Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Boże Narodzenie to świetny termin na przeprowadzkę;)

no świetny Boże Narodzenie 2032 r :)

MSU ale się pytasz:)

Widzisz jako kolejna osoba robisz wannę 170 co sprawia że Twój wpis jest bardzo cenny bo utwierdza mnie w przekonaniu że COŚ jest w wannach 170:D

moja 175 lub 185, na 85 więc się nie liczy nie?

Malka[/b] fajnie że nie planujesz wcześniej to tu a Ardea same nie zostaniemy:D:D A Twój plan na łazienkę zapowiada się świetnie:)

Ale słuchaj weź no do tego drzewa zajrzyj co??

eee boję się zajrzeć, bo jak zeżarły to mój misterny plan pójdzie w pizdu, a alternatywy nie widzę , no i po co się martwić wcześniej, nie :)

Wcześniej, jakie wcześniej, nim ja się przeprowadzę, to Wy już trzeci remont będziecie robić :lol:

:)

Aga, Twoja wanna genialna pod skos i wygląda na dobrze wyprofilowaną (ulubione słówko mojej córki:)) Koło modo raczej jest wąska wewnątrz, muszę porównać z Cersanit intro, bo te dwie biorę pod uwagę.

Wydaje sie całkiem spora w środku i faktycznie dobrze wyprofilowana;) Stoi już na swoim miejscu i wyglada na to, że nie bedzie problemów z korzystaniem. Chociaz my i tak bardziej prysznicowi jestesmy.

Malka no coś Ty w takiej 185 to pewnie bym się prawie pływać nauczyła;D A jeszcze jak ty planujesz w 2032 to przynajmniej powiemy Ci czego na pewno się wystrzegać i jakich błędów nie popełniać:D

A na serio to trzymam kciuki aby poszło troszkę szybciej

A jak to robisz, że umiesz cytować parę osób??

Aksamitka no w końcu przeciez ta wiosna przyjdzie, nie?

Tak sobie czytam o tych Waszych wannach, bateriach i płytkach...

Ale co tam, teść zaczyna ścianki działowe, u mnie tez się coś dzieje:)

no nie mów, że nie wiesz jak cytować kilka osób jednocześnie ;) najpierw klikasz jednego do cytowania - odpowiadasz mu i ctrl+c

potem klikasz następnego delikwenta - odpowiedz z cytatem odpowiadasz a na koniec (lub jako pierwszy znak w poście) robisz ctrl+v i tak tyle razy ile trzeba :D

brawa dla teścia, czekam na bieżącą relację z postępów :D