Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie na geberitach będą płytki w obydwu łazienkach. Przy umywalce to tylko na dole będą płytki bo na górze już mi nie pasowało. Mam nadzieję że farba poradzi ;)

Jak rozmawiałam z tym znajomym chłopakiem ze sklepu z glazurą to mówił, że u nas to mało kto się decyduje na małą ilość płytek a wręcz są ciągle osoby, które nawet na skosie w łazience płytki dają aż pod sam płaski sufit.

U mnie na geberitach będą płytki w obydwu łazienkach. Przy umywalce to tylko na dole będą płytki bo na górze już mi nie pasowało. Mam nadzieję że farba poradzi ;)

Jak rozmawiałam z tym znajomym chłopakiem ze sklepu z glazurą to mówił, że u nas to mało kto się decyduje na małą ilość płytek a wręcz są ciągle osoby, które nawet na skosie w łazience płytki dają aż pod sam płaski sufit.

Niektórzy mają fantazję.

U nas płytki w górnej łazience do wysokosci prysznica, powyżej zlicujemy płytą k-g.

My w górnej dajemy nad wanną do skosu a na dole tam gdzie prysznic jednak do samego sufity, zostałby odstęp nie w 5 ni w 10 i stwierdziłam że idziemy po całości

A propos fantazji to chciałam wam pokazać łazienkę z wstawionymi kolorowymi ledami praktycznie w co drugiej płytce ale nie mogę linka na szybko znaleźć :(

Niee no łazienka bez skosów fajnie:) Nie ma problemu z wstawieniem kabiny prysznicowej i waleniem głową przy wstawaniu z kibelka:)

Wiecie co, ja lubię nasze skosy:) Wiem wiem wiem może mi się to zmienić jak zamieszkamy już ale teraz jestem w nich zakochana:D

Ardea a robisz prysznic i wannę?? bo nie pamiętam...

ps. czasem mam tak, że godzę się spokojnie z tym że u nas tak wolno to idzie a czasem chcialabym każdy etap po kolei przeskoczyć w siedmiomilowych butach:) Nas nic nie goni, mamy gdzie mieszkać ale czasem aż mnie skręca...:)