Rocia 11.03.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 ps. na trochę się wyłączyłam bo musiałam wytłumaczyć Średniej jak człowiek może zaadoptować dziecko z Domu Dziecka... trudny temat dla 6-cio latki ale dałyśmy radę... Nie dalej jak przedwczoraj mój niespełna pięciolatek zadał mi równie trudne pytanie: "Po co ludzie się rodzą? I po co żyją? Jak później i tak muszą umrzeć?" Zatkało mnie na kilka dobrych minut... Emotki są stąd http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich No tego się po Tobie koleżanko nie spodziewałam. Ja już wiem czemu Cię w tym tygodniu było tak mało!!! I gdzie byłaś jak Cię nie było Mój mąż przyjechał na weekend i rozmawiamy, rozmawiamy a on na to, że na wyjeździe miał pokój z .... LUKARNĄ No i się wydało czemu Lukarny nie ma na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No tego się po Tobie koleżanko nie spodziewałam. Ja już wiem czemu Cię w tym tygodniu było tak mało!!! I gdzie byłaś jak Cię nie było Mój mąż przyjechał na weekend i rozmawiamy, rozmawiamy a on na to, że na wyjeździe miał pokój z .... LUKARNĄ Umarłam ze smiechu:rotfl::rotfl: Ładnie tu sobie ze mnie żartujecie podczas mojej nieobecności:D ps. a to papla, miał nic nie mówić:D ps2. Aga ja tez swoje rzygowniki kocham, wszystkie cztery;) i cieszę się że ich nie zlikwidowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Uważaj, uważaj, bo jak ja się za Twojego wezmę to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Uważaj, uważaj, bo jak ja się za Twojego wezmę to dopiero będzie Dziewczyny, zapowiada się niezła zabawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.03.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Z której strony by na to nie spojrzeć może byc ciekawie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Lukarna, lukarny masz świetne, ale to juz przeciez wiesz;) Aż szkoda dzielić te pokoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.03.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Aż szkoda dzielić te pokoje:) Wera jak dziś z nami weszła na poddasze to zapytała: - Mamusiu to cała moja przestrzeń?? - Nie, podzielimy to na pół , z Wiką - hmmm, no dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2012 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mój młody jak pierwszy raz zobaczył swój przyszły pokój, stwierdził...hymmmmm trochę mały, na co ja - ale on jest taki jak całe nasze obecne mieszkanie, on- no przecież zawsze mówiłaś ,że jest małe..... no i pogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 12.03.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Czesc Lukarna, gratuluje SSO:) Teraz brac sie za reszte trzeba, motywacja jest. Sylwestra u siebie:) Malka, ja tego Twojego chlopaka wprost uwielbiam, riposta doskonała Ps. Moj sie ostatnio zapytal na glos, jaki szli przed nami dwaj sportowcy w obcislych, lajkrowych termoaktywnych spodniach "A te dwa przed nami tez maja siuraki?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ps. Moj sie ostatnio zapytal na glos, jaki szli przed nami dwaj sportowcy w obcislych, lajkrowych termoaktywnych spodniach "A te dwa przed nami tez maja siuraki?" Świetny maluch:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Cześć Ja się zastanawiam skąd Ci wasi chłopcy mają takie cięte riposty... hmmm niedaleko pada jabłko?? ps. ale się usmiałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Cześć Ja się zastanawiam skąd Ci wasi chłopcy mają takie cięte riposty... hmmm niedaleko pada jabłko?? ps. ale się usmiałam:D No raczej;) Przy takich mamusiach i tak sie pewnie powstrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Lukarna, pokoje już prawie, prawie;) Sąsiad ma ładny ogródek, czy to Wasz? Kot nieźle wykarmiony;) Werka szczęśliwa, bo będzie miała duuuużżoo miejsca:) Jak na komentarze przystało, skomentowałam wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.03.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Uśmiałam się z waszych chłopaków aż się boję co to będzie jak moja będzie w ludzkim języku gadać Lukarno gratuluję postępów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 No raczej;) Przy takich mamusiach i tak sie pewnie powstrzymują Aga no widzę że Tobie tez nic nie brakuje:p Lukarna, pokoje już prawie, prawie;) Sąsiad ma ładny ogródek, czy to Wasz? Kot nieźle wykarmiony;) Werka szczęśliwa, bo będzie miała duuuużżoo miejsca:) Jak na komentarze przystało, skomentowałam wszystko:) To się nazywa prawdziwy koment;) Ogródek sąsiada, kot przekarmiony przez Teścia a Wera najszczęsliwsza z powodu kota:D Uśmiałam się z waszych chłopaków aż się boję co to będzie jak moja będzie w ludzkim języku gadać Lukarno gratuluję postępów! A dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Czesc Moj sie ostatnio zapytal na glos, jaki szli przed nami dwaj sportowcy w obcislych, lajkrowych termoaktywnych spodniach "A te dwa przed nami tez maja siuraki?" Się ciesz,że tylko skomentował, mój by pewnie przyspieszył kroku by ich wyminąć i naocznie sprawdzić i dopiero werbalnie dowalił Jak na komentarze przystało, skomentowałam wszystko:) ja zrobię wow... tak mi sie wydaje,ze jak dach jest to juz z górki pójdzie:) i oby, oby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Malka, taka mam nadzieję Mogę poprosić o wirtualnego kopa bo mi się nie chce iśc dzisiaj poskakać na fitnesie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.03.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Malka, taka mam nadzieję Mogę poprosić o wirtualnego kopa bo mi się nie chce iśc dzisiaj poskakać na fitnesie:/ Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem moze być kopniak w stylu karate ? http://img89.imageshack.us/img89/9938/kop.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.03.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ała!! Karatem w odwłok??!!?? Jednak me modły zostały wysłuchane: dziadek dziś nie może zostać z Ekipą więc nie mogę iść na fitness:D Ale żeby nie było, poczułam się zmobilizowana - właśnie myślę jaką by tu sobie formę aktywności na ten miły wieczór zaserwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Aktywność, może coś, co ostatnio nam wszystkim kojarzy się właśnie z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts