Lukarna 27.02.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Trzeba patrzeć bardzo na te wymiary wewnętrzne jednak Widzisz kolejna cenna rada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Boże Narodzenie to świetny termin na przeprowadzkę no świetny Boże Narodzenie 2032 r MSU ale się pytasz:) Widzisz jako kolejna osoba robisz wannę 170 co sprawia że Twój wpis jest bardzo cenny bo utwierdza mnie w przekonaniu że COŚ jest w wannach 170:D moja 175 lub 185, na 85 więc się nie liczy nie? Malka[/b] fajnie że nie planujesz wcześniej to tu a Ardea same nie zostaniemy:D:D A Twój plan na łazienkę zapowiada się świetnie:) Ale słuchaj weź no do tego drzewa zajrzyj co?? eee boję się zajrzeć, bo jak zeżarły to mój misterny plan pójdzie w pizdu, a alternatywy nie widzę , no i po co się martwić wcześniej, nie Wcześniej, jakie wcześniej, nim ja się przeprowadzę, to Wy już trzeci remont będziecie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga, Twoja wanna genialna pod skos i wygląda na dobrze wyprofilowaną (ulubione słówko mojej córki:)) Koło modo raczej jest wąska wewnątrz, muszę porównać z Cersanit intro, bo te dwie biorę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja ciągle myślę o Bożym Narodzeniu... Ardea, my też nie planujemy na lato, ale późną jesień, a może nawet Boże Narodzenie. Prawdopodobnie mąż wcześniej zamieszka żeby pilnować dobytku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Jeszcze nigdy w życiu tak bardzo nie czekałam na wiosnę jak w tym roku;) Zapowiadają dziś w nocy -6 i jutro -4 a potem ma być juz OK, zobaczymy jak długo:/ Cześć Aksamitka:) zima nie odpuszcza u nas niegu po kolana i jeszcze mroż, maz sie smieje ze zaczniemy maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oczywiście życzę wszystkim jak najszybszej przeprowadzki:) chodzi mi o to, że , gdy już wszyscy znajomi się przeprowadzą, znikną z forum i nie będę miała kogo zapytać o różności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.02.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oczywiście życzę wszystkim jak najszybszej przeprowadzki:) chodzi mi o to, że , gdy już wszyscy znajomi się przeprowadzą, znikną z forum i nie będę miała kogo zapytać o różności;) oj tam, oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja faktycznie po przeprowadzce mogę zniknąć ze względu na brak netu. Przy przenoszeniu łącza to może trochę potrwać (ponoć 65dni mają) a tutaj rezygnujemy z końcem kwietnia więc ciekawe kiedy na nowe przeniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ciekawe jak u nas będzie z netem? Muszę męża zapytać? Dobrze że mamy 15-20 min drogi do rodziców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.02.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 U nas net satelitarny chyba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Moi rodzice nie są postępowi, neta nie mają. Wśród sąsiadów na osiedlu też mało kto ma net i większość z radiówki bo tanio. Tyle że przy dużych wiatrach, deszczach czy mrozach linia się zrywa i tyle dostępu do sieci. Szkoda, że telewizja N nie ma netu w standardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pumpaluna - nasi rodzice też nie mieliby netu, gdyby nie to że my się wprowadziliśmy. A teraz to kolejka jest komputera i każdy korzysta na maxa:) Już stwierdzili, że na pewno będą mieli dalej net, tylko trochę tańszy abonament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joann a to wy z rodzicami teraz mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Aga, Twoja wanna genialna pod skos i wygląda na dobrze wyprofilowaną (ulubione słówko mojej córki:)) Koło modo raczej jest wąska wewnątrz, muszę porównać z Cersanit intro, bo te dwie biorę pod uwagę. Wydaje sie całkiem spora w środku i faktycznie dobrze wyprofilowana;) Stoi już na swoim miejscu i wyglada na to, że nie bedzie problemów z korzystaniem. Chociaz my i tak bardziej prysznicowi jestesmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Oczywiście życzę wszystkim jak najszybszej przeprowadzki:) chodzi mi o to, że , gdy już wszyscy znajomi się przeprowadzą, znikną z forum i nie będę miała kogo zapytać o różności;) Ja tam będę zaglądać, choćby z ciekawości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.02.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Joann a to wy z rodzicami teraz mieszkacie? A jak wepchnęliśmy się im na czas budowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ja tam będę zaglądać, choćby z ciekawości;) bo ciekawość to pierwszy stopień do FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 bo ciekawość to pierwszy stopień do FM Brzmi lepiej niż "uzależnienie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.02.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Malka no coś Ty w takiej 185 to pewnie bym się prawie pływać nauczyła;D A jeszcze jak ty planujesz w 2032 to przynajmniej powiemy Ci czego na pewno się wystrzegać i jakich błędów nie popełniać A na serio to trzymam kciuki aby poszło troszkę szybciej A jak to robisz, że umiesz cytować parę osób?? Aksamitka no w końcu przeciez ta wiosna przyjdzie, nie? Tak sobie czytam o tych Waszych wannach, bateriach i płytkach... Ale co tam, teść zaczyna ścianki działowe, u mnie tez się coś dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.02.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 no nie mów, że nie wiesz jak cytować kilka osób jednocześnie najpierw klikasz jednego do cytowania - odpowiadasz mu i ctrl+c potem klikasz następnego delikwenta - odpowiedz z cytatem odpowiadasz a na koniec (lub jako pierwszy znak w poście) robisz ctrl+v i tak tyle razy ile trzeba brawa dla teścia, czekam na bieżącą relację z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts