Lukarna 07.03.2012 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Sugerujesz że jak młoda nie jestem to moge miec problem??;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Lukarna jak Ty tak ciągle o jednym to sobie mięśnie Kegla poćwicz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Lukarna jak Ty tak ciągle o jednym to sobie mięśnie Kegla poćwicz:lol2: I nie chodzi mi o problemy moczowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Was trochę podpuscić i od razu się tak łatwo dajecie:D:D:D Ale dobra, na serio pierwsza wyprawa razem w góry mi się z seksem skojarzyła:D ale specjalnie o tym napisałam, zeby przeczytac Wasze reakcje:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ale dobra, na serio pierwsza wyprawa razem w góry mi się z seksem skojarzyła:D mnie druga na Błatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Malka ja to nawet w górach z moim P nie byłam we wczesnym ekhm narzeczenstwie;) Ale ma się ta wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Malka ja to nawet w górach z moim P nie byłam we wczesnym ekhm narzeczenstwie;) Ale ma się ta wyobraźnię Po co tracić czas na podróż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 eeej no, a mi żadna! grzeczna byłam w czasach jak w góry jeździłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.03.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 To Wy tu sobie o turystyce porozmawiajcie a ja musze uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.03.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pumpaluna to ile Ty miałaś lat jak w górach byłaś Lukarna ma coś z gimnazjalistów - skojarzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.03.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ostatni raz na studiach. Mój mąż nie lubi chodzić po górach, a poza tym od nas to eskapada na koniec świata wręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mój chłop to góral niskopienny, wiec nie ma totamto, ale góry były w repertuarze Lukarna -toś mnie podpuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No dobra cieśla podobno skończył. Tzn miał o 16 podjechać jeszcze jakieś małe niedoróbki poprawić bo przecież bez poprawek ani rusz, ale generalnie jest koniec. Wczoraj był kierownik, posprawdzał i powinno być OK. Męczy mnie mój brak czasu. Nie mam kiedy zabrać się za różne rzeczy, bez których nie posuniemy się dalej nawet o krok. Podstawa to kredyt, potem dachówka, okna i hydraulika. Mąż nas ma umówić do gościa który będzie robił nam projekt elektryki. Potrzebuję opiekunki na popołudnia do moich dzieci, ktos jest chętny?? Brak czasu to ostatnio mój główny problem. A postępów gratuluję, no i na zdjecia czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga ma pod blachą deskowanie. Ano mam, bo dach sztywniejszy a ze względu na płaską blachą to nawet lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 mam nadzieję, że nie miałam kogoś reanimować Jaką Ty masz specjalizację, bo może nie tylko do reanimacji można Cię wezwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Teraz z tym chlebem mi wyskakujesz, jak ja na diecie oczyszczającej jestem. Wiosna idzie;) Tez muszę sie za siebie zabrać, bo czasu brakuje, więc też na gotowanie go nie mam i jem co popadnie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ardea sorry ale ja tam mam jedno skojarzenie:D Tego można było się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.03.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wszystkiego dobrego Paniom Lukarna - jakbys byla blizej to ja z checia dzieci wszelakie pilnowac moge, bo je uwielbiam. Jest tylko jedno ale, nie oddaje grzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Toście mnie zaszufladkowały:D Ale co tam, wychodzi mi na to że ja erotoman-gawędziarz jestem:D Aga z tym czasem to mam dokładnie tak samo - jem byle co i byle kiedy... MSU mój najmłodszy już się zepsuć nie da;) Dziewczęta Nasze zdrówko piję (herbatą żeby nie było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to ja zdrówko - kawką będę miała gaz..hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts