Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No żartuję przecież. Nie wyobrażam sobie, żeby mi ktoś po kątach łaził. Pewnie bym krok w krok za taką osobą chodziła i sprawdzała czy mi nie grzebie. Mam małą obsesję na punkcie swojej prywatności. Nawet osoby z pracy czy znajome muszę mieć dobrze "przetestowane" nim w swoje progi zaproszę.

Kiedyś przyjaciółka proponowała mi, że pomyje mi okna po remoncie i pomoże kartony rozpakować ale miałam opory mimo, że jest mi bardzo bliska i dużo o sobie wiemy jednak nie umiałam się na to zgodzić i zostałam z brudnymi oknami na święta bo męża połamało.

Edytowane przez pumpaluna

A ja bym chętnie zatrudniała kogoś ale do opieki nad dziećmi. Mogłaby sobie taka Pani Opiekunka zabierać moją dwójkę w sobotę rano i oddawać po 8 godz.

Mieszkanie bym miała wysprzatane, poprane itd... A tak się w te soboty bujamy bo stale czegoś ode mnie potrzebuja i się niepotrzebnie rozpraszam;)

Jak jestem sama w domu to idzie mi wszytsko w iście szatańskim tempie;)

Wiecie jaką ja miałam traumę jak teściowa mi do dzieci zaczęła przychodzić jak ja jestem w pracy?? Teraz, po kilku latach juz się przyzwyczaiłam ale nadal nie lubię jak mi pierze np - a ona to robi notorycznie:/

A fotki??

Będą fotki ale jutro bo dziś nie mam jak tam pojechać...

Podobno cieśla juz juz prawie kończy:)

To ja wpadnę jutro na fotki ;)

A na temat dzieci i sprzątania po nich: ja sprzątnę w jednym pokoju, wchodzę do drugiego (sprzątniętego wcześniej) a tam jakby tornado przeszło, najlepsza w tym jest Weronika (mówi "to ja posprzątam w swojej szafce ", wywala wszystko, zaczyna segregować i ... odchodzi do zabawy, a bałagan zostaje na środku pokoju) :mad:

O co chodzi z tą traumą? Teściowa Ci dzieci straszyła? ;( Czy rozpuszczała za bardzo?

Słoneczko było, ale też wiało mocno

Edytowane przez Rocia

Tak, czujnik się nagrzał bo balkon na południe mamy:)

Ale wyszłam w krótkim rękawie sprawdzic jak jest i nie było źle;)

Jest nadzieja:)

U nas prawdopodobnie w poniedziałek skończą papę i czas na szukanie dekarza bo temu Panu juz chyba podziękujemy...

Ardea tak się dzis przejęłam pomyłką cieśli że nie zrobiłam fotek dachu, we wtorek nadrobię i pokażę stan aktualny:)

Na razie wrzuciłam do Dziennika to co miałam bo w komentarzach pokazuję a dziennik zaniedbany;)

A dekarzy mam paru "na oku";)

Karola:)

Przyjdzie wiosna przyjdzie;) Macie ustalony jakiś drugi przybliżony termin rozpoczęcia??