Ardea 29.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga, to nie było o Tobie. Po prostu mam pecha do tej łazienki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.02.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 No to jestem:D Zjadłam z małżonkiem tatara, wypiłam kieliszek wódki i mogę z Wami dyskutować no patrz, dokładnie o takim ustawieniu myślałam z tym,że ja narysowałam bez scianki, li tylko ze szkłem drzwi 80, ścianka fix 75 Malka gdzie narysowałaś?? Lukarna - jeśli chodzi o drzwi do prysznica - to najlepiej jakieś standardowe, żebyś nie musiała później przepłacać. Choć przy tym układzie, tak jak zauważyła Aga, drzwi nie muszą być konieczne. Na początku na pewno drzwi nie będzie. I zobaczymy co wyjdzie w praniu, jak się będzie mocno chlapało to zamówimy Może coś takiego - daj znać to usunę. Nic nie usuwaj!!!! Ta łazienka piękna jest!!! Tzn tapeta u mnie odpada ale ta ścianka w drewnie i szare ściany... marzenie... Faktycznie przy kabinie na całą ścianę można by przemyśleć opcję walk-in i nie w płytkach a w szkle. Optycznie by powiększyło łazienkę Tak wyglądałoby to super ale po pierwsze: - za ścianką ma być ukryta "wydłubana" w ścianie półka na szampony, żele itd, a po drugie: Jeżeli zdecydujesz się na szybę to musisz byc świadoma czyszczenia No właśnie:D Ja byłabym za małą kabiną zeby mieć więcej miejsca na codzienne korzystanie Nie nie na górze nie mam miejsca na duża kabinę więc niech bedzie chociaz na dole;) a mi dziś wyszło, że nasza wagonowa górna łazienka ma po podłodze prawie 12m2 Widzisz, matematyka nie kłamie:) Udało mi się zacytować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 jeszcze się dziewczyny pokłóćcie a czyjąś łazienkę... To dopiero byłby absurd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a ja lubię duże kabiny ,czy ja i w ogóle lubię kabiny , może właśnie dlatego ich nie lubię bo w większości poobijałam sobie łokcie i inne części ciała??? hym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Aga, to nie było o Tobie. Po prostu mam pecha do tej łazienki;) Ardea w sumie to może lepiej że ty masz do niej pecha niż ja, co?? Ty jakoś to przezyjesz (mam nadzieję ) u mnie byłoby gorzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.02.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 a ja lubię duże kabiny ,czy ja i w ogóle lubię kabiny , może właśnie dlatego ich nie lubię bo w większości poobijałam sobie łokcie i inne części ciała??? hym.... A ja mam miłe wspomnienia z lat młodzieńczych i mam nadzieję na starośc je powtórzyc;P Hmmm tylko czy mi kręgosłup i stawy na to pozwolą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Malka gdzie narysowałaś?? a bo mi sie załącznik nie załączył .... ale teraz wiem,ze koncepcja ta sama moze teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.02.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Lukarna, już sobie z tym poradziłam:) Dawno temu, chodziło o drzwi i tak mnie to dręczyło, że zostałam zrugana, że spytałam o opinię projektanta i znów świat stał się piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.02.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 wypiłam kieliszek wódki i mogę z Wami dyskutować taaaaa, bo na trzeźwo sie nie da A ja mam miłe wspomnienia z lat młodzieńczych i mam nadzieję na starośc je powtórzyc;P Hmmm tylko czy mi kręgosłup i stawy na to pozwolą?? to ja Ci powiem, że większa ma potencjał , no i bez ofiar w ludziach, można TE wspomnienia odświeżać w wersji na bogato:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.02.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ardea o moje drzwi?? A mogę Cię bardzo prosić abyś opinię projektanta wyraziła?? Co?? Malka no miód na me serce lejesz bo oni mi tu ostatnio zarzucają że ja tylko stale o seksie a Ty mnie wspierasz:D ps. a wersję na bogato już układam w głowie to będzie kontrolowany spontan:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.02.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Lukarna, gdzie się pojawiasz podąża za Tobą sex:) Mówiłam u Ciebie kiedyś, ze blat albo cokolwiek dałabym w nawiązaniu do orzechowych drzwi, bo wyglądają jakby nie pasowały. Powiedział mi wtedy ktoś, że to kwestia gustu i wcale nie muszą do niczego nawiazywac. I upadło wszystko co wiedziałam o projektowaniu, czyli, że jeśli coś jest inne to znaczy, że urządzający wnętrze chce to wyeksponowac (wiadomo jak ukryc coś w beżowej ścianie - zrób to coś beżowym) gdzie białe krzesło najbardziej rzuci się w oczy? no w ciemnym pokoju - logiczne. I tylko o to mi chodziło, że drzwi nie nawiązując do niczego przykuwają uwagę, jakby ktoś chciał z nich uczynic bardzo ważny element wnętrza. architekt potwierdził istnienie takich zasad. Głupoty, ale ja lubię projektowanie i projektantów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Lukarna, chyba Cię nie zabiłam moim wywodem;) Wpadaj na FM, bo u Esiaka dziś były rozmowy na Twój ulubiony temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ardea no coś Ty:) Wczoraj miałam ciężki dzień w pracy i po południu tylko czekałam aż przyjdzie 19 żeby wykapać dzieci i iść z nimi spać A co do wywodu to masz rację oczywiście - w biało szarej łazience orzechowe drzwi będą "walić po oczach";) Ja sama nie zwróciłabym na to uwagi bo w sumie chyba by mi to nie przeszkadzało... Zobaczymy jak przyjdzie na to czas:) ps. lecę do Esiaka chociaż dzisiaj to pewnie musztarda po obiedzie:p ps2. czuje się zaszufladkowana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.03.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Lukarna, z checia bym napisała cos madrego o łazience, ale mam dzis dziure głowy (taaaki tydzien). Aaa ja bym nie robiła całej szklanej kabiny, tylko jedna scianke wymurowaną To moze powiem, czesc, niebawem weekend nastanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.03.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cześć MSU:)Z tą dziurą się nie przejmuj - zniknie;) A weekend??Jakoś w tym tygodniu czekam na niego jak prawie nigdy;)Jeszcze 7 godz, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 A weekend?? Jakoś w tym tygodniu czekam na niego jak prawie nigdy Jeszcze 7 godz, ufff To sie doczekałas;) Kiedy jakies zdjecia się pojawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja mam tyle pracy na sobotę, że już się jej boję. Piątku - trwaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja miałam dzisiaj wolne na załatwianie różnych spraw, więc dzień mi zleciał bardzo szybko. Niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 My dzisiaj też cały dzień lataliśmy i załatwialiśmy jakieś budowlane pierdoły bo w przyszłym tygodniu mąż jest wyjechany a ja nie jestem zmotoryzowana. Nigdzie nie mogę dorwać obudowy do kominka takiej, która by spełniła moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Pumpaluna, jak ten Twój mąż ciągle wyjechany to kiedy on te baterie będzie mył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts