pumpaluna 05.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Rozumiem że wesoły autobus spotyka się u Ciebie na następną majówkę? pst, Ardea zapomniałaś o seksownym temacie dyżurnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja widze nas w bujanych fotelach jak wspominamy budowe naszych domów w zamierzchłych czasach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.03.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja tam jestem otwarta na wszelkie propozycje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Będziemy wspominać jak to się w naszych czasach budowało;) Dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzisiaj mam takiego lenia, że nie wiem jak przetrwam ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzisiaj mam takiego lenia, że nie wiem jak przetrwam ten dzień po prostu oddychaj, jeśli o tym nie zapomnisz,powinnaś przeżyć dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 to chyba taki dzień leniwy dzisiaj, ja też się jakoś ogarnąć nie mogę chociaż to może przez to, że nawet 4h nie spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 po prostu oddychaj, jeśli o tym nie zapomnisz,powinnaś przeżyć dzień dobry Dzięki za radę. Postaram się nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ale jak to się robiło?? Wdech - wydech?? Cześć dziewczęta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 :wiggle:Czesc laski, a ja przeciwnie słonce swieci, znaczy sie bedzie dobra energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pięęęękne słonko i u mnie:)Szefa nie ma, siedzimy i nic nie robimy - informatyk nam coś grzebie w systemie i nie możemy pracowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kota nie ma, myszy harcują To przyznaj się, inspiracje oglądasz czy cudze dzienniki podczytujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Czesc laski, a ja przeciwnie słonce swieci, znaczy sie bedzie dobra energia Słońce niemrawo wychodzi zza chmur, więc może i we mnie wstąpi energia;) Chyba ide zrobić kawe;) Edytowane 6 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Kota nie ma, myszy harcują To przyznaj się, inspiracje oglądasz czy cudze dzienniki podczytujesz? Ani to ani to:) Ustalamy grafik naszego sportowania z koleżanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Słońce niemrawo wychodzi zza chmur, więc może i we mnie wstąpi energia;) Chyba ide zrobić kawe;) A to wymaga duuużo energii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja już po 2 mega mocnych kawach jestem, poszłabym na spacer ale jak znowu spotkam kogoś z pracy to mi tyłek obrobią, że się szwendam. Ostatnio spotkałam jedną w moim osiedlowym sklepie i jej miły komentarz że na chorą nie wyglądam i żebym się nie wygłupiała nie był zbyt miły. Zwłaszcza, że znając ją to w pracowni niezłą laurkę wystawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Pumpaluna , aj, aj kobieto, się mówi takiej tfuuu koleżance, by się zanadto nie zbliżała, bo zarażasz, a to ta "rzadka choroba", co to sie zastanawiasz, którą stronę najpierw obsłużyć, czy dołem czy górą wpierw wyskoczy aaa i wszystko wypowiedziane teatralnym szeptem z niekłamaną troską w głosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 łooo ale numer!Nie ma to jak "dobra" koleżanka:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Malka ja mam zwolnienie od 3 tygodni bo rękę rozcięłam i szwy mam na prawej dłoni, myślę że mi po prsotu nie wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts