pumpaluna 07.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja wiem, że ja dzisiaj mam ciężki dzień za sobą i może nie łapię ale .... co ma dąb do blachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aga ma pod blachą deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Esiak Hmm jak do tej pory nie zasnęłam to jest szansa że posiedzę Co do deskowania to faktycznie macie rację aspekt psychologiczny;) I z tego co czytałam dzienniki to faktycznie raczej pod dachówkę ludzie robią... Malka spoko nic o reanimacji nie było ja juz zdążyłam zapomniec co pisałam:D A to deskowanie to miałaś już na nowym dachu?? Bo jakos nie kojarzę chyba za szybko czytałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja wiem, że ja dzisiaj mam ciężki dzień za sobą i może nie łapię ale .... co ma dąb do blachy? dąb to takie drzewo z żołędziami, a rośnie on 3 metry od chałupy, swe piękne konary rozpościera nad dachem i gdy przychodzi taka pora roku jak jesień, to te wszystkie setki kilogramów żołędzi napierdzielają mi o dach.....mam przez 2 miesiące gradobicie 24 h 7/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Malka[/b] spoko nic o reanimacji nie było ja juz zdążyłam zapomniec co pisałam:D A to deskowanie to miałaś już na nowym dachu?? Bo jakos nie kojarzę chyba za szybko czytałam;) nie no, na tym dachu co to podobno był po kapitalnym remoncie, my chcielismy tylko blachę połozyć, bo tamto pokrycie mi z koncepcją nie grało.( a remont dachu pewnie był ale w 1930 r.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ale święto, 21:45 a Lukarna jeszcze tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dąb to takie drzewo z żołędziami, a rośnie on 3 metry od chałupy, swe piękne konary rozpościera nad dachem i gdy przychodzi taka pora roku jak jesień, to te wszystkie setki kilogramów żołędzi napierdzielają mi o dach.....mam przez 2 miesiące gradobicie 24 h 7/7 dobra, już rozumiem, dzięki za łopatologię, tego było mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 polecam się na przyszłość ja przepraszam, bo ja ostatnio mam skróty myślowe niczym pan prezio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ale święto, 21:45 a Lukarna jeszcze tutaj haha misję mam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 haha misję mam:p Zaczniesz nas nawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 nic z tych rzeczy:)chleb mi się piecze i muszę go wyciągnąc za jakies 3 godziny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zaczniesz nas nawracać mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Myslisz Malka że mogłabym WAS nawrócić?? Ja?Przeceniasz mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 czy wiecie co to oznacza?mamy ją w końcu na dłużej, ale czy na wyłączność ? o której minister wraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Teraz z tym chlebem mi wyskakujesz, jak ja na diecie oczyszczającej jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Czym się oczyszczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Woda, herbatki ziołowe, ze stałych pokarmów tylko surowe warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Myslisz Malka że mogłabym WAS nawrócić?? Ja? Przeceniasz mnie:D ja Twoje nawracanie łyknę jak młody pelikan Woda, herbatki ziołowe, ze stałych pokarmów tylko surowe warzywa. biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Oj biedna i jeszcze na rodzinie się wyżywam, diety nie służą mojej psychice;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 czy wiecie co to oznacza? mamy ją w końcu na dłużej, ale czy na wyłączność ? o której minister wraca? Kurde tu mnie masz:/ Juz mi marudzi: chodźmy spać... Ale udaję że nie jarzę o co mi chodzi:D Muszę chociaz mieszadło wyjąć zanim ekhm... zniknę więc jeszcze 2 godziny:D Teraz z tym chlebem mi wyskakujesz, jak ja na diecie oczyszczającej jestem. Sorry Ardea ale ten chleb naprawdę nie jest dobry mąką z pełnego przemiału, trochę jogurtu soli i cukru... teściowa jak poczęstowałam to powiedziała: wiesz co, taki gliniasty ten chleb, chyba cos Ci nie wyszedł Woda, herbatki ziołowe, ze stałych pokarmów tylko surowe warzywa. A długo tak na tym jesteś/będziesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts