Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moge cos napisac? Prosze :)

Ja zdecydowałam sie na wanne 170x70 (chyba opal koło) i brodzik 90x90 ( chyba terra koło).

Wanna prosta i brodzik 3-5cm .Jakby Michu mi pozwolił to w jednej lazience nie byloby ani jednej plytki.

PS. tez mam obydwie lazienki bez skosow

U nas brodzik (ćwiartka koła) i wanna 170x85. Żeby ustawić oba sprzęty w łazience ze skosem i oknem balkonowym trochę się nakombinowaliśmy i musieliśmy ściankę k-g zbudować, ale jest wygodne wejście do wanny (bez uderzania w skos). Przynajmniej tak mi się na razie wydaje;)

Tak sobie myślę, ze tylko my zostaniemy niewyprowadzone latem...

hahaha

W dolnej łazience (tej bez skosów) wymyśliłam sobie kamień na scianach i drewno na podłodze, w górnej rozważam jakies niewielkie ilości glazury na ścianach - zobaczymy, czy do czasu mojej wykończeniówki, nie wejdą na rynek jakiś nowe technologie i okładziny ;)

dzień dobry się z Państwem :lol:

Ardea sorry że Cię tak wczoraj zostawiłam ale Marcin chyba jakieś koszmary miał bo się budził co 5 min i w końcu z nim zasnęłam:)

Boże Narodzenie to świetny termin na przeprowadzkę;)

A jaki macie harmonogram??

MSU ale się pytasz:)

Widzisz jako kolejna osoba robisz wannę 170 co sprawia że Twój wpis jest bardzo cenny bo utwierdza mnie w przekonaniu że COŚ jest w wannach 170:D

Aga ja wannę ustawię tak jak mi kiedyś narysowałaś:) :p że z jednej strony wejdę spokojnie ale z drugiej będę musiała uważać gdybym chciała podskoczyć:D 85 to juz szeroka:)

Malka fajnie że nie planujesz wcześniej to tu a Ardea same nie zostaniemy:D:D A Twój plan na łazienkę zapowiada się świetnie:)

Ale słuchaj weź no do tego drzewa zajrzyj co??

Wiecie co humor mi poprawiłyście...

Pierwszy dzień w pracy po urlopie nie zawsze należy do najbardziej udanych:/

Aga, zdradź co to za wanna, to może wymienię na szerszą.

Wanna będzie stała obok prysznica 90cm i chcieliśmy żeby była jak najmniejsza różnica między nimi. Ostatecznie będą z przodu zlicowane, więc wcale problemu nie ma. Wybraliśmy wannę Canta Cersanitu ma wymiary 170x85, choć w środku wcale większa chyba nie jest od innych. No i jest taka trochę "przekoszona":oops:

Aga ja wannę ustawię tak jak mi kiedyś narysowałaś że z jednej strony wejdę spokojnie ale z drugiej będę musiała uważać gdybym chciała podskoczyć 85 to juz szeroka

U Ciebie to ustawienie wydaje mi się całkiem fajne. U mnie mąż postawił weto, bo nie chce się udarzać w głowę przy wchodzeniu (on z tych wysokich). I skos bedzie "w nogach" wanny.