Ardea 26.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Zasugerowałam się wizką Agi, ona na gebericie nie miała płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie P. cięzko przekonac do małej ilości płytek, on by wszystko pod sufity leciał płatka;) więc na geberitach będa na bank:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie też wokół mokrych stref jakieś płytki będą, ale mężczyźni rzeczywiście uwielbiają płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie na geberitach będą płytki w obydwu łazienkach. Przy umywalce to tylko na dole będą płytki bo na górze już mi nie pasowało. Mam nadzieję że farba poradzi Jak rozmawiałam z tym znajomym chłopakiem ze sklepu z glazurą to mówił, że u nas to mało kto się decyduje na małą ilość płytek a wręcz są ciągle osoby, które nawet na skosie w łazience płytki dają aż pod sam płaski sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Zasugerowałam się wizką Agi, ona na gebericie nie miała płytek Miało nie byc na gebericie, ale będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna, stelaże grohe i geberit mają taką samą głębokość. Jesli wybierzesz inny to po prostu znajdź jego rysunek techniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja na górze przy wannie i przy umywalce daję płyty betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 U mnie na geberitach będą płytki w obydwu łazienkach. Przy umywalce to tylko na dole będą płytki bo na górze już mi nie pasowało. Mam nadzieję że farba poradzi Jak rozmawiałam z tym znajomym chłopakiem ze sklepu z glazurą to mówił, że u nas to mało kto się decyduje na małą ilość płytek a wręcz są ciągle osoby, które nawet na skosie w łazience płytki dają aż pod sam płaski sufit. Niektórzy mają fantazję. U nas płytki w górnej łazience do wysokosci prysznica, powyżej zlicujemy płytą k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Lukarna, stelaże grohe i geberit mają taką samą głębokość. Jesli wybierzesz inny to po prostu znajdź jego rysunek techniczny. Ale jestem goga:/ przecież jasne, rysunek techniczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie mam problemu z płytkami w łazience, będzie mało, a skosów też nie mam żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie masz skosów w górnej łazience? Szcześciara:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie masz skosów w górnej łazience? Szcześciara:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To duży ten Wasz Bławi jeśli sie tak udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mniejszy od Waszego domu, po prostu mamy tylko jedną łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My w górnej dajemy nad wanną do skosu a na dole tam gdzie prysznic jednak do samego sufity, zostałby odstęp nie w 5 ni w 10 i stwierdziłam że idziemy po całości A propos fantazji to chciałam wam pokazać łazienkę z wstawionymi kolorowymi ledami praktycznie w co drugiej płytce ale nie mogę linka na szybko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 My też mamy jedną łazienkę u góry a inaczej się nie dało. Pogrzebałam w Twoim dzienniku i już wszystko wiem. Łazienka bedzie przy scianie szczytowej a pralnia pod skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Pod jednym pralna, pod drugim garderoba (małe, ale przy wyższej ściance kolankowej do przyjęcia i jeszcze trochę zmieniliśmy wymiary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Niee no łazienka bez skosów fajnie:) Nie ma problemu z wstawieniem kabiny prysznicowej i waleniem głową przy wstawaniu z kibelka:) Wiecie co, ja lubię nasze skosy:) Wiem wiem wiem może mi się to zmienić jak zamieszkamy już ale teraz jestem w nich zakochana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja też lubię skosy:) Wynajmowałam kiedyś dom, w którym były skosy i bardzo mi sie tam dobrze mieszkało. Łazienkę mam jedną, bo jakoś nigdy nie potrzebowaliśmy drugiej;) ale skoro jest jedna to chciałam dużą, ustawna i z wielkim oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ardea a robisz prysznic i wannę?? bo nie pamiętam... ps. czasem mam tak, że godzę się spokojnie z tym że u nas tak wolno to idzie a czasem chcialabym każdy etap po kolei przeskoczyć w siedmiomilowych butach:) Nas nic nie goni, mamy gdzie mieszkać ale czasem aż mnie skręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts