Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Lukarny - komentarze

Lukarna

Recommended Posts

ps. na trochę się wyłączyłam bo musiałam wytłumaczyć Średniej jak człowiek może zaadoptować dziecko z Domu Dziecka... trudny temat dla 6-cio latki ale dałyśmy radę...

Nie dalej jak przedwczoraj mój niespełna pięciolatek zadał mi równie trudne pytanie: "Po co ludzie się rodzą? I po co żyją? Jak później i tak muszą umrzeć?" Zatkało mnie na kilka dobrych minut...

Emotki są stąd http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

No tego się po Tobie koleżanko nie spodziewałam. Ja już wiem czemu Cię w tym tygodniu było tak mało!!! I gdzie byłaś jak Cię nie było

Mój mąż przyjechał na weekend i rozmawiamy, rozmawiamy a on na to, że na wyjeździe miał pokój z .... LUKARNĄ :rotfl:

No i się wydało czemu Lukarny nie ma na FM :lol2:

• Odpowiedzi 17,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Lukarna

5212

• agalind

2245

• Ardea

1544

• pumpaluna

1322

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tego się po Tobie koleżanko nie spodziewałam. Ja już wiem czemu Cię w tym tygodniu było tak mało!!! I gdzie byłaś jak Cię nie było

Mój mąż przyjechał na weekend i rozmawiamy, rozmawiamy a on na to, że na wyjeździe miał pokój z .... LUKARNĄ :rotfl:

Umarłam ze smiechu:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Ładnie tu sobie ze mnie żartujecie podczas mojej nieobecności:D

ps. a to papla, miał nic nie mówić:D:D

ps2. Aga ja tez swoje rzygowniki kocham, wszystkie cztery;) i cieszę się że ich nie zlikwidowałam:)

Mój młody jak pierwszy raz zobaczył swój przyszły pokój, stwierdził...hymmmmm trochę mały, na co ja - ale on jest taki jak całe nasze obecne mieszkanie, on- no przecież zawsze mówiłaś ,że jest małe.....

no i pogadaliśmy :bash:

Czesc :)

Lukarna, gratuluje SSO:) Teraz brac sie za reszte trzeba, motywacja jest. Sylwestra u siebie:)

Malka, ja tego Twojego chlopaka wprost uwielbiam, riposta doskonała :lol:

Ps. Moj sie ostatnio zapytal na glos, jaki szli przed nami dwaj sportowcy w obcislych, lajkrowych termoaktywnych spodniach

"A te dwa przed nami tez maja siuraki?"

No raczej;) Przy takich mamusiach i tak sie pewnie powstrzymują;)

Aga no widzę że Tobie tez nic nie brakuje:p

Lukarna, pokoje już prawie, prawie;) Sąsiad ma ładny ogródek, czy to Wasz? Kot nieźle wykarmiony;) Werka szczęśliwa, bo będzie miała duuuużżoo miejsca:)

Jak na komentarze przystało, skomentowałam wszystko:);)

To się nazywa prawdziwy koment;)

Ogródek sąsiada, kot przekarmiony przez Teścia a Wera najszczęsliwsza z powodu kota:D

Uśmiałam się z waszych chłopaków :D aż się boję co to będzie jak moja będzie w ludzkim języku gadać :D

Lukarno gratuluję postępów!

A dziękuję bardzo:)

Czesc :)

Moj sie ostatnio zapytal na glos, jaki szli przed nami dwaj sportowcy w obcislych, lajkrowych termoaktywnych spodniach

"A te dwa przed nami tez maja siuraki?"

Się ciesz,że tylko skomentował, mój by pewnie przyspieszył kroku by ich wyminąć i naocznie sprawdzić i dopiero werbalnie dowalił:oops:

Jak na komentarze przystało, skomentowałam wszystko:);)

ja zrobię wow...

tak mi sie wydaje,ze jak dach jest to juz z górki pójdzie:) i oby, oby tak było :)

Malka, taka mam nadzieję;)

Mogę poprosić o wirtualnego kopa bo mi się nie chce iśc dzisiaj poskakać na fitnesie:/

Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem ;)

moze być kopniak w stylu karate ? ;)

http://img89.imageshack.us/img89/9938/kop.gif

Ała!! Karatem w odwłok??!!??

:D

Jednak me modły zostały wysłuchane: dziadek dziś nie może zostać z Ekipą więc nie mogę iść na fitness:D

Ale żeby nie było, poczułam się zmobilizowana - właśnie myślę jaką by tu sobie formę aktywności na ten miły wieczór zaserwować...:wiggle: