Esiak 10.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ja mam taką ściankę zrobioną na gotowo na 200cm (po wylewkach)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.03.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hmm czyli myślisz żeby dołożyć jeszcze pół pustaka??Bo tak mi własnie chodzi po głowie czy to za niskie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.03.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 myślę, że warto byłoby dać na te 2m...i jak tam smartphone się sprawuje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.03.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Hmm trochę się pobawiłam i coraz bardziej mi się podoba;)Ale niestety natychmiastowa usługa migracji numeru to w niektórych przypadkach tylko czcze gadanie, w związku z tym gdybyś teraz chciał do mnie zadzwonić to usłyszysz tylko, że "nie ma takiego numeru":/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.03.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Ja nie lubię telefonów dotykowych, za szybka dla nich jestem Mężowski wave mnie do szewskiej pasji doprowadza ale przyznaję, że w jedną gierkę lubię u niego grać nadrobiłam dziennik - GRATULACJE dla dachowców, podołali i skończyli nim wiosna przyszła Co do ścianki prysznicowej to moim zdaniem 180cm to trochę nisko. Nie wiem ile wzrostu ma Twój mąż ale mojemu to głowa by ponad ściankę wystawała, a co za tym idzie wszystko by zalane mogło być jakby się trochę postarał Koniecznie dorzuć jeszcze 1 rządek. Edytowane 10 Marca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Lukarna, gratuluję SSO:) Ściankę prysznicową zrób na 200cm. U mnie jest też taka (tyle że przy kabinie) i nie wyobrażam sobie żeby była niższa. Drzwi od kabiny wybrałam na 196cm + brodzik 3cm, czyli wyjdzie akurat. Nie wiem czy planujesz deszczownicę, ale takie prowadzone po płytkach (nie pod tynkiem i płytkami) są dosyc wysokie i dziwnie będzie wyglądała taka wystające rurka i talerz (nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam). Z kolei robienie jej do sufitu jest wg. mnie zbyteczne. Edytowane 10 Marca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Lukarna, daszek piękny:), teraz kolejne zadanie - ozdobić go dachówką, już jesteście o krok od SSZ:) mam nadzieję, ze energii nie brakuje i zamówiłaś okna. jak tam sprawy kredytowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.03.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dzięki bardzo za opinie... Tak myślałam że to 180 cm to będzie niezbyt:/ Pumpaluna jak na razie mnie moja nowa (pierwsza) zabawka zachwyca;) A to cała kwintesencja: GRATULACJE dla dachowców, podołali i skończyli nim wiosna przyszła Aga doskonale rozumiem o co Ci chodzi i co chciałaś powiedzieć Ardea wstyd się przyznać ale nie załatwiłam nic:/ Ale co się odwlecze;) Witajcie w ten miły, sobotni wieczór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wiaj i polewaj. Postępy trzeba oblać DObrze, ze zrozumiałaś, bo ja dziś trochę wolno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.03.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Świetne te Wasze daszki Lukarno http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Taras do pozazdroszczenia, będziesz mogła podać dzieciom śniadanie na świeżym powietrzu http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e025.gif A wieczorem może mąż zagra coś dla Ciebie http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b025.gif a Ty mu http://www.cosgan.de/images/midi/musik/a030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Aga mogę Wam polać, ja nie piję bo jestem na diecie To czym chata bogata;) Piwo? Wino? Drink? ps. na trochę się wyłączyłam bo musiałam wytłumaczyć Średniej jak człowiek może zaadoptować dziecko z Domu Dziecka... trudny temat dla 6-cio latki ale dałyśmy radę... Rocia skąd masz takie świetne emoty???? Mój mąż to mi jedynie na nerwach może zagrac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lukarna, załatwianie kredytu nie jest przyjemne, ot formalności, ale wybieranie dachówek, oglądanie okien już lepsze:) Chociaż Ty już wybrałaś dachówkę, ale zamawianie też jest fajne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No tego się po Tobie koleżanko nie spodziewałam. Ja już wiem czemu Cię w tym tygodniu było tak mało!!! I gdzie byłaś jak Cię nie było Mój mąż przyjechał na weekend i rozmawiamy, rozmawiamy a on na to, że na wyjeździe miał pokój z .... LUKARNĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 W jednym pokoju?! To się zaprzyjaźnili:D:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 I ta przyjaźń ma trwać dalej bo jutro rano znowu na tydzień wyrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lukarna na pewno dobrze się nim zaopiekuje;) Lepszy pokój z lukarną niż z rzygownikiem, jak mawiają na portfenetry;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lukarna na pewno dobrze się nim zaopiekuje;) Lepszy pokój z lukarną niż z rzygownikiem, jak mawiają na portfenetry;) A ja tam lubię moje rzygowniki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.03.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A ja tam lubię moje rzygowniki:P Oj tam, oj tam - nam chodziło o personifikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Oj tam, oj tam - nam chodziło o personifikację Wiem, wiem. Mężowi się nie dziwię, że podoba mu się pokój z lukarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Myślę że chyba nawet ja wolę lukarnę niż rzygownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts