malka 06.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a co Cię to obchodzi, czy wierzą, czy nie wierzą ?? Wyluzuj, Ty wiesz jak jest, a zdanie mało życzliwych ludzi zlej i tyle. Nie warto denerwować się jakimiś paprokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Malka ja mam zwolnienie od 3 tygodni bo rękę rozcięłam i szwy mam na prawej dłoni, myślę że mi po prsotu nie wierzą Ale Malka dobrze mówi, mogłaś ją troszkę wkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wierzy czy nie to jej problem. Potem blizny zobaczy to uwierzy. Ludzie tępi są i tyle. Pewnie sama gdy jest na "zwolnieniu"po sklepach lata. No bo niby skąd te podejrzenia, jak nie z autopsji???? Inna sprawa, że czasem człowiek zachoruje i jest sam w domu to musi z niego wyjść, żeby zakupy zrobić czy leki kupić.Ta polska życzliwość, ehh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 a koleżanka Lukarna, to by se skrzynkę przeczyściła, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Wywaliłam 7, może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 na razie powinno starczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.03.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 zabrzmiało to jak zachęta to idę czyścić dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No dobra cieśla podobno skończył. Tzn miał o 16 podjechać jeszcze jakieś małe niedoróbki poprawić bo przecież bez poprawek ani rusz, ale generalnie jest koniec. Wczoraj był kierownik, posprawdzał i powinno być OK. Męczy mnie mój brak czasu. Nie mam kiedy zabrać się za różne rzeczy, bez których nie posuniemy się dalej nawet o krok. Podstawa to kredyt, potem dachówka, okna i hydraulika. Mąż nas ma umówić do gościa który będzie robił nam projekt elektryki. Potrzebuję opiekunki na popołudnia do moich dzieci, ktos jest chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No przecież wiesz Lukarna, kto jest chętny:) Tylko musisz mi je dostarczyć Bierz się za dachówkę, bo już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 :) Tak właśnie pomyślałam że zgłosisz się pierwsza:) Tak muszę to jakoś ugryźć... Dziś sobie porównam oferty na dachówkę, żeby chociaż wybór hurtowni mieć za sobą. Bo z zakupem i tak musimy poczekać. Najważniejsze że dom przykryty i drobne deszcze nas nie ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Bardzo żałuję, że nie mamy deskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No do mnie też byś mogła podrzucić stonkę, kilkoro w tą a w tą to już nie robi różnicy Ardea czemu żałujesz, że nie macie deskowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 07.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 My mamy deskowanie i zawdzięczam to oczywiście mężowi który się profesjonalnie zapoznał z tematem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Taa tylko z tym podrzuceniem byłby kłopot;) Chyba że na tydzień, wtedy mi sie opłaci:D Deskowanie chyba usztywnia dach tak?? Ja nie wiem dlaczego mamy;) mąż nalegał że ma być. W sumie to dobrze bo w projekcie już było przewidziane i biorąc pod uwagę rozwleczenie w czasie robót nic innego nie zdałoby egzaminu...Chyba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 No do mnie też byś mogła podrzucić stonkę, kilkoro w tą a w tą to już nie robi różnicy Ardea czemu żałujesz, że nie macie deskowania? Właściwie to powód czysto psychologiczny;) Od początku wiedziałam, ze deskowanie jest solidniejszym rozwiązaniem, ale na początku naszej budowlanej kariery baliśmy się o koszty, a teraz wiem, że spokojnie byśmy się wyrobili z deskowaniem i mogliśmy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no proszę 21.30 i wszyscy się budzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dobry wieczór, obudziłam się Lukarna,dostałam od Ciebie priv, a że chyba spałam to usunęłam nim przeczytałam mam nadzieję, że nie miałam kogoś reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Faktycznie pod dachówkę to deskowanie ludzie robią, pod blachę to w realu nikogo takiego nie znam, tu na forum pod blachodachówkę pełne deskowanie też nie jest chyba zbyt popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 U nas robią 50/50, mamy najlepszą z możliwych membran, wiec damy radę - tak jak pisałam problem tylko psychologiczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 no...my mieliśmy pełne deskowanie, ale,żee wyszło jak wyszło,to dechy poszły na opał, a blachę mogę sobie ogladać od środka domu gdyby nie mój wielki dąb, to chyba nawet bym tę blachę polubiła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts