Lukarna 24.02.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 No widzisz przynajmniej Ci nikt nie truje dooopy że czas do łózka:DCzuje się jak nastolatka co najmniej... no dobra nie jak nastolatka, jak dojrzała 23-letnia kobieta:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.02.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Dobra to ja już się z Państwem żegnam. I stosunkowo udanych nocy zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 25.02.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 a w od niedzieli znowu przymrozki... a było już tak ładnie... mam nadzieje ze to tylko 1-2 dni a potem juz ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.02.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Jeszcze nigdy w życiu tak bardzo nie czekałam na wiosnę jak w tym roku;) Zapowiadają dziś w nocy -6 i jutro -4 a potem ma być juz OK, zobaczymy jak długo:/ Cześć Aksamitka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Cześć wszystkim:) Ale miałam miły weekend... szkoda że się już kończy i jutro do pracy:( Dostałam wycenę od hydraulika. W krzesło mnie nie wbiła bo mniej więcej takiej kwoty się spodziewałam. Natomiast Pan mnie zaskoczył tym, że nie proponuje do naszego domu kotła kondesacyjnego... Myślałam że teraz wszyscy takie zakładają... No nic zapytałam go o to zobaczymy co mi odpisze. Mąż nagrał mi dziś piękny film w którym oprowadził mnie po wszystkich zakamarkach:) Z racji tego że mieliśmy gości nie miałam jak pojechać i sama zobaczyć Murarze skończyli, jutro wchodzi cieśla - zobaczymy jak długo jeszcze im zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mąż oprowadzający po zakamarkach i nagrywający z tego piękny film - brzmi uroczo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Czasem zdarza mu się mnie zaskoczyć chociaz przypuszczam że był to efekt poboczny jego zamiłowania do dokumentowania różnych rzeczy na tasmie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Grunt, że fajny pomysł. No i miła niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Marcin jak zobaczył co oglądam to od razu krzyknął DOM;) Teść prosi o dokładne rozrysowanie zmian w ścianach działowych w stosunku do projektu więc muszę jutro druknąć i ładnie mu namalować co i jak. I jak bumerang wrócił temat spiżarni (przy omawianiu z Ministrem zmian których i tak nie możemy nigdzie zrobić oprócz dolej łazienki). I P. twierdzi że spiżarnia pozostać powinna i już. Że ja mam decydujące zdanie bo to moje królestwo;) ale on jest za tym aby została:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja jestem za Ministrem:) Nasze działówki układaliśmy z desek na budowie, tak na gorąco i na tych liniach murarze wznosili ścianki, dlatego mówię, ze poddasze mamy na miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie ma to jak wziąć żonę z zaskoczenia A w tej wycenie co miałaś policzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Działówki przesuwaliśmy tylko w wiatrołapie (ze względu na schody). Reszta wypadła bardzo dobrze. A poddasze to bajka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My działówki przesunęliśmy w kilku miejscach - powiększyliśmy łazienkę na dole, dorobiliśmy garderobę w sypialni, przesunęliśmy otwór drzwiowy w pokoju małego. Wszystko w ostatniej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A my poddasze przeprojektowaliśmy na maxa. parter zresztą też troszkę... Nasz Bławatek to indywidualny gotowiec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nasz dom jest tak pomyslany że nie ma opcji na jakąkolwiek większą zmianę Jedynie dolna łazienka idzie do zmiany, w górnej delikatnie jedna ściana oraz u dziewczyn przesuwany drzwi w garderobach. I teraz ważna rzecz: ile na gotowo muszę liczyć głębokość stelaża geberitu?? Chcę zlicować zabudowę geberitu na gotowo ze ścianą boczną prysznica. Tzn o ile mam cofnąć ścianę na której zamontowane będą stelaże... Jasno to napisałam czy niezbyt?? Pumpaluna w wycenie jest wszystko (materiał i robocizna) oprócz stelaży, Pan bardzo rozsądny powiedział że nie wyceniał bo mam sobie najpierw przyciski wybrać które mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Stelaż ma 12cm, na to płyta k-g 1.2cm + gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Stelaż ma 12cm, na to płyta k-g 1.2cm + gładź. I chyba jeszcze ewentualnie grubośc płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ale to standardowy wymiar?? tzn taki jak się najczęściej robi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 I chyba jeszcze ewentualnie grubośc płytki Nie płytka będzie i na gebericie i na ściance prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Stelaż możesz sama sobie trochę odsunąć ale ja zażyczyłam sobie, żeby na dole był akurat na płytkę woodentica odsunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts