agalind 08.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Toście mnie zaszufladkowały:D Ale co tam, wychodzi mi na to że ja erotoman-gawędziarz jestem:D Na takie miano trzeba sobie zasłużyć Aga z tym czasem to mam dokładnie tak samo - jem byle co i byle kiedy... Wczoraj np. jechałam po pracy na działke, więc kupilam sobie w sklepie jakas bułkę i tyle, a w domu byłam o 22 i też coś czapnęłam z lodówki. Po prostu dramat:bash: Mam nadzieję, że jak już sie wprowadzimyt to wrócimy do starych zwyczajów zdrowego jedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziewczęta Nasze zdrówko piję (herbatą żeby nie było) U nas w pracy każdy z Panów ciasto przyniósł. Jakby nie mogli sie zgadać i jednego kupić. Więc popijamy kawkę trzeba spróbować każdego po kawałku, no nie?! Nie można im zrobić przykrości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 to ja zdrówko - kawką będę miała gaz..hihihi Po kawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 My dostałyśmy po kwiatku i żądali za to ciasta:D A ja grzecznie chleb z serkiem białym i ogórkiem;) Dzielna jestem prawda?? Malka to ja z Tobą teraz kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Po kawie? nie po rozmowie z Przemkiem z gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie po rozmowie z Przemkiem z gazowni Przemek przełamuje stereotyp Krystyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 E no, na Krystynę bym takiego wpływu nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a ja poszłam i kupiłam sobie na obiad smażonego halibuta, po prostu uwielbiam a że bomba kaloryczna to się rozpieszczam tylko przy jakiejś okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a ja poszłam i kupiłam sobie na obiad smażonego halibuta, po prostu uwielbiam a że bomba kaloryczna to się rozpieszczam tylko przy jakiejś okazji Smaka robisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a ja poszłam i kupiłam sobie na obiad smażonego halibuta, po prostu uwielbiam a że bomba kaloryczna to się rozpieszczam tylko przy jakiejś okazji Chyba już zgłodniałam po tym serku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ty to masz rzut beretem na pyszną rybkę, ach jak ja Ci tego zazdroszczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 E no, na Krystynę bym takiego wpływu nie miała Rozumiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ty to masz rzut beretem na pyszną rybkę, ach jak ja Ci tego zazdroszczę !!! Ty do mnie to mówisz?? Ja na rybkę?? Chyba Aga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam się dziś bardzo kobieco:) A Wy znów o jedzeniu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.03.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak pisałam to Twojego wpisu nie widziałam, jasne że do Agi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Cześć Ardea, nie przejmuj się jutro piątek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 W piątek kończę oczyszczanie a od soboty zaczynam właściwą dietę aż do osiągnięcia zamierzonego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak pisałam to Twojego wpisu nie widziałam, jasne że do Agi było No, na rybkę mam blisko i mam swoją ulubioną knajpkę na plaży, gdzie można dobrą rybkę zjeść na świeżym powietrzu na samej plaży, posłuchać szumu fal. Już nie moge się doczekać kiedy bedzie cieplej, bo wiosną lubię to miejsce najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.03.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 W piątek kończę oczyszczanie a od soboty zaczynam właściwą dietę aż do osiągnięcia zamierzonego efektu. Masz jakąś dietę przepisaną czy sama sobie jesteś dietetykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.03.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 W piątek kończę oczyszczanie a od soboty zaczynam właściwą dietę aż do osiągnięcia zamierzonego efektu. A jakaś szczególna ta dieta? Zdradzisz tajemnicę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts