Ardea 26.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Rozumiem Cię, wiem, że każdy idzie swoim tempem, sami wybraliśmy wolniejsze, ale gdy inni już finiszują to żal... Będę miała i prysznic 120x120 i wannę 170x75:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No nieźle:) Ja się zastanawiam nad wielkością wanny właśnie... Najbardziej chciałabym dwuosobową ale niestety się nie zmieści:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie no dobra, dwuosobowa to przesada - własnie to przemyslałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 A myślisz o narożnej czy prostokątnej? Chcesz bajery, hydromasaże itp.? My zdecydowaliśmy się na najprostszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Bez bajerów żadnych, zwykła prosta wanna - nie narożnikowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 To taka, jak nasza. Akryl czy stal? Tak sobie myślę, ze tylko my zostaniemy niewyprowadzone latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.02.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Nie wiem jaka czy akryl czy cokolwiek:) Latem? A Ty na kiedy tak na 100% planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.02.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Ja ciągle myślę o Bożym Narodzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Moge cos napisac? Prosze Ja zdecydowałam sie na wanne 170x70 (chyba opal koło) i brodzik 90x90 ( chyba terra koło). Wanna prosta i brodzik 3-5cm .Jakby Michu mi pozwolił to w jednej lazience nie byloby ani jednej plytki. PS. tez mam obydwie lazienki bez skosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 U nas brodzik (ćwiartka koła) i wanna 170x85. Żeby ustawić oba sprzęty w łazience ze skosem i oknem balkonowym trochę się nakombinowaliśmy i musieliśmy ściankę k-g zbudować, ale jest wygodne wejście do wanny (bez uderzania w skos). Przynajmniej tak mi się na razie wydaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 PS. tez mam obydwie lazienki bez skosow I co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Tak sobie myślę, ze tylko my zostaniemy niewyprowadzone latem... hahaha W dolnej łazience (tej bez skosów) wymyśliłam sobie kamień na scianach i drewno na podłodze, w górnej rozważam jakies niewielkie ilości glazury na ścianach - zobaczymy, czy do czasu mojej wykończeniówki, nie wejdą na rynek jakiś nowe technologie i okładziny dzień dobry się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.02.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 hahaha W dolnej łazience (tej bez skosów) wymyśliłam sobie kamień na scianach i drewno na podłodze, ..pomysl super, wiec super by bylo gdybys jednak zrealizowala, czego Ci zycze Dzien dobry sie z Pania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 A bardzo dziekuje:) Dzewo juz leży w kartonach, mam nadzieję, że przez ostatnie dwa lata korniki go nie zeżarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Dzień dobry (jakoś tak nie wypada inaczej:)) Malka, rozumiem, że też nas nie zostawisz? Aga, zdradź co to za wanna, to może wymienię na szerszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Malka, rozumiem, że też nas nie zostawisz? nie , no nie ma takiej mozliwości, absolutnie mi to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.02.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ardea sorry że Cię tak wczoraj zostawiłam ale Marcin chyba jakieś koszmary miał bo się budził co 5 min i w końcu z nim zasnęłam:) Boże Narodzenie to świetny termin na przeprowadzkę A jaki macie harmonogram?? MSU ale się pytasz:) Widzisz jako kolejna osoba robisz wannę 170 co sprawia że Twój wpis jest bardzo cenny bo utwierdza mnie w przekonaniu że COŚ jest w wannach 170:D Aga ja wannę ustawię tak jak mi kiedyś narysowałaś że z jednej strony wejdę spokojnie ale z drugiej będę musiała uważać gdybym chciała podskoczyć 85 to juz szeroka:) Malka fajnie że nie planujesz wcześniej to tu a Ardea same nie zostaniemy:D:D A Twój plan na łazienkę zapowiada się świetnie:) Ale słuchaj weź no do tego drzewa zajrzyj co?? Wiecie co humor mi poprawiłyście... Pierwszy dzień w pracy po urlopie nie zawsze należy do najbardziej udanych:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga, zdradź co to za wanna, to może wymienię na szerszą. Wanna będzie stała obok prysznica 90cm i chcieliśmy żeby była jak najmniejsza różnica między nimi. Ostatecznie będą z przodu zlicowane, więc wcale problemu nie ma. Wybraliśmy wannę Canta Cersanitu ma wymiary 170x85, choć w środku wcale większa chyba nie jest od innych. No i jest taka trochę "przekoszona":oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga ja wannę ustawię tak jak mi kiedyś narysowałaś że z jednej strony wejdę spokojnie ale z drugiej będę musiała uważać gdybym chciała podskoczyć 85 to juz szeroka U Ciebie to ustawienie wydaje mi się całkiem fajne. U mnie mąż postawił weto, bo nie chce się udarzać w głowę przy wchodzeniu (on z tych wysokich). I skos bedzie "w nogach" wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 My jak szukaliśmy wanny to też braliśmy pod uwagę 170cm tyle że narożną, już miałam jedną zamawiać ale cena 2x wyższa niż koło a w środku tylko 3cm dłuższa i 1,5cm szersza niż nasza 150x100. Trzeba patrzeć bardzo na te wymiary wewnętrzne jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts