Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to jestem:D

Zjadłam z małżonkiem tatara, wypiłam kieliszek wódki i mogę z Wami dyskutować:D

no patrz, dokładnie o takim ustawieniu myślałam :) z tym,że ja narysowałam bez scianki, li tylko ze szkłem drzwi 80, ścianka fix 75

Malka gdzie narysowałaś??

Lukarna - jeśli chodzi o drzwi do prysznica - to najlepiej jakieś standardowe, żebyś nie musiała później przepłacać. Choć przy tym układzie, tak jak zauważyła Aga, drzwi nie muszą być konieczne.

Na początku na pewno drzwi nie będzie. I zobaczymy co wyjdzie w praniu, jak się będzie mocno chlapało to zamówimy;)

Może coś takiego - daj znać to usunę.

200.jpg

Nic nie usuwaj!!!! Ta łazienka piękna jest!!! Tzn tapeta u mnie odpada ale ta ścianka w drewnie i szare ściany... marzenie...:)

Faktycznie przy kabinie na całą ścianę można by przemyśleć opcję walk-in i nie w płytkach a w szkle. Optycznie by powiększyło łazienkę

Tak wyglądałoby to super ale po pierwsze:

- za ścianką ma być ukryta "wydłubana" w ścianie półka na szampony, żele itd,

a po drugie:

Jeżeli zdecydujesz się na szybę to musisz byc świadoma czyszczenia

No właśnie:D

Ja byłabym za małą kabiną zeby mieć więcej miejsca na codzienne korzystanie

Nie nie na górze nie mam miejsca na duża kabinę więc niech bedzie chociaz na dole;)

a mi dziś wyszło, że nasza wagonowa górna łazienka ma po podłodze prawie 12m2 ;)

Widzisz, matematyka nie kłamie:)

Udało mi się zacytować??;)

a ja lubię duże kabiny ,czy ja i w ogóle lubię kabiny :confused: , może właśnie dlatego ich nie lubię bo w większości poobijałam sobie łokcie i inne części ciała??? hym....

A ja mam miłe wspomnienia z lat młodzieńczych i mam nadzieję na starośc je powtórzyc;P

Hmmm tylko czy mi kręgosłup i stawy na to pozwolą??

:D

wypiłam kieliszek wódki i mogę z Wami dyskutować:D

taaaaa, bo na trzeźwo sie nie da ;)

A ja mam miłe wspomnienia z lat młodzieńczych i mam nadzieję na starośc je powtórzyc;P

Hmmm tylko czy mi kręgosłup i stawy na to pozwolą??

:D

to ja Ci powiem, że większa ma potencjał , no i bez ofiar w ludziach, można TE wspomnienia odświeżać w wersji na bogato:lol: :oops:

Ardea o moje drzwi?? A mogę Cię bardzo prosić abyś opinię projektanta wyraziła?? Co??

Malka no miód na me serce lejesz bo oni mi tu ostatnio zarzucają że ja tylko stale o seksie a Ty mnie wspierasz:D

ps. a wersję na bogato już układam w głowie to będzie kontrolowany spontan:D

Lukarna, gdzie się pojawiasz podąża za Tobą sex:)

Mówiłam u Ciebie kiedyś, ze blat albo cokolwiek dałabym w nawiązaniu do orzechowych drzwi, bo wyglądają jakby nie pasowały. Powiedział mi wtedy ktoś, że to kwestia gustu i wcale nie muszą do niczego nawiazywac. I upadło wszystko co wiedziałam o projektowaniu, czyli, że jeśli coś jest inne to znaczy, że urządzający wnętrze chce to wyeksponowac (wiadomo jak ukryc coś w beżowej ścianie - zrób to coś beżowym) gdzie białe krzesło najbardziej rzuci się w oczy? no w ciemnym pokoju - logiczne. I tylko o to mi chodziło, że drzwi nie nawiązując do niczego przykuwają uwagę, jakby ktoś chciał z nich uczynic bardzo ważny element wnętrza. architekt potwierdził istnienie takich zasad.

Głupoty, ale ja lubię projektowanie i projektantów;);)

Ardea no coś Ty:)

Wczoraj miałam ciężki dzień w pracy i po południu tylko czekałam aż przyjdzie 19 żeby wykapać dzieci i iść z nimi spać:)

A co do wywodu to masz rację oczywiście - w biało szarej łazience orzechowe drzwi będą "walić po oczach";)

Ja sama nie zwróciłabym na to uwagi bo w sumie chyba by mi to nie przeszkadzało... Zobaczymy jak przyjdzie na to czas:)

ps. lecę do Esiaka chociaż dzisiaj to pewnie musztarda po obiedzie:p

ps2. czuje się zaszufladkowana:D