pumpaluna 02.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jak na weekend wróci Albo zacznie na tyle dobrze zarabiać, że mi panią do pomocy zasponsoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 U mnie pani do sprzątania:no: Dopóki sił starczy nie widzę obcych w domu i jakoś krępuje mnie, gdy ktoś po mnie sprząta (chyba, ze prywatny mąż) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Wolę żeby nikt obcy się nie kręcił po moim domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) No żartuję przecież. Nie wyobrażam sobie, żeby mi ktoś po kątach łaził. Pewnie bym krok w krok za taką osobą chodziła i sprawdzała czy mi nie grzebie. Mam małą obsesję na punkcie swojej prywatności. Nawet osoby z pracy czy znajome muszę mieć dobrze "przetestowane" nim w swoje progi zaproszę. Kiedyś przyjaciółka proponowała mi, że pomyje mi okna po remoncie i pomoże kartony rozpakować ale miałam opory mimo, że jest mi bardzo bliska i dużo o sobie wiemy jednak nie umiałam się na to zgodzić i zostałam z brudnymi oknami na święta bo męża połamało. Edytowane 2 Marca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.03.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Ja pomoc chętnie przyjmuję bliskich mi osób. Krępuje mnie jednak, że ktoś robi za mnie coś, co sama mogłabym zrobić. Niekomfortowo się czuję u mojej przyjaciółki, gdy jej gosposia ścieli mi łóżko, zmienia talerzyki przy śniadaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A ja bym chętnie zatrudniała kogoś ale do opieki nad dziećmi. Mogłaby sobie taka Pani Opiekunka zabierać moją dwójkę w sobotę rano i oddawać po 8 godz.Mieszkanie bym miała wysprzatane, poprane itd... A tak się w te soboty bujamy bo stale czegoś ode mnie potrzebuja i się niepotrzebnie rozpraszam;)Jak jestem sama w domu to idzie mi wszytsko w iście szatańskim tempie;) Wiecie jaką ja miałam traumę jak teściowa mi do dzieci zaczęła przychodzić jak ja jestem w pracy?? Teraz, po kilku latach juz się przyzwyczaiłam ale nadal nie lubię jak mi pierze np - a ona to robi notorycznie:/ A fotki??Będą fotki ale jutro bo dziś nie mam jak tam pojechać...Podobno cieśla juz juz prawie kończy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Przyszła do Was wiosna??U nas było dzis pięknie: słonecznie i ciepło a około 14 na balkonie termometr pokazywał 21 stopni:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) To ja wpadnę jutro na fotki A na temat dzieci i sprzątania po nich: ja sprzątnę w jednym pokoju, wchodzę do drugiego (sprzątniętego wcześniej) a tam jakby tornado przeszło, najlepsza w tym jest Weronika (mówi "to ja posprzątam w swojej szafce ", wywala wszystko, zaczyna segregować i ... odchodzi do zabawy, a bałagan zostaje na środku pokoju) O co chodzi z tą traumą? Teściowa Ci dzieci straszyła? ;( Czy rozpuszczała za bardzo? Słoneczko było, ale też wiało mocno Edytowane 3 Marca 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Nie, nie straszyła:) Nie lubię po prostu jak u mnie sama w domu zostaje;) A w ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.03.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Przyszła do Was wiosna?? U nas było dzis pięknie: słonecznie i ciepło a około 14 na balkonie termometr pokazywał 21 stopni:D:D to chyba w słońcu się tak nagrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Tak, czujnik się nagrzał bo balkon na południe mamy:)Ale wyszłam w krótkim rękawie sprawdzic jak jest i nie było źle;) Jest nadzieja:) U nas prawdopodobnie w poniedziałek skończą papę i czas na szukanie dekarza bo temu Panu juz chyba podziękujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 U nas też czuć wiosnę, jakoś tak pachnie powietrze... Pokaż fotki dachu i owocnych poszukiwań dekarza, bo dobry dekarz to skarb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 04.03.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 a u mnie deszcz pada i niebo dzisiaj było zachmurzone ale też czekam na wiosnę z niecierpliwością ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.03.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ardea tak się dzis przejęłam pomyłką cieśli że nie zrobiłam fotek dachu, we wtorek nadrobię i pokażę stan aktualny:) Na razie wrzuciłam do Dziennika to co miałam bo w komentarzach pokazuję a dziennik zaniedbany;) A dekarzy mam paru "na oku";) Karola Przyjdzie wiosna przyjdzie;) Macie ustalony jakiś drugi przybliżony termin rozpoczęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No to sobie luknęłam do dziennika .....fajnie sie dzieje.....no i ta lukarna w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 O Malka, a ja myślałam że jak jesteś na emeryturze to nic nie piszesz:p A na lukarnę w łazience prawie pod prysznicem nie zwróciłaś uwagi??:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Coraz większy ten Wasz dom. A mąż lepiej niech sie przyzwyczaja do myśli o przeprowadzce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.03.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Właśnie wróciłam z dziennika i jestem oszołomiona:jawdrop: Wiem, że nie lubisz, gdy się mówi, że duży ten Twój dom, ale on naprawdę robi wrażenie:) I jeszcze to zadaszenie tarasu - zwróciłam uwagę, bo też bym takie chciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 05.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Lukarna - duży ten Twój domek i jaki taras będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zadaszenia tarasu to też zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts