dobra części do komina zamówione, mamy szczęście jutro do lokalnej hurtowni przyjedzie transport z Kalisza skąd braliśmy kominy i dorzucą nasze sztuki, może tydzień zakończy się lepiej niż się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Widziałam swoje kominy:D:D Mężu foty mi zrobił:) I wiecie co?? jest nieżle:wiggle: Myślałam, że będzie tragedia ale nie jest źle:D Ale jeden to wieeeeelki jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 to dawaj te foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Właśnie dawaj foty:) W sprawie butów, to uwielbiam je mieć i nigdy nie jet za dużo, chociaż teraz i tak kupuję mniej niż kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Taa jednak spontaniczne wpisy na FM nie są dobrym rozwiązaniem;) Teraz się boja pokazać bo jak mnie wysmiejecie?? Chyba że obiecacie, no?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Taa jednak spontaniczne wpisy na FM nie są dobrym rozwiązaniem;) Teraz się boja pokazać bo jak mnie wysmiejecie?? Chyba że obiecacie, no?? znasz mnie, więc jak będzie źle to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no ja na bank Cię nie wyśmieję, jeszcze się obrazisz i nie przyjedziesz sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Esiak i Pumpaluna dokładnie TAKICH odpowiedzi po Was oczekiwałam:D:D Wgrywam Ale się nie spodziewajcie dużo, dostałam az 14 zdjęć z czego tylko na 3 coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.02.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 tadam:) Z bliska Zaznaczam, że klinkier miał być JEDNOLITY, NIE CIENIOWANY:/ coś chyba nie poszło... http://img859.imageshack.us/img859/5250/1001332e.jpg Uploaded with ImageShack.us Od środka (na pierwszym planie kosz w łazience, może nie będzie tak źle z wysokością) przez "wylane" przejście widac kawałek sypialni Marcina:D http://img7.imageshack.us/img7/5204/1001333lc.jpg Uploaded with ImageShack.us Od zewnątrz http://img42.imageshack.us/img42/3807/1001344yi.jpg Uploaded with ImageShack.us I "prawie" zadaszony pokój Najstarszej:) http://img12.imageshack.us/img12/4776/1001338j.jpg Uploaded with ImageShack.us Myślę, że z naszą dachówką będą wyglądały OK. Aaa na fotach tylko jeden komin, najwyższy bo dwóch pozostałych niestety nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 cieniowany będzie fajnie lśnił i odbijał światło o różnych porach dnia... ożywi cały dach...i oczywiście nie murują na pełną spoinę bo jest niby ładniej, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Lukarna,masz jakas fotke jak blisko ida krokwie przy kominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Lukarna,masz jakas fotke jak blisko ida krokwie przy kominie? myślę, że spokojnie jest tam z 10cm od komina a krokwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jak szukaliśmy kratek wentylacyjnych do komina to dopiero załamka była - same brązy lub białe w sprzedaży. Ostatecznie kupiliśmy srebrne i bałam się jak to będzie wyglądało... ku mojemu zdziwieniu srebrne kratki wpasowały się idealnie w komin i odbijają grafit klinkieru także jakbyś nie miała podobnego koloru kratki to bierz srebrne, ładnie się asymilują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts